Διαδώστε το

Status
Κλειδωμένο θέμα

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
κοιταξτε και τα αλλα βιντεο και θα καταλαβετε οτι δεν προκειται για μια απλη κοπελα που κακοποιει ενα σκυλακι...ειναι κατι αλλο που δεν εχω ξαναδει και ουτε θελω να συναντησω ποτε μου...δεν υπαρχουν λογια για την κοπελα...δεν μπορω να χαρακτηρισω την κατασταση της..λυπαμαι πραγματικα..

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Οικογενεια δεν εχει να την παρουν χαμπαρι και να την μαζεψουν?:confused:
Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει το σκυλι και το γατι που ειδα να φυγουν απο τα χερια της.
Σε καποιες φωτο φαινεται η απογνωση στα ματια του σκυλου.''Φωναζει''.

ΟΧΙ ,δεν την λυπαμαι αυτην κ δεν με νοιαζει που εχει προβλημα. Το ανθρωπινο ειδος τιμωρειται για τις καφριλες που κανει.Τα ζωα δεν μας φταινε σε τιποτα.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
ωραία.. το βίντεο κατεβηκε.... ( όλα όσα αναφερετε)
εγώ δεν μπόρεσα να τα δω.. αλλά σας πιστεύω...
πέρα από την αναφορά βίντεο με αποτέλεσμα να κατεβει... και να μην υπαρχουν στοιχεια πλεον αλλά ούτε και βοηθάει το σκυλάκι...
καταγγελία σε φιλοζωική έγινε...? να επιληφθεί εισαγγελέας...
να βοηθηθεί το άμοιρο το ζώο αλλά και το παιδί ταυτόχρονα..?
στον βαθμό που χρήζει βοηθείας.....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το είδα λοιπόν κι εγώ το βιντεάκι από το τελευταίο link....

Δεν λέω, είναι κρίμα, τις τρώει και τις γρήγορες και το βρίσιμο, μπορεί και να συμβαίνει αυτό καθημερινά, αφού απ'ότι λέτε μάλλον έχει πρόβλημα γενικά η κοπελιά, αλλά αλήθεια, αυτή είναι η χειρότερη περίπτωση κακοποίησης που έχετε συναντήσει, εγώ φανταζόμουν κάτι τρομακτικό έτσι όπως το αναφέρατε εδώ μέσα που σχεδόν έπρεπε να αυτοπυρποληθούμε στο Σύνταγμα, να ξεκινήσει λαική εξέργεση κι άλλα αντίστοιχα...

Αλήθεια, πόσοι από εμάς δεν έχουμε ξαναδει αντίστοιχη, αλλά και πολύ χειρότερη κακοποίηση ενός σκύλου( και live, μάλιστα)...
Πόσοι από εμάς καταγγείλαμε αυτό το γεγονός;

Τι μας συγκίνησε περισσότερο σε αυτό το συμβάν;
Το ότι ανέβηκε στο internet;

Και από ότι κατάλαβα, το video κατάβηκε από το facebook...κι όπως είπε ο GRDANE τι καταφέραμε τώρα;

Ίσως κι εγώ αν το έβλεπα χθες το βιντεάκι και μέσα στην θέρμη της στιγμής να αντιδρούσα κι εγώ πιο έντονα....αλλά τώρα μετά από μια μέρα και πιο ψύχραιμα, ίσως, κάπως έτσι το βλέπω....

matina_b

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2009
73
0
Τουλάχιστον στο video που το έβαζε να κάτσει στον ήλιο στα έλληνικά του μίλαγε!!και έχει και πλούσιο λεξιλόγιο:p:p:p:p:p "Στον ήλιο σου είπα...εκείιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!Εκειίιιι!!!στον ηλιοοοοοοο!!!κτλ κτλ κτλ"

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πάντως πρέπει να τη διέγραψαν και απο το facebook γιατί το profile της δεν υπάρχει...έψαξα να τη βρω με το όνομά της .

Το video το είδα χωρίς ήχο...

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Το είδα λοιπόν κι εγώ το βιντεάκι από το τελευταίο link....

Δεν λέω, είναι κρίμα, τις τρώει και τις γρήγορες και το βρίσιμο, μπορεί και να συμβαίνει αυτό καθημερινά, αφού απ'ότι λέτε
εσυ δεν το καταλαβες?
μάλλον έχει πρόβλημα γενικά η κοπελιά, αλλά αλήθεια, αυτή είναι η χειρότερη περίπτωση κακοποίησης που έχετε συναντήσει,το μεγεθος της κακοποιησης
μετραει?
εγώ φανταζόμουν κάτι τρομακτικό
αν δεις και τα αλλα βιντεο θα τρομαξεις απο το πως σκεφτεται
έτσι όπως το αναφέρατε εδώ μέσα που σχεδόν έπρεπε να αυτοπυρποληθούμε στο Σύνταγμα, να ξεκινήσει λαική εξέργεση κι άλλα αντίστοιχα...
να της πουμε και μπραβο που αφου δεν εβγαλε αιμα
Αλήθεια, πόσοι από εμάς δεν έχουμε ξαναδει αντίστοιχη, αλλά και πολύ χειρότερη κακοποίηση ενός σκύλου( και live, μάλιστα)...εχω δει και?
Πόσοι από εμάς καταγγείλαμε αυτό το γεγονός;δεν εχω καταγγειλει κανεναν
αλλα χωρις τα το πεξω αντρας εχει ακουσει
τα γαλλικα του

Τι μας συγκίνησε περισσότερο σε αυτό το συμβάν οτι και σε ολα τα αλλα ντροπη να εχουν ορισμενοι τετοιες συμπεριφορες σε
ανυπερασπιστα πλασματα
Το ότι ανέβηκε στο internet;

Και από ότι κατάλαβα, το video κατάβηκε από το facebook...κι όπως είπε ο GRDANE τι καταφέραμε τώρα;

Ίσως κι εγώ αν το έβλεπα χθες το βιντεάκι και μέσα στην θέρμη της στιγμής να αντιδρούσα κι εγώ πιο έντονα....αλλά τώρα μετά από μια μέρα και πιο ψύχραιμα, ίσως, κάπως έτσι το βλέπω....
:):)

matina_b

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2009
73
0
Δεν έχαασες και τιποτα που δεν το 'ακουσες...ασυναρτησίες έλεγε..και το έβαζε να κάτσει στον ήλιο.......

Η νέα εντολή που θα πρέπει να μάθουμε στα κουτσούνια μας: "ήλιος!" :p:p:p:p

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
ναι κατερινα πρεπει να την διεγραψαν γενικοτερα,και εγω εψαξα να δω τα υπολοιπα βιντεο που απο οτι λετε οσοι το ειδατε χαρακτηριζουν αρρωστη την κοπελα αλλα δεν την βρηκα πουθενα.
φανταζομαι ομως πως δεν παιζει ρολο το οτι κατεβασαν το βιντεο,
αν υπαρχει διαθεση να τραβηχτει το θεμα δε μπορει να γινει καταγγελια και χωρις το βιντεο απο τη στιγμη που γνωστοποιηθηκε το θεμα με το ονομα της??

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το δοκίμασα σαν εντολή..
Ο Keagan ακόμα με κοιτάει και προσπαθεί να καταλάβει..ο Τσούφι πήγε κατευθείαν στο πιάτο του και ο Φλόπυ ανέβηκε στο καναπέ και κοιμήθηκε!!!
Μήπως δεν το έιπα σωστά?:p:p:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Κι εμένα φίλε foibo αυτή ήταν η επιφύλαξή μου από την αρχή. Ωραία. Κατέβηκε το βίντεο. Και; Τι άλλαξε; Εχεις δίκιο. Δεν σου λέω ότι δεν υπάρχουν και χειρότερα. Ασφαλώς και υπάρχουν. Και πόσα θα γίνονται που δεν μαθαίνονται ποτέ... Το θέμα νομίζω είναι, τι μπορεί να γίνει με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μικρά ή μεγάλα. Προσωπικά στενοχωριέμαι πάρα πολύ ακόμη και με μικρότερου μεγέθους κακοποίησης ζώου περιστατικά. Και προσωπικά πράττω. Και για να μην προτρέξετε, δεν εννοώ ότι αρχίζω τις μπούφλες. Εχω ειδοποιήσει όμως υπηρεσίες και έχω πετύχει πράγματα. Και στην πορεία έχω βρει και συνοδοιπόρους σε αυτό. Και θα μου άρεσε αυτός να ήταν και εδώ ο στόχος και να τον είχαμε πετύχει.

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
και να ξαναρωταω,πρεπει να υπαρχει βιντεο για να γινει καταγγελια?
με τοσες αναφορες και δημοσιοποιηση του ονοματος της δε γινεται?
ειναι σαν να λεμε οτι τωρα παει το πουλακι πεταξε?
δεν το πιστευω αυτο.

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
αυτο λοιπον δεν ειναι αποδεικτικο για να γινει καταγγελια?
μπορειται να μου πειτε σε ποιον να απευθυνθω? και θα παρω εγω τωρα τηλ.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν το video ανέβηκε στο adespoto...τότε υπάρχει πιθανότητα τα Φιλοζωικά Σωματεία να ζητήσουν παρέμβαση εισαγγελέα...τώρα αν θα καταφέρουν κάτι...(το δικανικό μας σύστημα δεν έιναι και πολύ "φιλόζωο")..είδωμεν..

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
αυτο λοιπον δεν ειναι αποδεικτικο για να γινει καταγγελια?
μπορειται να μου πειτε σε ποιον να απευθυνθω? και θα παρω εγω τωρα τηλ.
Δεν είναι τόσο απλό...πρέπει να ρωτήσεις ένα δικηγόρο...εκτός αν γίνει ομαδική καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα...(αλλά ποιας περιοχής??)...αλλιώς νομίζω ότι πρέπει να πας απευθέιας σε εισαγγελέα..το οποίο δεν γνωρίζω πως γίνεται..

Status
Κλειδωμένο θέμα