Δημόσιοι χώροι, ΜΜΜ & σκύλος

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Η αλήθεια είναι πως τελικά είναι πολύ κουραστικό, κάθε φορά που πας βόλτα με τον σκύλο σου, να πρέπει να τσακώνεσαι με τον κάθε βλάκα.

Αλλά... κάποιοι ίσως δεν τα θυμάστε, κάτι τέτοιο συνέβαινε και με τις γυμνόστηθες πριν 30 χρόνια. Όποια επέλεγε να τσιτσιδωθεί, της την έλεγαν, φώναζαν αστυνομίες και λιμεναρχεία, παπάδες και θεούσες τρέχανε και φωνάζανε, χαμός...
Τελικά, τώρα που είναι νόμιμο το τόπλες, πιο σπάνια βλέπω γυμνόστηθες απότι παλιά!!!

Εγώ, όταν θέλω να κάνω κάτι με τον σκύλο μου, απλώς το κάνω, και ανάλογα τα κέφια μου, γράφω στα τέτοια μου όποιους χιτλεριάζουν μαζί μου, ή τσακώνομαι μαζί τους.

Αλλά από την άλλη, δεν θα με στενοχωρούσε καθόλου να πληρώσω κάποιο πρόστιμο εαν κι εφόσον αποδειχθεί ότι κάνω κάτι παράνομο... Αυτοί που θα μου επέβαλαν όμως το πρόστιμο, θα μετάνοιωναν την ώρα και την στιγμή!!! Γιατί ας πούμε, ότι εγώ είμαι παράνομος που πάω σε κάποιο πάρκο, ας πούμε των Αμπελοκήπων... Είναι μήπως νόμιμο το πάρκο? Ακολουθεί τον νόμο κανένας σε αυτήν την χώρα? Ότι και να εξετάσουμε, κάποια παρανομία θα βρούμε. Και σε εναν τέτοιο πόλεμο, η μικρότερη παρανομία, στο τέλος θα αποδειχθεί ότι ήταν η παρουσία του σκύλου μου κάπου που δεν θα έπρεπε...

Είναι σαν να λέμε ότι σε ένα παράνομο μπουρδέλο, κάποιος τα βάζει μαζί σου γιατί φοράς ανάποδα το μπλουζάκι σου!!! Ο αναμάρτητος (που τηρεί τους νόμους στην Ελλάδα) πρώτος τον λίθο βαλέτω...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παντως εγω εχω βρει μια παιδικη χαρα και παω τον μικρο!!
Ειναι ενα μερος οπου κλεινει,ειναι ασφαλες και περιμενω σαν τους κλεφτες να την κανουν ολοι..
Ειναι αυτο που λενε ..οταν λειπουν οι γατες χορευουν τα ποντικια!!:D:D:p

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Και εγώ έχω βρεί μια τέτοια παιδική χαρά αλλά κ@λ@νω να μπω, πραγματικα ώρες ώρες νιώθω σαν κλέφτης :(, και για κάποιο λόγο δεν μπαίνουν όυτε παιδιά εκεί μέσα..δεν έχω δει ποτε..:confused:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
μα γιατι σαν κλεφτες? απαγορευεται να μπουμε? αν οχι μπορουμε να κανουμε μηνυση? για παρενοχληση σκυλου.. ακουγεται αστειο.. αλλα αμα το κανουμε ολοι παιζει να πιασει (θελω οργανωμενη αντιστασηηηηηηηηηη :p:p)

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Πρέπει να έχεις πάει σε πολλές πορείες στη ζωή σου εσύ :D, δεν εξηγείται αλλιώς... σε όλα τα θέματα κάπου εκεί καταλήγεις.... "Εμπρός αδέρφια μου, ας ενωθούμε.Όλοι μαζί στον αγώνα" :D

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Σ΄αυτή την παιδική χαρά δεν έχει καμία πινακίδα που να απαγορεύει ζώα. Μπορώ να μπώ με τη μικρή και αν μου πουν κάτι να τους αγνοήσω??
Θέλω να πώ ότι δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει τα σκυλιά στις παιδικές χαρές? γιατί αν υπήρχε δεν θα μου φαινόταν και παράλογο εδώ που τα λέμε..

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Αν έχεις το σκυλί σου δεμένο και μαζεύεις και τα κακάκια του, γιατί να είναι λογικό?Δεν θα πας με ένα Ροτβάιλερ λυτό μέσα στη παιδική χαρά να χεστούν όλα πάνω τους και να κλαίνε...:cool:

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Συνήθως αυτή η παιδική χαρά είναι άδεια για κάποιο λόγο (αν και είναι ολοκαίνουργια) και ήθελα να αφήνω τη μικρή χωρίς λουρί να παίζουμε λίγο γιατί είναι το μόνο κοντινό περιφραγμένο μέρος στο σπίτι μας..:rolleyes:Πολλά θέλω ε?:D

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Ε άμα δεν έχει μέσα παιδιά δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα πρόβλημα, εάν δεις ότι κάποιος έρχεται τότε εντάξει, δέσε την... :)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
ναι γιατι αν ειχε το κοκερακι θα τα τρομαζε.. να παρετε μαζι και τον αλλον τρομακτικο σκυλαρο.. το πατσαβουρακι της λιζας να χεστουν εις διπλουν :rolleyes:
ειπαμε ειχα αναρχικη εφηβεια.. αν θετε καμια μολοτωφ εγω ειμαι εδω :p:p:p
τωρα σοβαρα.. νομιζω οτι καλο ειναι οι εχοντες σκυλια στην ελλαδα να κανουμε κατι να αλλαξουμε την κατασταση.. βλεπω εδω στη γερμανια παπουληδες να σηκωνονται στα τραμ και στα λεωφορεια για να κατσει η γιαγια που εχει το σκυλι στο καλαθακι -ειναι τζεντλεμαν-και σκαω απο τη ζηλια μου.. ποτε θα γινει αυτο στην ελλαδα? Εντωμεταξυ δε λεω υπαρχουν πολλοι μαμακες αλλα και πολλοι που τα αγαπανε.. στην κηφισια π.χ. σχεδον καθε καταστημα εχει υιοθετησει απο ενα αδεσποτο.. ε.. δεν μπορει μια ζωη οι αρρωστημενοι-αυτοι που βαζουν φολες- και ανενημερωτοι -υστερικοι με την υγεια - να δημιουργουν τοσα προβληματα ..
Επαναστσαση τωρα!! σπαστε τα κελια σας συντροφοιοιοι :p:p:p

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
ειμασταν σε μια πλατεια και ενας χαιδευε ενα αδεσποτο και ως συνηθως ενας παππους αρχισε να του φωναζει να παρει τον σκυλο του γιατι εχει ταμπελα που λεει απαγορευεται και τοτε ο τυπος πηγε ξηλωσε την ταμπελα την εριξε στα σκουπιδια και λεει στον παππου "τωρα επιτρεπεται",μουγκα ο παππους μετα

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Σωστοοοος!!!

Εγω πηγαινα τον Ιβαν σε μια παιδικη χαρα κοντα στο σπιτι μου και τον αφηνα ελευθερο οταν δν ειχε κοσμο αν και μερικες φορες επειδη λατρευε τα παιδια και γενικα με τους ανθρωπους τα πηγαινε πολυ καλα αν ηταν κανας γονιος π δν ειχε προβλημα μ ελεγε ''ασ'το το ζωντανο ελευθερο να παιξει''

Μια φορα βγηκε μια απο ενα μπαλκονι και μ λεει εκει π παιζουν παιδια βρηκες να τον βαλεις να χ$^&σει(τα εκανε εκεινη την ωρα)
Δν μιλαω βγαζω επιδεικτικα σακουλιτσα και γαντακι τα μαζευω παω στον καδο και τα πεταω επιδεικτικοτατα να με βλεπει... Ε το βουλωσε και μπηκε μεσα.

Ηρεμια θελει οσο ειναι αυτο εφικτο βεβαια και εξυπνες απαντησεις με τις υστεριες και τις φωνες δυστυχως χανουμε το δικιο μας!;)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
προσωπικα,δεν θα μου αρεσε καθολου να τα κανει ο σκυλος του οποιουδηποτε,στο μερος που παιζουν τα παιδια μου,ακομη κι αν τα μαζευε..
ας τα κανουν αλλου και μετα να ερθουν στην παιδικη χαρα.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Ναι συμφωνώ με galazio.
Γιαυτό ρωτάω αν υπάρχει συγκεκριμένος νόμος για τις παιδικές χαρές γιατί θα ήταν λογικό σε αυτή την περίπτωση.

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Εντάξει δεν νομίζω ότι τον έβαλε και κάτω από την τσουλήθρα.Κάπου στην άκρη αν πας και τα μαζέψεις κιόλας δεν νομίζω ότι είναι τόσο πρόβλημα.Προφανώς αυτή η κυρία θα φώναζε στη ΜΑΝΟΥ ακόμα και αν ο Ιβάν τα έκανε μέσα στον τενεκέ.:)

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Άσε κιόλας που δεν είναι και σίγουρο πότε θα τα κάνει ένα σκυλί στη βόλτα.Μπορέι να τον έχεις πάει αλλού πριν από λίγο και να τα ξανακάνει μετά.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεν εχω ιδεα τι νομος υπαρχει,ουτε με ενδιαφερει...θεωρω ευνοητο το οπως εγω δεν θα τα κανω σε μερος που παιζουν παιδια,οπως δεν θα τα κανει ο σκυλος μου,ετσι δεν θα τα κανει και ο σκυλος του αλλου,η το παιδι του αλλου-γιατι το εχω δει και αυτο.."μαμααα,τσισααα" και φρουπ η μανδαμ το βρακι,εξω ο κωλος και αμολατα παιδακι μου...
νομος ξε νομος,οποιον δω,τον παιρνει και τον σηκωνει.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Συγγνώμη, εμένα μου την έχουν πει για το πεζοδρόμιο, με την ατάκα ότι "περπατάμε εδώ πέρα". Εννοείται ότι τα είχα μαζέψει.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Για dali:
Ναι για εμάς δεν είναι κάτι τραγικό αλλά σκέψου ότι τα παιδάκια πάνε στην παιδική χαρά και κοιλιούνται όπου βρουν, πιάνουν τα πάντα με τα χέρια τους.. Ε προσωπικά δεν θα μ΄άρεσε.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Κάπου στην άκρη αν πας και τα μαζέψεις κιόλας δεν νομίζω ότι είναι τόσο πρόβλημα.
οχι αγαπη μου,γιατι γνωριζεις καλα πως οσο και να τα μαζεψεις,η παστα μενει και δεν εχω εγω ορεξη το παιδι μου μαζι με τα χαλικακια στο κουβαδακι του,να βαζει και τις παστες του σκυλου,ουτε να φαει χυμα και να κρατηθει απο χεσμενα χορτα,ουτε να κοψει το λουλουδακι που ειναι χιλιοκατουρημενο...;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog