Διάρροια, εμετός, αλλαγή τροφής

αλμα

Active Member
17 Οκτωβρίου 2013
28
0
Αλμα δεν αμφιβαλλω για το οτι εισαι γιατρος,διατηρω ομως αμφιβολιες για το οτι ολοι οι γιατροι εχουν παντα δικιο και αυτο,λογω προσωπικης εμπειριας.Απο παιδακι ειχα ασθματικη βρογχιτιδα,θυμαμαι ολα τα παιδικα μου χρονια να παιδευομαι με δυσπνοιες (να μην μπορω να κανω βημα χωρις να μενω απο ανασα),παμπολλες φορες τον χρονο.Φυσικα ο γιατρος μας ειχε απαγορευσει δια ροπαλου να εχουμε ζωο μεσα στο σπιτι.Καθε τρεις και λιγο,αρρωστο το παιδι..Οταν μεγαλωσα λιγο παραπανω και πλεον δεν μπορουσαν να μου κανουν κουμαντο οι γονεις(ενταξει,ειχα και μια δοση παραπανω ξεροκεφαλιας),κουβαλησα την πρωτη μου γατα με την οποια κοιμομασταν αγκαλια.Εκτοτε,δεν υπηρξε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ που να ξαναπερασα τα ιδια,ηταν σαν να εξαφανηστηκε απο τη μια στιγμη στην αλλη το προβλημα..
Της μητερας μου της πηρε χρονια να το παραδεχτει.
Σου παραθετω την δικη μου εμπειρια,οχι καποιου γνωστου που ακουσα απο δω η απο κει..
Στο θεμα σου τωρα με την τροφη,εφ'οσον δεν κανει πλεον διαρροια,κανε στο σκυλι μια σταδιακη αλλαγη σε καλυτερη τροφη οπως σου ειπαν,ειναι βασικο να τρωει θρεπτικη τροφη τωρα που ειναι στην αναπτυξη.Αλλα μην αλλαζεις συνεχεια.Διαλεξε μια καλη και μεινε σ'αυτη,οι συνεχεις(και αποτομες) αλλαγες μονο διαρροιες και αναστατωση στο εντερο θα φερουν
σε ευχαριστω..... εισαι απο τους τυχερους που ιαθηκε η αλλεργια σου......μεχρι την ενηληκιωση καποιες αλλεργιες υποχωρουν και μαλιστα σε οσο ποιο μικρη ηλικια εμφανιζεται η αλλεργια...τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχει ο ασθενης να απαλλαχθει απο αυτην!!!!!! οσο για την τροφη αυριο που θα εχω χρονο θα την βγαλω σε πετ σοπ

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Φιλτατη Αλμα, στα ποστ #28, #36, #37, #38, #53, #68 σου απαντησαν μελη σχετικα με την τροφη...που ρωτησες....και παραλληλα γνωστες της φιλης σου αναλυσανε τον λογο που το σκυλακι θα πρεπε να μενει μες στο σπιτι...για να μην γινει νευρικο..που ολο θα γαυγιζει και λογο της βαρεμαρας του θα κανει ολο ζημιες. Στα λεω αυτα...γιατι αυριο-μεθαυριο οπως θα μεγαλωνει το σκυλακι θα ξανανοιξεις καποιο αλλο θεμα σχετικα με το "πως θα το κανω να μην γαυγιζει ασταματητα το βραδυ και να ενοχλει τους γειτονες" ή "πως θα μαθει να λερωνει στην βολτα και οχι στο σπιτι-γκαρσονιερα" Αφηστε για λιγο τις αντιλογιες εδω μεσα παραπερα...και αφιερωσε χρονο στο να διαβασεις ποστ που θα σε βοηθησουν να μεγαλωσεις οσο καλυτερα γινεται την κουταβιτσα σου! Και μιας και τωρα ειναι ενα πανεμορφο χρυσο ζουμπουρλουδικο πλασματακι...ανεβασε μας και καμια φωτογραφιουλα...με την μουσουδοφατσα σου...!!!

Lucas..

Active Member
13 Οκτωβρίου 2013
39
0
Το πιθανοτερο ειναι να αποτρεψει τις αλλεργιες η διαμονη του σκυλου κατω απο την ιδια στεγη με τους ανθρωπους του.

Δεν ξερω σε τι περιοχη μενεις αλλα γενικα ο κηπος ειναι ενας επικινδυνος χωρος για εναν σκυλο οταν δεν υπαρχει επιτηρηση, αλλα υπαρχουν κακοι γειτονες...
Επισης να μην ξεχναμε και την σκνιπα που μεταφερει τη νοσο της λεισμανιωσης.

Τελικα μενει σε αυλη η μικρη ή σε γκαρσονιερα?
Γι'αυτό πήρα κι εγώ τον δικό μου από το χωριό και μένει μαζί μου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα