δεν το πηρα απο την μανα του........................ απο προσωπικη εμπειρια λες οτιειναι μαπα???? δεν εχω προβλημα να την αλλαξω...αλλα να μην την ταλαιπωρησω αλλο,να ξερω τι να παρω1. Η τροφη ειναι μαπα.
2. Καλα ρε αλμα πηρατε ενα μωρο απο τη μανα του και το βαλατε μονο του σε μια αδεια γκαρσονιερα? Σκεφτηκε κανεις σας ποσο "χαμενο" νιωθει?
Γιατι οχι μεσα στο σπιτι με ολη την οικογενεια?
Εχετε ένα κουτάβι, το οποίο ειναι απο μια φυλή τρομερά ανθρωποκεντρική, και το έχετε αφήσει μόνο του.εσεις που εχετε εμπειρια....πειτε μου ποια τροφη να παρω........ δυστηχως στο σπιτι δεν μπορει να μεινει, ολη μερα εκτος απο τη νυχτα,ειναι με καποιον παρεα!!!
Συγγνώμη για την παρεμβαση μου αλλά περαν του λάθους της πηγής αποκτησης, ειναι κακιστο λάθος και η επιλογή φυλής. Ειδικά αυτή η φυλή ΠΡΕΠΕΙ να μενει με την οικογενεια μέσα. Όχι σε αυλή ή σε γκαρσονιέρες διπλα. Οποτε πραγματικά μιας και ειναι εντελώς μικρή για εμένα ειναι 2 επιλογές, ή την βάζετε μέσα, ή την δινετε καπου που να την εχουν μεσα.εσεις που εχετε εμπειρια....πειτε μου ποια τροφη να παρω........ δυστηχως στο σπιτι δεν μπορει να μεινει, ολη μερα εκτος απο τη νυχτα,ειναι με καποιον παρεα!!!
δεν περνουμε εναν σκυλο μονο για να παιζουν τα παιδια....αλλα ουτε για να τον εχουμε απαραιτητως μεσα στο σπιτι........ειναι σε προστατευμενο χωρο.....και συνεχως με καποιο μελος της οικογενειας!!!!!Εχετε ένα κουτάβι, το οποίο ειναι απο μια φυλή τρομερά ανθρωποκεντρική, και το έχετε αφήσει μόνο του.
Μέγα λάθος για το σκυλί. Πρέπει να είναι με τους ανθρώπους του για να τους εμπιστευτει και να γίνει μέλος της οικογένειας.
Αν δεν θέλετε αυτό, γιατί πήρατε τον σκύλο? για να παίζουν τα παιδιά?
χιλια ευχαριστω.......ειναι επιλογη μας ο σκυλος να μεινει εκτος σπιτιου !!!Αλμα πολυ καλη τροφη σε σχεση παντα συστατικων-τιμης ειναι η brit. (το 3κιλο σακι το πηρα 11 ευρω)
Τουλαχιστον εγω που δεν διαθετω πολλα αυτην παιρνω.
Επισης καλη ειναι η acana, η hills κλπ...αναλογα το πορτοφολι, και φυσικα αναλογα τον σκυλο.
Τα κακα του πρεπει να ειναι σφιχτα.
Οσο για το οτι ειναι εξω, θεωρω λαθος ενας τοσο ανθρωποκεντρικος σκυλος να μενει μονος.
Το μονο που θελει ειναι η παρεα σας ΟΛΗ την ωρα...το να σας βλεπει μια ωρα την ημερα ή 2 ή 3 θα τον κανει δυστυχισμενο. Και εσας επισης γιατι θα δειξει την δυστυχια του ειτε γαυγιζοντας ειτε κανοντας καταστροφες.
Επισης πρεπει να ξερεις πως πρεπει να πηγαινει βολτα 3 φορες την ημερα ασχετα με το αν μενει μεσα η εξω απο το σπιτι.
Στο σπιτι γιατι δεν μπορει να μενει? Θα κανει καλο και στα παιδια σου και σε σενα. Αν το τολμησεις δε θα το μετανιωσεις ποτε.
Πιστεψε με!!
Καλώς ήρθες αλμα!δεν περνουμε εναν σκυλο μονο για να παιζουν τα παιδια....αλλα ουτε για να τον εχουμε απαραιτητως μεσα στο σπιτι........ειναι σε προστατευμενο χωρο.....και συνεχως με καποιο μελος της οικογενειας!!!!!
Λυπάμαι αλλα κάνετε λάθος εδώ. Ο σκύλος έχει τις ανάγκες του, οι οποίες είναι διαφορετικές απο του ανθρώπου. Οπότε ο ανθρωπος πρέπει να καλύψει τις ανάγκες του σκύλου, για να μην του κάνει τη ζωη πατίνι. Αν δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε θυσίες οικονομικές-προσωπικές τότε καλύτερα να μην έχουμε σκυλο.ο καθενας δινει στον σκυλο του...οτι καλυτερο μπορει,αναλογως και την προσωπικη του ζωη.....τωρα αν καποιοι το βλεπουν λαθος .....εδω ειμαστε να το συζηταμε! σας ευχαριστω ολους λαμβανω σοβαρ αυπ οψιν μου ολα αυτα........και θα την προσεχω οσο καλυτερα μπορω.....
Κακως πηρατε λαμπραντορ οντως. Μια απο τις πιο ανθρωποκεντρικες ρατσες που υπαρχουν , που παθαινει καταθλιψη αν ειναι μακρια απο τους ανθρωπους του.χιλια ευχαριστω.......ειναι επιλογη μας ο σκυλος να μεινει εκτος σπιτιου !!!