Αλμα δεν αμφιβαλλω για το οτι εισαι γιατρος,διατηρω ομως αμφιβολιες για το οτι ολοι οι γιατροι εχουν παντα δικιο και αυτο,λογω προσωπικης εμπειριας.Απο παιδακι ειχα ασθματικη βρογχιτιδα,θυμαμαι ολα τα παιδικα μου χρονια να παιδευομαι με δυσπνοιες (να μην μπορω να κανω βημα χωρις να μενω απο ανασα),παμπολλες φορες τον χρονο.Φυσικα ο γιατρος μας ειχε απαγορευσει δια ροπαλου να εχουμε ζωο μεσα στο σπιτι.Καθε τρεις και λιγο,αρρωστο το παιδι..Οταν μεγαλωσα λιγο παραπανω και πλεον δεν μπορουσαν να μου κανουν κουμαντο οι γονεις(ενταξει,ειχα και μια δοση παραπανω ξεροκεφαλιας),κουβαλησα την πρωτη μου γατα με την οποια κοιμομασταν αγκαλια.Εκτοτε,δεν υπηρξε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ που να ξαναπερασα τα ιδια,ηταν σαν να εξαφανηστηκε απο τη μια στιγμη στην αλλη το προβλημα..
Της μητερας μου της πηρε χρονια να το παραδεχτει.
Σου παραθετω την δικη μου εμπειρια,οχι καποιου γνωστου που ακουσα απο δω η απο κει..
Στο θεμα σου τωρα με την τροφη,εφ'οσον δεν κανει πλεον διαρροια,κανε στο σκυλι μια σταδιακη αλλαγη σε καλυτερη τροφη οπως σου ειπαν,ειναι βασικο να τρωει θρεπτικη τροφη τωρα που ειναι στην αναπτυξη.Αλλα μην αλλαζεις συνεχεια.Διαλεξε μια καλη και μεινε σ'αυτη,οι συνεχεις(και αποτομες) αλλαγες μονο διαρροιες και αναστατωση στο εντερο θα φερουν