Δε σηκώνει το πόδι του

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
μηπως το εχεις στειρωσει?
Τα στεθρωμενα, διαβασα, οτι μερικες φορες δε σηκωνουν το ποδι!
Οχι,δεν τον εχω στειρωσει......

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
ούτε και εμενα εχει σηκώνει ακομα το ποδι του οταν κανει πιπι του... να αριχσω να ανησυχώ??... ειναι 8 μηνων... και ολα τα σκυλάκια που ερχετε σε επαφή ειναι θηλυκά... υπάρχει κατι που μπορώ να κάνω για να αρχισει να το σηκώνει??....

ευχαριστω εκ των προτέρων...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Όχι να μην ανησυχείς, να τον αφήσεις στην ησυχία του!Θα το σηκώσει όποτε θέλει αυτός!Εκτός και αν σκέφτεσαι αν του το σηκώνεις εσύ!Χαχα

Όσο για τα...κοριτσάκια...που συναναστρέφεται και αυτό να μην σε πειράζει, αν είναι σωστά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα και εδώ αστον στην ησυχία του!
Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι γιατί διακρίνω με αυτήν σου την ερώτηση κάτι άλλο...φοβάσαι ότι δηλαδή επειδή συναναστρέφεται με...κοριτσάκια μπορεί να αργήσει να σηκώσει το πόδι?Αν το σκέφτεσαι βγάλ'το από το μυαλό σου έτσι όπως το 'βαλες...ξέχνα το...και πάλι άστον στην ησυχία του!
Υπάρχουν πολλά σκυλιά αρσενικά που αν και είναι 2-3-4 χρονών δεν κατουράνε με σηκωμένο πόδι!
Υπάρχουν αρσενικά σκυλιά που αν δεν βρουν εμπόδιο(δέντρο κτλ) για να σηκώσουν το πόδι τα κάνουν στα 4 όπως όταν ήταν κουτάβια...
Υπάρχουν αρσενικά που αν και είναι 2-3-4 χρονών κατουράνε πολλές φορές στα 4 και προς το τελείωμα σηκώνουν στον αέρα το πόδι...

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
ευχαριστώ πολύ για την απαντηση κατ'αρχην..
απλα μου είπαν οτι αν κανει πολυ παρεα με κοριτσάκια δεν θα σηκώσει ποτε το πόδι του γι'αυτο και εγω ανησύχησα λιγακι....
μπα δεν νομιζω να του το σηκωσω εγω οπότε καλυτερα στα 4 τοτε...

το "χειρότερο" που μου μου έτυχε σήμερα ήταν που είδα ένα θηλυκό να σηκώνει το πόδι του γι'αυτο και εγω αρχισα να αναρωτιέμαι εμεις πότε θα το σηκώσουμε το τιμημένο... χαχα

θα τον αφήσω στην ησυχια του λοιπον και ας το σηκώσει οποτε θέλει αυτός!!!!!......

ευχαριστω και παλλιιιι!!!!

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
ούτε και εμενα εχει σηκώνει ακομα το ποδι του οταν κανει πιπι του... να αριχσω να ανησυχώ??... ειναι 8 μηνων... και ολα τα σκυλάκια που ερχετε σε επαφή ειναι θηλυκά... υπάρχει κατι που μπορώ να κάνω για να αρχισει να το σηκώνει??....

ευχαριστω εκ των προτέρων...
Να μην τον αφησεις να παιζει με τις κουκλες των κοριτσιων...Μονο με τζιαϊτζο....:D:D:D:D

Μην αγχωνεσαι, αργα η γρηγορα θα το σηκωσει..

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Χμμμ, ο δικός μου το σήκωσε 5 μηνών.

Βέβαια όποτε έβλεπε άλλο αρσενικό να το σηκώνει καθόταν και σκάλωνε!

Με τον καιρό θα το σηκώσει, μην ανυσηχείς!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ρε παιδιά το κουτάβι μου άρχισε να σηκώνει πόδι (και με σούπερ στυλ λες και το χει κάνει εκατομμύρια φορές) και όχι μόνο αυτό! "Σκουπίζει" κιόλας με τα πίσω πόδια. Δεν είναι ούτε τεσσάρων μηνών.
ΜΙΚΡΟΣ δεν είναι? :confused::confused::confused:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ρε παιδιά το κουτάβι μου άρχισε να σηκώνει πόδι (και με σούπερ στυλ λες και το χει κάνει εκατομμύρια φορές) και όχι μόνο αυτό! "Σκουπίζει" κιόλας με τα πίσω πόδια. Δεν είναι ούτε τεσσάρων μηνών.
ΜΙΚΡΟΣ δεν είναι? :confused::confused::confused:
Ισως βιαζεται να μεγαλωσει!
Δεν χρειαζεται να ανησυχεις, δεν ειναι καποια "δυσλειτουργια"... ;-)

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Chloe να υποθέσω ότι έχει πάει αρκετές βόλτες παρέα με το "παιδί"? Μπορεί κάλλιστα να είναι μιμητικό στοιχείο, βλέπει και μαθαίνει! :) Πάντως, συμφωνώ με το ICE, δε νομίζω να είναι κάποια δυσλειτουργία. Στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Θα μπορούσε να μιμείται κάτι τέτοιο? Γιατί όχι θα μου πεις? :) (Το παιδί "μαρκάρει" εκατοντάδες φορές...)
Διάβασα στο φόρουμ για τα ντόμπερμαν κάτι περίεργο, βασικά. Ότι οι σκύλοι που σηκώνουν πόδι νωρίς δεν παίρνουν και τόσο ύψος, εκτός αν μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν γρήγορη ανάπτυξη.
Ο μικρούλης έχει γρήγορη ανάπτυξη βέβαια. Δεν έχω ιδέα αν όλα αυτά σχετίζονται μεταξύ τους ή αν, όπως πίστευα εγώ, πρόκειται απλώς για σημάδι κυριαρχικότητας.
Στην πραγματικότητα δεν ανησυχώ... όχι :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αυτό με την κυριαρχικότητα καλό θα είναι να το συζητήσεις με έναν εκπαιδευτή καθώς εγώ, απλά, θα σε γελάσω.

Και βέβαια θα μπορούσε να μιμείται!!

Από προσωπική πείρα, αλλά όχι στο σήκωμα ποδιου είδα το παρακάτω: τον μικρό μας, πριν ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο εμβολίων, τον κατέβαζα στο κηπάκι της πολυκατοικίας κάθε φορά που έβλεπα ότι θέλει να λερώσει. Το έπιασε το νόημα αρκετα νωρίς. Όταν ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εμβολίων δεν ξαναπατήσαμε στο κηπάκι αλλά αρχίσαμε τις βόλτες. Άσκοπα αρχικά καθώς μου τα κρατούσε για πεσκέσι στο σπίτι, με το που γυρνούσαμε. Μέχρι που σε κάποια βόλτα συναντήσαμε μια κυρία με το σκυλάκι της, κάναμε μαζί τη βόλτα μας και όταν είδε το δικό της να τα κάνει στη βόλτα, αποφάσισε κι δικός μου να τα κάνει! Και είχαμε τα γνωστά πανηγύρια! Ε, μετά όλα πήραν το δρόμο τους! (Ευχαριστώ κα Γιωργία!!)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Όχι Στέλιο. Βγαίνουν χώρια προς το παρόν, προκειμένου να μην ξεσηκώσει ο μικρός κακές συνήθειες του μεγάλου σε σχέση με τα άλλα σκυλιά. Παρ' ότι ο μεγάλος ανέχεται πλέον τους άλλους σκύλους, απλά τους ανέχεται... Καταλαβαίνεις ότι αν πλησιάσει τον μικρό άλλος αρσενικός για γνωριμία δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουν.
Παρ' όλα αυτά τα κατεβάζω καθημερινά στην αυλή της πολυκατοικίας όπου παίζουν ελεύθερα μαζί, χωρίς την παρουσία άλλων σκύλων και βέβαια εκεί ο μεγάλος μαρκάρει σε μια γωνία πάρα πολλές φορές.
Πηγαίνουμε και εκδρομούλες τα σαββατοκύριακα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Ο Έλβις σήμερα για πρώτη φορά στους 9μιση μήνες και 6 ημέρες σήκωσε το πόδι !!!! :D:fan::-({|=

Καλά λένε να μην κοροιδεύεις τίποτα γιατί το λούζεσαι!!! Γελούσα με όσους χαιρόντουσαν όταν ο σκύλος τους τα κατάφερνε και με όσους ανησυχούσαν που αργούσε και τώρα χάρηκα κι εγώ λες και έκανε κανένα κατόρθωμα !!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πέρασε κι ο Έλβις στο πανεπιστήμιο? Συγχαρητήρια!!! :D:D:D:D:D:D

(Τελικά είμαστε όλοι κουκουβαγιογονείς) :):)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χα χα χα Chloe! Τελικά.. μεγάλη μουκιά φάε...

(Και δε με λες...σαν οδοντόκρεμα στον κορμό κι αυτός ?)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Παιδιά εμένα ο Δίας σήκωσε το πόδι σε ηλικία 14 μηνών.....τι μου λέτε? ΚΑι μετά οχι πάντα...οταν το θυμόταν....ή καλύτερα όταν του έκανε το ΄μερος για σήκωμα....αργησε πολύ να περάσει το σταδιο του....."κάνω πιπί μου σαν θηλυκό...." Εβλεπες ενα θηρίο να ουρεί σαν θηλυκό.

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
O Hachi πρίν 2 εβδομάδες το σήκωσε για πρώτη φορά, 6 μηνών ήταν. Αλλά δεν το έχει κρατήσει, μια το κάνει μια δεν το κάνει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν