Διαδώστε το

Status
Κλειδωμένο θέμα

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
τωρα θα καλεσω εδω http://www.filozoiki.gr/programs/programs_6.php

θα σας στειλω τα νεοτερα σε λιγο.

μολις καλεσα και μου ειπαν να ξανακαλεσω σε μιση ωρα γιατι εχουν χειρουργειο.
παντως η κοπελα εδειξε ενδιαφερον και μου ειπε πως θα ειναι εκει και ο υπευθυνος νομικος συμβουλος για να με καθοδηγησει.

νεοτερα σε μιση ωρα λοιπον

maria-kostas

Active Member
24 Οκτωβρίου 2009
36
0
Καστοριά
μόλις το είδα και εγώ. Τι το 'θελα την περιέργεια μου μέσα........
πρέπει να κάνουμε κάτι, ακούγεται και κάποιος άλλος να μιλάει για λίγο στο βίντεο
πριν να το δω είπα κρίμα η κοπέλα τώρα λέω πως πρέπει να απομακρυνθεί το σκυλάκι από εκεί
πως την κοιτάζει έτσι ρε παιδιά..... ματάκια όλο θλίψη
Δέσποινα περιμένουμε νέα σου .δεν γίνεται να κάνουμε κάτι???? να μαζέψουμε υπογραφές???? κάτι τέλος πάντων

Valia

New Member
22 Δεκεμβρίου 2009
1
0
Athens
www.vAlexiou.gr
τωρα θα καλεσω εδω http://www.filozoiki.gr/programs/programs_6.php

θα σας στειλω τα νεοτερα σε λιγο.

μολις καλεσα και μου ειπαν να ξανακαλεσω σε μιση ωρα γιατι εχουν χειρουργειο.
παντως η κοπελα εδειξε ενδιαφερον και μου ειπε πως θα ειναι εκει και ο υπευθυνος νομικος συμβουλος για να με καθοδηγησει.

νεοτερα σε μιση ωρα λοιπον
Καλημέρα παιδιά!

Το βίντεο το είδα τυχαία χθες βράδυ! Από εκείνη την ώρα και όλη νύχτα το έστελνα σε κάθε αρμόδιο! Τελικά σε μία από τις σελίδες μου, το είδε ένας "διαχειριστής" και την διέγραψε! Κακώς θα έλεγα, γιατί ήδη είχα ειδοποιήσει και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να βρουν την ip της και τους είχα στείλει ότι στοιχεία είχα! Όνομα, Επίθετο, ακριβή ημερομηνία γέννησης και φωτογραφίες της! Χρειάζεται ΜΗΝΥΣΗ οπωσδήποτε, αλλά πάντα με συνεργασία της Φιλοζωϊκής Εταιρείας! Αν κάποιος έχει στοιχεία κλπ και θέλει να προχωρήσει μαζί μου, ας στείλει ένα πμ! Κάθε λεπτό το ζώο υποφέρει και πρέπει να το πάρουμε από τα χέρια της...!

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
λοιπον:
μολις εκλεισα το τηλ ,εκανα και εγω επωνυμα καταγγελια αν και μου ειπε η κοπελα πως ειμαι η τριτη σημερα που εχει κανει στο ονομα της κοπελας.
το εχει αναλαβει ηδη εισαγγελεας και η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.
η κοπελα ωστοσο εχει αναφερθει πως ειναι χρηστης ναρκωτικων.

αυτα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πήρα και εγώ μόλις τώρα...μου έιπαν τα ιδια...αλλά καλό έιναι να πάρουμε πολλοί για να μη το αφήσουν το θέμα.

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
αυτο ηθελα να πω και εγω.
η κοπελα μου ειπε πως μπορω αν θελω να κανω μυνηση στο πλησιεστερο αστυνομικο τμημα αλλα θα πρεπει να ειναι και εκπροσωπος καποιου φιλοζωικου σωματειου μαζι.
μου το παρεθεσε ομως σαν κατι σχεδον περιττο απο τη στιγμη που εχει αναλαβει εισαγγελεας.

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Όπως έμαθα, η κοπέλα εκτός από το σκυλί, χτύπησε και τη γάτα με βιβλίο, καθώς επίσης ΚΑΙ τον ΠΑΤΕΡΑ της!!!!!! Τα βιντεάκια έχουν κατέβει όλα, αλλά έχουν κρατηθεί σε αρχείο και ήδη έχουν ξεκινήσει τις μηνύσεις και τα σχετικά.

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
SARA, ελληνιδα ειναι.
το κακο βεβαια ειναι οτι και οι υπολοιποι ελληνες ειμαστε και μας βγηκε παλι ολη η κατινια και αντι να βγουν μονο οι φωτο της κακοποιησης του σκυλου βγηκαν ολες οι φωτο της που δεν εχουν σχεση με το θεμα!
τελοσπαντων καλο ειναι οτι υπαρχει δραστηριοποιηση!

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Είναι Ελληνίδα από πατέρα Κουβανό και μητέρα από τις ΗΠΑ, η οποία μητέρα της είναι το προΪόν Ιρλανδού μετανάστη με ιθαγενή Ινδιάνα Squaw... O πατέρας της στην πραγματικότητα δεν είναι Κουβανός, αλλά Βραζιλιάνος... εξώγαμος γιoς Ιταλού ναυτικού που ξέμεινε στην Κούβα μαχόμενος στην "ρεβολουθιόν" στο πλευρό του Che Guevara στην συνέχεια ήρθς σε αντιπαράθεση με τον Φιντέλ Κάστρο και λαθρομετανάστευσε στο Miami...!

Τι σημασία έχει βρε Sara?

Last edited:

xristosdid

Active Member
29 Νοεμβρίου 2009
38
0
39
patra
καλο ποθ εγινε κατι όντως ,οπως σωστο και αυτο που είπες.επειδή είναι μέσω facebook γνωστο το ονομα της ας περιοριστούμε στο θέμα τουσκύλου,καθώς πράγματα όπως πέρνει ναρκωτικά και ποιες είναι οι σχέσεις της με την οικογέννεια της είναιπροσωπικά δεδομένα και δεν μας αφορούν!

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Προσωπικά λυπάμαι πολύ τόσο την κοπέλα όσο και τον σκύλο και γάτα της..

Μπορεί τα χαστούκια που δείνει και οι φωνές που βάζει στο ζώο της να μην αποτελουν την μεγαλύτερη κακοποίηση που έχουμε δει αλλά.. Σκέφτομαι ότι εδώ μέσα έχω διαβάσει πάρα πολλές φορές πόσο κρίσιμο είναι το αφεντικό του ζώου να είναι δίκαιο, σταθερό και λογικό ως προς τον σκύλο του.. Φαντάζομαι λοιπόν την σύγχυση του σκύλου αυτού όταν ζει με ένα τέτοιον ιδιοκτήτη..
Και για αυτό το λυπάμαι πάρα πολύ..

(Από την άλλη δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ αν οι τόσοι "φίλοι" της κοπέλας που έβλεπαν το προφίλ της έκαναν κάποια κίνηση για την ίδια την κοπέλα..Να ειδοποιήσουν κάποιο ίδρυμα ή να προσπαθήσουν να έρθουν σε πεαφή με τους γονείς..

Και επειδή μάλλον μιλάμε για ψυχικά διαταραγμένο άτομο καλό θα ήταν να είμαστε πιο προσεκτικοί ως προς τους χαρακτηρισμούς μας από σεβασμό και μόνο..)

Status
Κλειδωμένο θέμα