Δημόσιοι χώροι, ΜΜΜ & σκύλος

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ε ναι...αλλο να την βουτιξεις εσυ απτο μαλλι και αλλο να της χωσω εγω μπουφλα...

οπως επισης ενας γερος βγηκε μια μερα και αρχισε να μου φωναζει οτι τους χεζουν τα σκυλια το δρομο,και να τα παρουμε εμεις που τα κουβαλαμε-ποτε δεν αφηνω τη Χιονα να λερωσει σε μερος με κοσμο,παμε στα χωραφια και μετα βολτα-,το μονο που γυρισα και του ειπα ηταν ''σε λιγο καιρο εχετε ψυχη να παραδωσετε!δεν το σκευτεστε αυτο???'' και γυρισα πλατη...:D

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
Μια φορα πηγε μια σκυλογκομενα να κλοτσισει τη ριτα. Οπως σηκωνοταν τακουνι ετσι σηκωνοταν το χερι. Θα της εβαζα τη γοβα στιλετο στο μερος που δεν βλεπει ο ηλιος αν δεν μαζευοταν!!! Αλλα εγω ειμαι κοριτσι οποτε οκ, εσενα θα σε λεγανε κρετινο:p:p
ποτέ τέτοια πράγματα..μπορεί και να της αρέσει.μην βγεις και βιτσιόζα από πάνω.:p:p

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Αχαχα λες να το φχαριστιοταν κιολας. Παντως κατι παλικαρια που πεινανε καφε παραδιπλα ειμαι σιγουρη οτι θα καναν παρτυ!!!:p:p

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μολις γυρισα απο εστιατοριο. Συνετρωγα και συνεπινα με εναν μολοσσο. Εχουν και νεροκουβαδακια για σκυλια και του βαλανε να πιει η σερβιτορες γιατι εχει πολυυυ ζεστη. Τον κοιταζα και σκεφτομουν οτι αν καποιος τολμησει να παραπονεθει για τον σκυλο θα τον κοιταξουν ολοι περιεργα και τελικα αντι για το σκυλι.. θα φυγει αυτος!! Εντωμεταξυ ολα ζεν. Κοιμουνται και οκ κανενα προβλημα. Ουτε γαβγζουν ουτε τπτα!! Ααχ ποτε θα το ζησω αυτο στην Ελλαδα μας:(
Αυτο :

το βρισκεις σε σχεδον ΚΑΘΕ εστιατοριο στην γερμανια στην εθνικη!
Εχει ξερη τροφη και νερο!
Δεν θα αφηνα να φαει η να πιει ο σκυλος μου- αλλα αν δεν ειχα τιποτα μαζι μου???
Τουλαχιστον δειχνει μια καλη θεληση!
Και μιας και δουλευουν με περαστικους και μονο.
Σε πολλα ετστιατορια σου φερνουν καθαρο μπολακι με νερο, ατομικο για το σκυλακι σου, πριν σου παρουν την παραγελια. Ακομα και φαι μας εχουν προσφερει- ενα λουκανικο κοτοπουλο κομμενο σε μικρα κομματακια, σε ενα μικρο πιατακι! Χωρις χρεωση!!

Απο κατι τετιο ειμαστε ακομα πολυ μακρια στην ελλαδα!
Εδω πρεπει να ειμαστε και ευχαριστημενοι, αν μας αφηνουν το καλοκαιρη να καθομαστε εξω με τον σκυλο μας.

Αν και διακρινω, ειδικα στα τουριστικα μερη, μια βελτιωτικη ταση.
Το χειμονα μπικαμε, μαζι με την Εσμεραλτνα σε εστιατοριο στο πηλιο.
Μας στραβοκοιταξαν λιγο οταν μπηκαμε, αλλα δεν μιλισαν, μαλλον επειδη ειμασταν μεγαλουτσικη παρεα (8-10 ατομα) και θα φευγαμε ολοι, που θα σημαινε και αρκετο χασιμο για αυτους.

Σε ενα αλλο εστιαροριο, ιδια εποχη, πηγαμε 4 ατομα, παλι μαζι με την Εσμεραλτνα, την οπιοα την πηρε χαμπαρι η ιδιοκτητρια του μαγαζιου, οταν φευγαμε- και μας ελεγε : Καλε παιδια, ολη την ωρα εδω ηταν?? Καλυτερο απο παιδι- τι να σας πω! Την χαιδεψε και μας αποχαιρετησε!

Ισως εχουμε ελπιδες ακομα??

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
ωχ εθνικη δεν το ηξερα. Οχι ηταβ=ν ενας ψιλογερακος μολοσσος και επειδη εδω εχουμ τρελη ζεστη -29 ολοκληρους βαθμους κελσιου που με υγρασια ειναι ααα καυσωνας- ται ειχε παιξει. Οποτε οι γκαρσονες ειπανε να φερουνε νερακι.. Και ειχαν κανονικο κυπελακι για σκυλια. Εδω μια φορα ζητησαμε νερο -σε ενα απο τα ελαχιστα καφε που παμε με ριτακι- και μας φεραν σε κουβα :(. Θελανε οι ανθρωποι αλλα ποσοιι πανε με ζωακια για καφε στο γκρις?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
:D
Εχει ξερη τροφη και νερο!
Δεν θα αφηνα να φαει η να πιει ο σκυλος μου- αλλα αν δεν ειχα τιποτα μαζι μου???
Αααα ... φοβερό ... :p

Εγώ θα πέρναγα ΟΛΑ τα σκυλιά εναλλάξ μία φορά την ημέρα (ελληνικό μυαλό Frenchie) :D :p

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
:D

Αααα ... φοβερό ... :p

Εγώ θα πέρναγα ΟΛΑ τα σκυλιά εναλλάξ μία φορά την ημέρα (ελληνικό μυαλό Frenchie) :D :p
Σε φανταζομαι!!!:D:D:D

Μια φορα ειχα δει εναν τυπο με Ροττ κιαολας, που πλακωθηκε και αδειασε ολο το μπολακι- μετα ηπιε και μπολικο νερο και τα εκανε ολα λιμπα εκει περα με νερα, σαλια κλπ.
Ηρθε ενας υπαλληλος, γελασε, χαιδεψε τον σκυλο και του ελεγε" μπραβο φιλε- πεινουσες εεεε?" σφουγαρισε, πηρε τα μπολακια, τα επλυνε τα ξαναγεμισε -και ολα καλα και ετοιμα για τον επομενο πεινασμενο!
Εδω θα τα μαζευαν μετα απο αυτο το μακελιο που ειχε κανει ο σκυλος και δεν θα τα ξαναβαζαν!

παντος, σχεδον παντα ειχε κατι πολυχρωμες κροκεττες, τυπου Friskies!!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2

Μια φορα ειχα δει εναν τυπο με Ροττ κιαολας, που πλακωθηκε και αδειασε ολο το μπολακι- μετα ηπιε και μπολικο νερο και τα εκανε ολα λιμπα εκει περα με νερα, σαλια κλπ.
Ηρθε ενας υπαλληλος, γελασε, χαιδεψε τον σκυλο και του ελεγε" μπραβο φιλε- πεινουσες εεεε?" σφουγαρισε, πηρε τα μπολακια, τα επλυνε τα ξαναγεμισε -και ολα καλα και ετοιμα για τον επομενο πεινασμενο!
Εδω θα τα μαζευαν μετα απο αυτο το μακελιο που ειχε κανει ο σκυλος και δεν θα τα ξαναβαζαν!

τζάμπα ξύδι, γλυκό σαν μέλι:D

dina

Active Member
17 Ιουλίου 2008
26
0
Παιδιά, είστε φοβεροί.

Πρέπει να ομολογήσω ότι σε δημόσιους χώρους (ταβέρνες, καφετέριες) κυκλοφορούσαμε με το σκυλάκι μας μόνο εκτός Αθηνών σε διακοπές ή εκδρομές.

Με τον Έκτορα μέχρι στιγμής έχουμε πάει μόνο σε μια καφετέρια στον Νέο Κόσμο που μένουμε (και με τη Λήδα μαζί). Δεν μας ζήτησαν να φύγουμε (ίσως γιατί είμαστε τακτικοί θαμώνες) και μας έφεραν και χάρτινα ποτήρια για να πιουν νερό. Αλλά και οι υπόλοιποι θαμώνες δεν έδειχναν να ενοχλούνται και όταν μας πλησίαζε ένας συγκεκριμένος αδέσποτος κάποιοι μας ενημέρωναν και κάποιοι προσπαθούσαν να τον διώξουν.;)
Τι να πω και εγώ εξεπλάγην ευχάριστα για τα δεδομένα της Αθήνας.:D:D

dina

Active Member
17 Ιουλίου 2008
26
0
Ναι.

Τί θα πεί φοβάται ?

Κι εγώ φοβάμαι τις γυναίκες, έχω δικαίωμα να απαγορεύσω την εμφάνισή τους σε δημόσιους χώρους ???? :rolleyes: :cool:
Άψογος βρε Denis, Αψογος. :p;);)

Εκεί που πάω τον Εκτορα βόλτα περνάμε και από τη στάση του τραμ. Επειδή δεν υπάρχει ένα πάρκο με παγκάκια να πάνε να κάτσουνε οι γιαγιάδες για να κουτσομπολέψουνε, πάνε και κάθονται στις θέσεις του τράμ. Περνάω με το μοσχαράκι μου και αν τύχει να σταθώ για κάποιο λόγο, χωρίς ο σκύλος καν να τις κοιτάξει (μα μια τρελλή αδιαφορία στις γιαγιάδες) αυτές αρχίζουν να ουρλιάζουν "πάρτον από δω, φοβόμαστε).
Τί να τους πώ, μεγάλες γυναίκες σε κρίσιμη ηλικία., σηκώνομαι και φεύγω.

Μια κλώσα όμως που μου φώναξε από το μπαλκόνι της στον 5ο γιατί λερώνουν τα σκυλιά σε ένα κηπάριο του δρόμου, αυτή άκουσε ότι δεν είχε ακούσει για μια 5ετία, το βούλωσε και δεν ξαναμίλησε. Μπορούσα όμως να της τα χώσω γιατί όταν τα σκυλιά μου λερώνουν έχω πάντα σακούλες μαζί μου και τα μαζεύω.

Τελικά έχετε δίκιο!!!!!!
Όσο τους παίρνει απλώνονται, άμα δούνε ότι δε μασάς μαζεύονται. :mad::mad:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ε ναι εκτος αν πετυχεις σε τρελαρα σαν τον κυπραιο που σε παταει και εσενα και τον σκυλο.. αλλα αυτο ειναι να μη σου κατσει τρελαρας γενικα:p...

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Δυστηχος ειμαστε πολυ πισω με συγκρισει στο εξωτερικο και στην γερμανια τα σκυλια μας θα ειχαν ποιο πολλα δικαιωματα απο μας εδω και τους ανθρωπους χιχι...

Να πω την αλήθεια δεν πτωουμε... την ποντικουλα μου την περνω σχεδων παντου μαζι και οπου ειναι ευπροσδεκτη η μικρη τοτε παω και εγω...

Αλλιως συκωνωμε κυρια και φευγω και χαμογελο και λεω αμα με ξαναδειτε η εμενα η καποιο γνωστο να με χαιρετισεται...
Η αληθεια ειναι η μονη φορα που μας ζητηθεικε να φυγουμε ηταν στο Τουριστικο περιπτερω οπου πηγαιναμε αρκετα συχνα για καφε και εκει που γυρισε το γκαρσωνακι και μου μιλησε αγενεστατε παρε το βρομοσκυλο σου και δεστων εξω εκει αναβεικε ραγδεα το αιμα στο κεφαλι.. πες για μενα οτι θελεις δεν θα σκασω και θα το δωσω σημασια αλλα για τα σκυλια μου... ΄΄σε εφαγα ΄΄ χιχι...

εκανα οτι δεν ακουσα του λεω οριστε ?
μου λεει με ακουσες δες το εξω η φυγεται...

ο αρραβων. μου δεν καταλαβε τι εγεινε...
αλλα οταν αρχισα να μιλαω πολυ εντονα και να των προσβαλο με τον αγενεις τροπο του συκωθεικα και εφυγα αλλα μας ακουσε και ο ιδιοκτητης και οσοι πινανε καφε η τρωγανε...

ακου εκει δεστο εξω η φυγε το γκαρσωνακι...να μαθει τροπους και μετα να μου την πει..:)mad:)

αλλα εχουμε παει σε πολλα μερι και ταβερνες που δεν μας πειραν πρεφα χιχι...

ακωμα και μας χαηδευαν η ιδιοκτητες μετα χιχι...
εχω μαλλωσει με αρκετους σε θαλασσες και παραλειες...

Αλλα το δικαιωμα μου να περνω το σκυλο μου μαζι μου οπου θελω απο το ποιο μικρο μεχρι το ποιο μεγαλω δεν μπορει να μου το απογορευσει κανεις...

Εχω μαλλωσει με γνωστο του αντρα μου σε μια ταβερνα που πειγαμε γιατι μου λεει αμα ερχωσουνα στην ταβερνα μου δεν θα σε αφηνα να μπεις...
και εκει του κατεβασα κατι ομορφα τραγουδακια του λεω εχει την αδεια να με πεταξεις εξω ?
εχεις αδεια που λεει απογορευεται ο σκυλος ?
εχεις πληρωσεις γι αυτη την αδεια γιατι δεν μπορει ο καθενας να λεει απογορευεται ο σκυλος αμα ομως δεν εχει πινακιδα που να απογορευεται και να εχει πληρωσει για αυτο δεν μπορει να κανει τιποτα...
και του λεω ας ερθω εγω ποτε στην ταβερνα σου και με πεταξεις εξω πιστεψεμε το τι αστυνομια και εφημερειδες θα φωναψω να σε κανω ρομπα λογο του στειλακι σου να δουμε ποιος θα χασει...

εγω απλα θα χασω ενα ποιατο φαγητο θα παω αλλου να φαω...
εσυ να δουμε τι θα χασεις ?

και η κουβεντα αλλαξε κατευθειαν...

Αλλα αυτο που με εκανε χθες εντυπωσει και ενιωσα χαρουμενη ηταν οταν καθομασταν στην παραλεια στην καφετερεια με την ποντικουλα μου και περασε μια μαμα και ενα παιδακι 4 χρωνων γαυγισε η δικια μου και κουνησε ουριτσα γυρισε το παιδακι τρομαξε και λεει ους βρομοσκυλο... χαμογελαω το κοιταω και κοιταω την μαμα του και λεω ελα κοριτσι μου εδω στην ποντικο και την χαηδευω η μαμα γυρναει και λεει στο παιδακι γιατι το λες ετσι το σκυλι που το ακουσες αυτο...

και του λεω του παιδιου θελεις να το χαηδεψεις το σκυλακι σε γαυγισε για να παιξει μαζι σου και κοιτα κουναει την ουριτσα του χαιρεται...

και λεει η μαμα ου πανε να το χαηδεψεις μην φοβασαι...

Αρα χαιρωμαι που βελτιωνεται ο κοσμος ποια σιγα σιγα...

θα μπορουσε ομως να ειναι καμοια ξυνη και να πει ουστ το βρομοσκυλο παμε γρηγορα μην σε φαει ο ΄΄λυκος΄΄

Εγω ελεπιζω ακωμα οτι στο μελλων κατι θα αλλαξει και εδω στην Ελλαδα...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Παντως η αληθεια ειναι οτι οι πιο πολλοι τα γουσταρουνε. Δεν ξερω για τα μεγαλα.. αλλα ετσι τα πιο μικροσωμα εχουν φαν κλαμπ. Η Ριτα ειναι πολυ ψωναρα το μικρο μου γιατι ολο της λενε αχ τι ομορφη που εισαι και εμενα.. καλε ποσο μηνων ειναι:mad::mad: Η κοντοσκυλακηηη μοιαζει με κουταβιι. Οπτε τη γλυτωνουμε. Μονο στην παραλια μου χαλανε το λιασιμο και το ζεν αλλα φετος θα παω προετοιμασμενη!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Βρωμόσκυλο? Με ποιο δικαίωμα????
Συνήθως σε ταβέρνες και τέτοια τον ανεβάζω στην καρέκλα κανονικότατα. Σπάνια μου φέρνουν αντίρρηση, ίσως γιατί είναι χαριτωμένος ο άτιμος και χαζεύει ο κόσμος. Αλλά για να το κάνω αυτό πρέπει να έχει δείξει μια άλφα συμπάθεια ο μαγαζάτορας. Παράδειγμα χθεσινό-περάσαμε υπέροχα :D :D :D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach

θα βαλω τα κλαματα!

παντως σας λυπαμε! και εγω τωρα το καλοκαιρι βλεπω το σκηνικο πεταγομαι 5 μετρα μακρυα μολις το δω. αλλα δεν εχω πεσει σε περιπτωση να μου πουν κατι! ισως γιατι ολοι εχουν και εναν σκυλο παρατημενο στο εξοχικο τους ισως γιατι παρα πολλοι βγαζουν τα σκυλια τους στην παραλια οποτε εχουν συνηθισει τι να πω. πραγματικα θα τους επαιρνε και θα τους σηκωνε.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγώ liza ξέρεις τι κάνω...,αν τον έχω μαζί μου και διψάει του δίνω από το ποτήρι της ταβερνας...έχει μάθει και πίνει από το ποτήρι...:Dτι να κάνουμε αν δεν έχουμε μαζί το πιατακι μας μας..:D

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Eμενα το μον αγχος μου ειναι οταν ενω καθετε αγκαλιτσα η στην κερεκλα της ανακαλυψει το κοψιδι του διπλανου.. μεχρι στιγμης δεν εχει κανει ντου-ειναι μια κουιρια- αλλα μπορει να κατσει να το κοιταει ωωωρες, αν δε εχει κανεις παγωτο.. υπνωτιζεται!! Ποτε θα ριξει καμια γλυψια..

liajoe

Well-Known Member
Εχτές ετοιμαζόμασταν με την Μay (ξανθό Lab - είμαι η ανάδοχη οικογένεια της),
να μπούμε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Μαρούσι,
δίπλα στο "The Mall". Καθώς περπατάγαμε από την έξω πλευρά του κτιρίου,
είδα μέσα στο κτίριο ένα δωμάτιο με κρεβάτια για σκύλους, μπολάκια και παιχνίδια.

Απόρισα με την αδερφή μου, τι να θέλουν ένα τέτοιο δωμάτιο σε Υπουργείο:confused:

Μπήκαμε μέσα και μας ζήτησαν να περάσουμε τις τσάντες μας από έλενχο
(όπως στο αεροδρόμιο) και με την σειρά μας εμείς. Χάρηκαν με την Μαy,
και εκείνη τη στιγμή βλέπουμε λίγο πιό πέρα ένα σκύλο να κοιμάτε του καλού
καιρού φαρδιά - πλατιά στην μέση του χώρου υποδοχής:shock::)

Γελάσαμε και ρωτήσαμε αν μπορούμε να τον βγάλουμε φωτό!
Τον λένε "Μάρκο" μας είπε ο υπεύθηνος , ήταν εδώ όταν κτιστηκε
το κτίριο και "μας φιλοξενει!":D:D
Εμείς με την σειρά μας τον πάμε στον κτηνίατρο κάθε 6 μήνες για
check up και για καλοπισμό κάθε 3 μήνες! Μία φορά το μήνα έρχετε
και το φορτηγό για να φέρει την τροφή του. Υπάρχουν βέβαια και άλλα
4 σαν το Μάρκο:eek::D

Πέθανα στο γέλιο, και συμφωνήσαμε να περάσουμε ξανά με την May για
να γνωριστούν καλύτερα:)
Αυτά λοιπόν ΜΟΝΟ στην Ελλάδα διότι δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε
ένα pet σκύλο σε δημόσια υπηρεσία στο εξωτερικό. Έχουμε και τα καλά μας:p

Στατιστικά Forum

Θέματα