Διαδώστε το

Status
Κλειδωμένο θέμα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Τι σημασία έχει βρε Sara?
Έχει διότι μου λέτε για αστυνομίες και εισαγγελείς. Εδώ ρε ο εισαγγελέας πήγε να βγάλει τη Μεγαρινή παπυμιλλού κλέφτρα καθαρή και ετοιμάζονται να της βγάλουνε και άδεια εκτροφείου. Ήθελα να ξέρω κατά πόσον είναι εφικτό να τη δούμε πίσω από τα κάγκελα. Να το δω και να μην το πιστεύω.... :(

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι πρεπει να μπαινουμε στην διαδικασια να δικαιλογουμαστε γιατι δεν μας αρεσε ενα βιντεο που εμπεριεχει κακοποιηση, και πρεπει να δικαιολογουμε και ποσοτικα την κακοποιηση..

τωρα καλως η κακως ειμαστε σε φορουμ για τα σκυλια και η θεματολογια δεν αφορα την αναλυση της ψυχολογιας του εκαστοτε ιδιοκτητη..

απο κει και περα εγω απο μερους μου δεν καταλαβαινω τον λογο που θα επρεπε να μας ενδιαφερει στο ελαχιστο αν ειναι χρηστης ναρκωτικων,αν χτυπησε τον πατερα η οχι,τι εθνικοτητας ειναι και λοιπα..

εφοσον υπαρχει παρεμβαση εισαγγελεα δεν βλεπω τουλαχιστον προσωπικα λογο να παραμενει το τοπικ ανοιχτο

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Διότι αμφιβάλλω πολύ εάν ο εισαγαγελέας θα ασκήσει δίωξη εναντίον της, εάν θα καταδικαστεί και εάν θα την μπαγλαρώσουν γενικώς ΚΑΙ για αποτοξίνωση.

Προσωπικά πιστεύω στην ευθανασία σε τέτοιες περιπτώσεις....της μαλακισμένης, όχι του σκύλου, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει νομοθεσία...:( Δεν το πιστεύω ότι τάσσομαι με τον Πλάτωνα, τον οποίον γενικά δε χωνεύω, πάνω σ' αυτό, αλλά έχει δίκιο...

vivie

Member
8 Δεκεμβρίου 2009
18
0
36
Πατρα
το βιντεο τς ντροπης

πολλες φορες διαβασα στο ιντερνετ και στο διαδυκτυο για τα εγκαταλελειμμένα σκυλια και συμφωνω 100% στην αποψη οτι ειναι ακαρδο να κανει κανεις κατι τετοιο αλλα για πες τε μου κατι... ειμαι παραξενη αυτη τν στιγμη που βλεποντας αυτο το ζωακι να υποφερει, πιστευω οτι η μονη λυτρωση του ειναι το να εγκαταληφθει???????????

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=XkPpOG3VAtU"][/ame]
ειλικρινα λυπαμαι και ντρεπομαι για αυτου του ειδους τους ανθρωπους. για αλλη μια φορα φροντιζουν να μας δειξουν ποσο ανοητα και αξεστα οντα μπορει να γινουμε εμεις οι ανθπωποι.....!!!!

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Το "Διαδώσαμε", το συζητήσαμε και από όσο διαβάσαμε έγιναν και όποιες κινήσεις κρίθηκαν χρήσιμες (από αναφορά των video, μέχρι και καταγγελίες).

Ας μη "κανιβαλίσουμε" άλλο όμως το θέμα και τα πρόσωπα, ακόμα και τα τετράποδα.

Το θέμα θα κλειδωθεί και το επόμενο ίσως σχετικό θέμα που θα θέλαμε να δούμε είναι το "τι απέγινε" μέτα από όλα αυτά και όταν τα "πνεύματα ηρεμήσουν".

Ευχαριστούμε πολύ!

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Όπως μας ενημέρωσε το μέλος Dimitri$ και δημοσιεύθηκε στο www.adespoto.gr:

"ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ"
Ευχόμαστε το καλύτερο δυνατόν για την κοπέλα και για το σκύλο.

Ευχαριστούμε πολύ!

Status
Κλειδωμένο θέμα