τι έγινε ρε παιδιά? έφυγα γύρισα και ακόμα εκεί βολοδέρνουμε???
άντε - με το καλό- γιατί έχει λίγους εκτροφείς η χώρα!!!! για κοπιάστε για κοπιάστε!!!
είναι πολλά τα λέφτά λέμεεεεεεεεε Άρηηηηηηηηηη
1500 τον μήνα κέρδος αφορολόγητο? γιατι φορολογημένο θα πάει στα 800....συφέρει?
Έτσι είμαστε σε αυτήν την χώρα....."βγάλε ρε μιά άδεια για βυτίο....πολλά τα λεφτά" όλοι οι βυτιατζήδες παιδιά στο κολωνάκι για καφέ,τους έχετε δεί φαντάζομαι....σπάει ένα σασμάν και μένουν απο δουλειά 1 μήνα,άσε που μπορεί να κοστίσει ή όλη επισκευή 5000
για να μην πώ για τρακάρισμα...άσε..... Δημόσιο for ever παιδιά-αυτό είναι δουλειά-βρέξει χιονίσει ο μισθός θα πέσει και σε πιθανές βλάβες πολύ πολύ να πάρεις καμιά αδειούμπα-τον λογαριασμό θα τον πληρώσουν άλλοι.....
Λεφτά απο σκύλους τώρα.....με ένα καλαζάρ ή με μία δυστοκία ....πάρτα ρέστα....reset και πάμε απο την αρχή...ρευστές καταστάσεις-πολλές οι πιθανότητες
Ο Ηλίας τα λέει καλά-με ένα κοπάδι "πράματα" κάτι γίνεται - άντε και με τίποτα σαλιγκάρια απο ότι ακούω τώρα τελευταία
Με επιλεκτικές εκτροφές και λοιπές "λεπτές ισορροπίες" δύσκολα τα πράγματα
Η εκτροφή (η εκτροφή λέω...όχι κουταβεμπόριο.....αμα είναι να ανοίξουμε άλλο τόπικ) είναι μεράκι και τρέλα
το κάνεις γιατι δεν μπορείς να αντισταθείς-προσπαθείς προσπαθείς αλλά όλο σε τραβάει....προπαθώ να γλυτώσω...ευχηθείτε μου καλή τύχη......αλλά δεν το βλέπω
τα λεφτά σου σπαταλάς σε ακριβές σκυλοτροφές για πολλά σκυλιά-ούτε να τα φχαριστηθείς προλαβαίνεις όπως άν είχες ένα-οι κτηνίατροι σε θέλουν για φίλο τους και μετά πρέπει να περνάς και άυπνες νύχτες για να
οραματιστείς ποιός απο τους όσους πήραν τηλέφωνο θα φερθεί καλά στο
ημισπλάχνο σου....
απορώ πως την παλευουν πέντε γνωστοί μου που το κάνουν.....αλλά μάλλον θα μάθω εγώ καλά,αφού με τρώει το @#$!ρακι μου
Για ελάτε να γίνουμε πολλές-και θα τα λέμε με καφέ στο Ζόναρς μαζί με τον διευθυντή της Τράπεζας Ελλάδος και με εφοπλιστές