Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη συζήτηση αυτή γιατί τα ίδια "σημάδια" έχει και ο δικός μου (αδέρφια γαρ) και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσω (ο Γιάννης - johnk - δηλαδή που έχει καλό ορθοπεδικό) ραντεβού για αντινογραφίες γιατί με έχουν ζώσει τα φίδια κι εμένα...
Το παρήγορο (υποθέτω) της υπόθεσης είναι ότι, όπως και ο solo, δε φαίνεται να έχει καμία ενόχληση, τρέχει, πηδάει, λυσάει γενικά και δε φαίνεται να χαμπαριάζει τίποτα.
Γενικά τον διατηρώ προς το αδύνατο (είναι 50 κιλά) και έχει πολύ δυνατό μυϊκό σύστημα το οποίο είναι θετικό.
Δε θέλω να πω άλλα προς το παρόν, θα περιμένω τα αποτελέσματα των ακτινογραφιών για να έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης, ελπίζω πάντως οτι τα πράγματα θα πάνε μια χαρά για το φίλο μου το solo γιατί πρόκειται για απίθανο χαρακτήρα και φυσικά πέρα από αδέρφι είναι και κολλητάρι με το ζωντόβολό μου (μαζί με τη moka)...
Για την ιστορία, θεωρώ ότι ίσως το καλύτερο συμπλήρωμα joint-care έιναι το
Flexicose Plus
Έχει μεγάλη ποσότητα glucosamine, μαζί με chondroitin & msm και κυρίως είναι σε υγρή μορφή η οποία έχει καλύτερη και ταχύτερη απορρόφηση από τον οργανισμό από χαπάκια ή σκόνες.
Το έδινα στον δικό μου για 2 μήνες στην περίοδο της ανάπτυξης (περίπου από 3 μέχρι 5 μηνών, μετά το άλλαξα με άλλο και μετά το σταμάτησα) και επειδή θορυβήθηκα με αυτά που είδα θα το ξαναρχίσω άμεσα, Θοδωρή στο προτείνω ανεπιφύλακτα (το έχω δοκιμάσει σε θεία φίλου μου που δε μπορούσε να ανέβει σκάλες και μέσα σε 2-3 εβδομάδες είδε μεγάλη βελτίωση).