Ε δεν χρειαζεται και τζοκερ για να καλυφθουν τα εξοδα,δεν εχω κανει τα σκυλια για αναπαραγωγη εδω,απλα μ αρεσει να τα βλεπω,να ασχολουμαι και να να ζω μαζι τους,και οταν καποιος μου λεει οτι κονομαω τοτε μου σηκωνεται η τριχα,και παιρνει προσκληση αλλα οχι τοσο για να αφησω εγω τα σκυλια οσο για να καταλαβει αυτος ο τοσο απιστος θωμας οτι δεν ειναι απλα τα πραγματα και οτι χωρις τρελλα ουτε ο Χριστος που πιστευει δεν θα υπηρχε,δεν γινονται ολα για το χρημα,υπαρχουν και εξαιρεσεις.
Εχουν ερθει εδω ατομα τα οποια πληρωναν 1500 και 2000 ευρω και εφυγαν χωρις να παρουν σκυλο,και υπαρχουν καποιοι που τους εκανα δωρο κουταβι η με 300-400-600 ευρω παλι δωρο ειναι,και ας πληρωνω τα εξοδα απο την τσεπη μου,ανεβασα σκυλια στην Γερμανια με 700 ευρω και ολα τα εξοδα δικα μου(αεροπορικα,Δραμα-Θεσ/νικη-Δραμα,Μικροτσιπ,χαρτια,φαγητα,Κεννελ,διαβατηρια,τηλ.,κ.τ.λ)και 2 μερες στον δρομο,προσπαθω να πουλαω φθηνα καλα σκυλια με σερβις 24 ωρες,επισης υπηρξε ενδιαφερων απο μακρινες χωρες παλι δεν εστειλα.
Με λιγα λογια υπαρχει συνειδηση,ευθυνη,και τρελλα,και οχι μονο απληστια στους κυκλους αυτων που εκτρεφουν σκυλους.