Δημόσιοι χώροι, ΜΜΜ & σκύλος

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
και γιατι θα πρεπει να σεβομαστε οτιδηποτε αλλο περα απο το θεμα των σκυλιων?

Οταν αφηνουν τα πιτσιρικια να τσιριζουν μεσα στο μεσημερι η πας για καφε και σου περνουν τα αυτια απο τις τσιριδες η τα αφηνουν και παιζουν γυρω απο τα τραπεζια που εσυ εχεις παει να πιεις ενα καφε και να χαλαρωσεις εκει παμε πασο?..
το να προβαλετε συνεχως επιχειρηματα που εχουν σχεση με τα παιδια,-αυτα γιατι παιζουν,γιατι τσιριζουν,γιατι κατουρανε,κλπ-ειλικρινα δεν σας τιμαει και οδηγει σε συμπερασματα που μπορει να ειναι και αδικα.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Λες να είμαστε το 2%?

Πολύ φοβάμαι ότι πριν την υποδιαστολή είναι το μηδέν.:(

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δυστυχως αλεξανδρα και πολυ μου φανηκε οτι ειπα...το σπιτι της αθηνας που μενω,ειναι πανω σε πλατεια και παιδικη χαρα..στην περιοχη υπαρχουν παρα πολλα σκυλια,μα παρα πολλα...θεωρειται hi class περιοχη,υποψην..
δυο χρονια εδω,μονο μια φορα ειδα γυναικα να σκυβει και να τα μαζευει..ευτυχως που υπαρχει εντατικη,καθημερινη και σωστοτατη καθαριοτητα απο το δημο.
δυστυχως,αυτοι ειμαστε :cool:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Το ίδιο και στη δική μου περιοχή. Και ένα ενδιαφέρον ερώτημα θα ήταν μια δημοσκόπηση σχετικά με το πόσοι πραγματικά μαζεύουν τα περιττώματα του σκύλου τους μέσα από το φόρουμ.

Γιατί κακά τα ψέματα, και εγώ πριν ενάμισι χρόνο ξεκίνησα να το κάνω, και είχα σκυλιά τα τελευταία 13 χρόνια.

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Εγώ δεν τα μαζεύω ποτέ... σιγά μην κάτσω να μαζέψω τα κακά μέσα στο δάσος, αλλά αν είμαι σε πάρκο και τα κάνει θα τα μαζέψω σίγουρα... :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
το να προβαλετε συνεχως επιχειρηματα που εχουν σχεση με τα παιδια,-αυτα γιατι παιζουν,γιατι τσιριζουν,γιατι κατουρανε,κλπ-ειλικρινα δεν σας τιμαει και οδηγει σε συμπερασματα που μπορει να ειναι και αδικα.
Τα επιχειρηματα που ειπα δεν εχει καμια σχεση με το να μαζευουμε τα περιττωματα των σκυλιων...

Αν διαβασες καλα ειπα οτι δεν συμφωνω να τα κανουν μεσα σε παιδικες χαρες, και ο δικος μου οταν τον παω δεν τα κανει εκει..

Τα επιχειρηματα που προβαλω εχει να κανει με τους γονεις των παιδιων..καμια σχεση με τα ιδια τα παιδια..

Σεβομαι την αποψη σου και με βρισκει συμφωνη με το οτι δεν ειναι σωστο τα σκυλια να τα κανουν μεσα σε παιδικες χαρες,το εγραψα αλλωστε..

Αλλα αυτοι οι ιδιοι οι γονεις πολλες φορες σαν δικαιολογια οτι εχουν παιδια δεν σεβονται με αλλον τροπο μεν αλλα ενοχλητικα δε ,τον διπλανο τους..

Τα παιδια τα αναφερα γιατι αναφερομασταν κυριος στο θεμα της παιδικης χαρας..

Πολλοι οταν το θεμα ειναι σκυλια μονο και μονο επειδη το θεμα δεν ειναι οι ανθρωποι προσβαλουν τον αλλον δεν τον σεβονται και θεωρουν οτι παντα εχουν δικιο...,οπως π.χ -παρε το κολοσκυλο σου που κατουραει το δεντο μου...
-ποιο δενρο σου?-το δεντρο που βλεπει το μπαλκονι μου...

Καποιοι ..σε θεματα για τα σκυλια ειναι αδιαλακτοι..
Αν μιλουσαμε για ενα αντιστοιχο θεμα που εχει να κανει με παιδια θα ηταν διαλακτικοι..

Τελικα καποια θεματα δεν ειναι και θεμα πολυτισμου και τροπων στο να προσβαλεις τον αλλον?
Στο να τον βριζεις ,στο να του ορμας απο το παραμικρο?
Ποσοι στην θεα των σκυλιων χασανε τους και καλα τροπους τους..

Για μενα ο ανθρωπος που εχει καποια παιδεια και δεν ειναι γυφτος..και τα περριτωματα του σκυλιου του θα μαζευει και το παιδακι του τις ωρες κοινής ησυχίας και απο τα διπλανα τραπεζια που ενοχλουν τους διπλανους παιζοντας κρυφτο αναμεσα τους..

Δεν ξερω τι παραλογο βρισκεις εσυ σε αυτο..

Πριν ειπες στην Κατ οτι βγαζει λαθος συμπερασματα..
Για διαβασε καλυτερα τι ειπα και εγω..,γιατι εχεις μια συνηθεια να βγαζεις λαθος συμπερασματα μαζι μου..

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λοιπον καθομαι στο γραφειο μου..,απο εξω εχει γκαζον, μια κυρια με το σκυλι της ερχεται μπροστα στα ματια μου με το λουρι που μακραινει..,τα κανει ωραια ωραια ο κανακαρης της..,εγω εχω μεινει...!!!
Tης λεω.. -μα καλα εδω τον εφερες?
-εεεε τι να κανω (μου λεει).. και φευγει..
και δεν τα μαζευει κι ολας..:eek::mad:

p.s.και εμενα το γραφειο μου ειναι σε καλο προαστιο..:eek::eek::mad::mad:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Οταν εννοουμε παιδικες χαρες εννουμε σκαμα? τσουληθρα? τραμπαλα?
ναι να χεζει το σκυλι μου στο σκαμα δεν ειναι σωστο.. απο εκει και περα, αμα μαζευω τα σκατα του σκυλου μου το παιδι δε θα παθει τπτα..

και α. αν ειμαστε το 2%..ας βρουν οι γονεις το αλλο 88% να το κραξουν.. και εγω μαζι τους τοτε
και β εγω δεν τραβαω ζορι με το παιδι κανενος..
αν καποιος τραβαει ζορι με το σκυλι μου, αφου επιτρεπεται σε δημοσιο χωρο.. το κουβαδακι του και σε αλλη παραλια..

και αν ζοριζεται να του κανω δωρο κανα βιβλιο βιολογιας να δει τι κολλαει απο τον σκυλο..
την καθαριοτητα του θα τη σεβαστω και στην τελικη τη δικη μου καθαριοτητα πανω απ'ολα, αλλα μην τρελαθουμε κιολας

Last edited:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ξύπνησα ωραία ωραία το πρωί, ήρθα στο γραφειάκι μου, ήπια το άις τι μου και σκέφτηκα "μα τι συζητάμε?"
Όλοι δίκιο έχουμε, μην τρελαίνεστε.
Και οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες σκύλων και οι ανεύθυνοι γονείς μας καρα-ενοχλούν. Ούτε η γαλάζια θέλει να μας διώξει από τα πάρκα ούτε εμείς να στείλουμε το παιδί της σε καμιά παιδική χαρά του κ@@λου για να μη μας ενοχλεί. Σεβασμός είναι η λέξη - κλειδί και δεν υπόκειται σε κανέναν νόμο, παρά μόνο στους άγραφους.
Φυσικά οι γονείς έχουν ένα σωρό δικαιώματα, ενώ οι σκυλογονείς λιγότερα. Εκεί πρέπει να σταθούμε και γι' αυτά πρέπει να αγωνιστούμε. Και για να αποκτήσουμε περισσότερα και για να μην καταστρατηγούνται αυτά που έχουμε με βάση το νόμο. Όμως πρέπει να δίνουμε πρώτοι το καλό παράδειγμα κι ας είμαστε και το 0,00001%.
Να μην αφήνουμε τα σκυλιά ανεξέλεγκτα και ελεύθερα σε δημόσιους χώρους (όπως έκανα εγώ παλιότερα), να τα μαθαίνουμε να μη γαυγίζουν σε ώρες κοινής ησυχίας, να μαζεύουμε τα περιττώματά τους (ΚΑΙ μέσα στο δάσος!) και γενικά να κάνουμε όλα αυτά τα αυτονόητα που πολλοί από μας (τους σκυλοιδιοκτήτες) παραβλέπουμε επιδεικτικά!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Ούτε η γαλάζια θέλει να μας διώξει από τα πάρκα ούτε εμείς να στείλουμε το παιδί της σε καμιά παιδική χαρά του κ@@λου για να μη μας ενοχλεί. Σεβασμός είναι η λέξη - κλειδί και δεν υπόκειται σε κανέναν νόμο, παρά μόνο στους άγραφους.
!
Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ! :);)
και πες οτι θελετε να με στειλετε...αμα μου βρειτε μερος να με δεχτουν με τρια σκυλια συνολικου βαρους 110 κιλων και δυο παιδια συνολικου βαρους 30,εμενα να με κλασετε,χαχαχαχα:D:D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι θα σε εχουμε μεσολαβητή..,κονε και έτσι..;) επειδή έχεις μωρά.. θα λες να φέρω τα παιδάκια μου..ε? ...να μωρέ.. έχω και 2 σκυλάκια δεν πειράζει ε?:D

και μετά θα σφηράς και θα πλακώνουμε οι υπόλοιποι..μπούγιο..!!!!:D:D
και να δεις τι ωραία συνύπαρξη θα έχουμε μωράκια και σκυλάκια..!!!:D
κρατα γερά γαλάζιο !!θα είσαι το κονε μας..!!!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
παιδια και σκυλια μαζι στον ιδιο χωρο,ειναι χαρα θεου..
οι ιδιοκτητες και οι γονεις χαλαμε παντα αυτην την μαγεια;)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ναι ρε λιζα σεβασμος.. αλλα εγω να σεβαστω.. αν οι αλλοι δε με σεβονται τι να κανω ομως.. ιδανικα ναι ολοι σεβομαστε ολους.. αλλα στην πραξη.. ομως αφου επιττρεπεται να μπαινω στα παρκα, θα μπαινω.. και θα μαζευω τα σκατα της ριτας και θα την εχω με λουρι αν ειναι μικρα παιδακια -μη τα φαει το ημιπαρταλυτο- και δε θα πεταω σκουπιδια κλπ.. αλλα δεν το κουναω ρουπι.. και αν φετος δεν κανω εγω τον εχθρο να κλαψει απο τα νευρα του να μη με λενε Αννα (η χριτακι:p)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Το νοημα ειναι να σεβομαστε ο ενας τον αλλον..και αυτοι εμας και εμεις αυτους..

και δεν ειναι μονο να μας σεβονται οταν εχουμε σκυλι αλλα γενικα να σεβεσαι τον αλλον..

Το να αφηνεις το παιδακι σου (οχι μωρο..εκει δεν μπορεις να κανεις και πολλα..)να τσιριζει το μεσημερι ,ειναι το ιδιο ξεφτυλιστικο με το να αφηνεις το σκυλακι σου να κανει τα κακα του χωρις να τα μαζευεις..

Ειναι η νοοτροπια του Ελληναρα..γαμω και δερνω..(Sorry για την εκφραση..)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Το να αφηνεις το παιδακι σου (οχι μωρο..εκει δεν μπορεις να κανεις και πολλα..)να τσιριζει το μεσημερι ,ειναι το ιδιο ξεφτυλιστικο με το να αφηνεις το σκυλακι σου να κανει τα κακα του χωρις να τα μαζευεις..

..)
δεν νομιζω οτι θα σε ενοχλουσε το ιδιο,το να φας μια χυμα και να προσγειωθεις στα σκατα,με το να σου τσιριξει καποιος το μεσημερι.(ποσο μαλλον το παιδι σου)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
δεν νομιζω οτι θα σε ενοχλουσε το ιδιο,το να φας μια χυμα και να προσγειωθεις στα σκατα,με το να σου τσιριξει καποιος το μεσημερι.(ποσο μαλλον το παιδι σου)

Μα αυτο ειναι που δεν καταλαβαινεις!!!
πρωτον δεν συγκρινω!!!!
δεν τα φερνω καν σε αντιπαραθεση!!!
δεν ειμαι υπερ το να αφηνουν περριτωματα πουθενα!!!

και ποιο παιδι μου?
Eιπα εγω οτι θα με ενοχλησει το παιδι μου?
Tο παιδι μου ειναι παιδι μου..!!!
O αλλος που το παιδι μου δεν ειναι παιδι του ,τον ρωτησα αν θελει μολις εχει γυρισει απο την δουλιτσα του να εχει την τσιριδα του παιδιου μου στα αυτια του..,ενω εγω την ιδια ωρα διαβαζω την εφημεριδα μου αμεριμνη με την γλυκια φωνουλα του σπλαχνου μου..!!!

τωρα καταλαβες?εχω υδρωσει!!γαιδαρο σκας!!!:D ουφ μες στην ζεστη!!:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Tο παιδι μου ειναι παιδι μου..!!!
O αλλος που το παιδι μου δεν ειναι παιδι του!:D
αχαχαχαχαχαχαααααααααααααα καλά σήμερα ΔΙΝΕΙΣ ΡΕΣΤΑ!!!! =D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>

Σοβαρά: Απορώ γιατί συνεχίζουμε να το συζητάμε. Ναι είναι ενοχλητικό να πατήσεις το σκατό του σκύλου και επίσης ενοχλητικό να τσιρίζουν παιδιά μέσα στο καταμεσήμερο. Τι σημασία έχει τι είναι ΠΙΟ ενοχλητικό?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παντως πεφτει πολυ δουλεια ετσι..!!?Ολοι στα γραφεια ειμαστε και λυνουμε τα Κυπριακα..!!!:D,ασε που ετοιμαζουμε και εκστρατεια να σωσουμε τον κοσμο..!!!:D:D
αχαχα..ειμαστε ρατσα τελικα!!:D
Νταλα Αυγουστο και εμεις εδω θα μαστε..να το θυμηθειτε!!:D:D:D
(Εχω λιωσει σημερα απο τα γελια)
:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog