Δε σηκώνει το πόδι του

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Έτσι όπως το περιγράφετε μοιάζει όπως όταν μαθαίνει ο πατέρας την πρώτη φορά του γιου του ! :D χααχαχχαχα
Κάπως έτσι είναι αλλά η πρώτη φορά μπορεί να αργήσει σε πολλούς ή και να μην υπάρξει ποτέ:D

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Εμένα είναι ο δικός μου σχεδόν 8 και κάααποιες φορές το σηκώνει. Τις τελευταίες μέρες άρχισε. Αλλά 10% των φορών που ανακουφίζεται κατουράει με όρθιο. Ελπίζω και εγώ με τον καιρό να το σηκώσει. Μην ανησυχείς. Θα αργήσει αλλά θα συμβεί!

adam

Active Member
27 Νοεμβρίου 2010
31
0
ενταξει, για να ειμαι ειλικρινης δεν ειναι θεμα περηφανιας αλλα καθαριοτητας! :p
επισης, μου εγινε πιο εντονη η απορια επειδη πλεον κατουραει 5-6 φορες στη βολτα. Και μυριζει και πολυ περισσοτερη ωρα τα λουλουδακια, δεν ξερω εαν εχει σχεση!
Παρολα αυτα, δεν ειναι παχυς, απαντω στον φιλο που ρωτησε για τα κιλα του. Απλα ευχομαι να μη γινει κανα γαιδουρι γιατι θα μας διωξουν στο τελος απο το διαμερισμα! :D

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
να ρωτήσω εγώ κάτι; Γιατί πρέπει να σηκώνουν το πόδι τους ; Είναι θέμα υγείας με κάποιο τρόπο ή απλά για να σημαδεύουν καλύτερα;
Όσο πιο ψηλα φτάσει τη "μυρωδια" του ο αρσενικος σκυλος σε σχεση με τις υπολοιπες "μυρωδιές" αλλων αρσενικών σκύλων, τοσο περισσότερο θεωρει τον εαυτό του "αρχηγο" της περιοχης.

Last edited:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τι 5-6 φορές λέτε? Αυτός ο αλήτης ο σκύλος μου σημαδεύει κάθε φορά συγκεκριμένα σημεία, τα οποία είναι πάαααααααααααρα πολλά. Μιλάμε "κατουράει" δεκάδες φορές. Πρέπει να νιώθει πολύ αρχηγός. Φυσικά δεν έχει τσίσα για όλα αυτά τα σημεία. Κάθε τρεις και λίγο, τσουπ το πόδι.
Εδώ και λίγους μήνες μάλιστα, σημαδεύει και σε δύο συγκεκριμένα σημεία μέσα στο σπίτι, βορρά και νότο (το αποδίδω στην ανασφάλεια επειδή χάνει ακοή και αντοχές- είναι 13 ετών) στα οποία αναγκαστήκαμε να του αποκλείσουμε την πρόσβαση (απ' το να του μαθαίνουμε τα αυτονόητα απ' την αρχή).

Last edited:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Εγω παντως μεχρι να το σηκωσει ανησυχουσα αλλα μόλις το σήκωσε παρακαλουσα να το κατεβασει:D

Chloe τα ίδια κι εδω.
Απο τοτε που μετακομοισαμε δε, μας έχει ταραξει.

Φαινεται επειδη κι ο δικος σου και ο δικος μου, είναι ζουμπαδες, προσπαθουν να επιβληθουν με την ποσοτητα και όχι με την ποιότητα ;) :p

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
αχαχαχαχα όντως!
Δεν ξέρω βέβαια αν έχει κανένα αποτέλεσμα!
Δίνουν άραγε καμιά σημασία σ' αυτές τις απελπισμένες προσπάθειες οι αρσενικοί σκύλοι της γειτονιάς? Θέλω να πω... πτοούνται?

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Όσο πιο ψηλα φτάσει τη "μυρωδια" του ο αρσενικος σκυλος σε σχεση με τις υπολοιπες "μυρωδιές" αλλων αρσενικών σκύλων, τοσο περισσότερο θεωρει τον εαυτό του "αρχηγο" της περιοχης.
ψυχολογικά που έχουν κι αυτοί! :p

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
αχαχαχαχα όντως!
Δεν ξέρω βέβαια αν έχει κανένα αποτέλεσμα!
Δίνουν άραγε καμιά σημασία σ' αυτές τις απελπισμένες προσπάθειες οι αρσενικοί σκύλοι της γειτονιάς? Θέλω να πω... πτοούνται?
Δεν νομίζω να έχει καποιο αποτελεσμα αφου και μια σταγόνα φτάνει αρκει να είναι ψηλότερα απο τις άλλες.
Δεν ξέρω βεβαια, αν το επιμονο και σπασμωδικο πολλες φορες μαρκάρισμα,
το οποίο οφείλεται κυριως σε στρες και ανασφάλεια,
δίνει στους υπολοιπους αρσενικους την πληροφορία
ότι στην περιοχη υπαρχει σκυλος με μεγαλη ανασφάλεια,
άρα και ευκολος αντίπαλος..

Last edited:

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
φιλε αδαμ μην απελπιζεσαι μερικα αρσενικα αργουν πολυ αλλα μπορεις να του μαθεις να σηκωνει το ποδι, το εκανα εγω με τον Ζαροφ. Οταν ειχε φτασει πλεον 14 μηνων και δεν ειχαμε δει φως αποφασισα να αναλαβω δραση. Στην αρχη του επιανα το πισω ποδι και το σηκωνα με το χερι αλλα επειδη περναγε κοσμος και ειχα γινει περιγελος της γειτονιας (γινεσαι βουκινο ευκολα στην επαρχεια) μετα απο 2 εβδομαδες χρησιμοποιουσα διακριτικα το ποδι μου για να σηκωσω το δικο του. Βαλε το κουτουπιε σου κατω απο το γονατο του πισω ποδιου του οταν κατουραει και σηκωσε το ελαφρα, θα δεις οτι πολυ συντομα θα το κραταει στον αερα απο μονος του. Σε κανα μηνα περιπου (αν κρινω απο τον δικο μου) θα το σηκωνει παντου απο μονος του. Επεισης εγω του εδινα και μια λιχουδια μετα απο καθε επιτυχημενη προσπαθεια. Ελπιζω να σε βοηθησα.

Μπορουμε να ζητησουμε απο τους ραδιο αρβυλα να βγαλουν ενα προιον σαν το γρυλορουτερ για εμας τους ανυπομονους σκυλογονεις :p :D:D:D

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ο δικός μου άρχισε να το σηκώνει στους 9 μήνες..
Το καλύτερο με τους ζουμπάδες είναι αυτό που λέει η Αγγελική.., όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα..
Και το πιο γελοίο είναι όταν σουζάρουν στο πλάι..
Ο δικός μου χέρι πόδι κρατάει αντίσταση έτσι ώστε να πάει όσο πιο ψηλά γίνετε.., εντελώς γελοίο..:D

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
και κατακόρυφο :D

[video=youtube;izZWexUlvdE]http://www.youtube.com/watch?v=izZWexUlvdE&feature=related[/video]
Αυτός δεν σημαδεύει απλως, φτιάχνει ολοκληρη περίφραξη :p

Περα απο την πλακα ποσες μέρες είχε να κατουρήσει το ζωντανο;
:eek:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Περα απο την πλακα ποσες μέρες είχε να κατουρήσει το ζωντανο;
Tα κάνει λίγα λίγα για να του φτάσουν σε όλη την περιοχή..:D:p
Αυτά έχουν τα αρσενικά ..σε τρέχουν από εδώ και από εκεί να σημαδεύσουν όλη την περιοχή, όση περισσότερο τόσο καλύτερα..

Αφού όταν κράτησα το θηλυκό μιας φίλης μου δεν πίστευα στα μάτια μου όταν συνειδητοποίησα πως τα κάνουν 2 άντε τρεις φορές και τέλος..

Πάντως δεν νομίζω πως είναι θέμα ανησυχίας ιδιαίτερα αν δούμε πως αργεί να σηκώσει το πόδι του.., ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του χρειάζεται και υπομονή.., πολλά το σήκωσαν μετά τον ένα χρόνο ακόμα και μικρόσωμα..

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
O σκύλος σηκώνει πόδι για 2 λόγους:

Για να σημαδέψει περιοχή όσο πιο ψηλά γίνεται, άρα να νομίζουν οι άλλοι "εισβολείς" στην περιοχή του ότι είναι μεγαλόσωμος

Για να ανακουφίσει την κύστη του η οποία σκληραίνει από ένα σημείο και μετά, και η συγκεκριμένη στάση τον βολεύει καλύτερα

:)

adam

Active Member
27 Νοεμβρίου 2010
31
0
φιλε αδαμ μην απελπιζεσαι μερικα αρσενικα αργουν πολυ αλλα μπορεις να του μαθεις να σηκωνει το ποδι, το εκανα εγω με τον Ζαροφ. Οταν ειχε φτασει πλεον 14 μηνων και δεν ειχαμε δει φως αποφασισα να αναλαβω δραση. Στην αρχη του επιανα το πισω ποδι και το σηκωνα με το χερι αλλα επειδη περναγε κοσμος και ειχα γινει περιγελος της γειτονιας (γινεσαι βουκινο ευκολα στην επαρχεια) μετα απο 2 εβδομαδες χρησιμοποιουσα διακριτικα το ποδι μου για να σηκωσω το δικο του. Βαλε το κουτουπιε σου κατω απο το γονατο του πισω ποδιου του οταν κατουραει και σηκωσε το ελαφρα, θα δεις οτι πολυ συντομα θα το κραταει στον αερα απο μονος του. Σε κανα μηνα περιπου (αν κρινω απο τον δικο μου) θα το σηκωνει παντου απο μονος του. Επεισης εγω του εδινα και μια λιχουδια μετα απο καθε επιτυχημενη προσπαθεια. Ελπιζω να σε βοηθησα.

Μπορουμε να ζητησουμε απο τους ραδιο αρβυλα να βγαλουν ενα προιον σαν το γρυλορουτερ για εμας τους ανυπομονους σκυλογονεις :p :D:D:D

xaxaxaaxxaxxa!!!

οχι, ενταξει, δεν θα το κανω! :D
Απλα νομιζα οτι μετα τουσ 6-7 μηνες το σηκωνουν και ηθελα να μαθω αν ειναι φυσιολογικο. Μεχρι πριν κανα μηνα κατουραγε σπιτι κ ετρεμα μην σηκωσει ποδι και αρχισει να ψεκαζει σε βιβλιοθηκες και τοιχους! :p

Να στε καλα, παντως με αγχωσατε και τωρα θελω να μην το σηκωσει! :p:p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Γέλασα πολύ με τα ποστς στο θέμα αυτό , ειδικά με την περηφάνεια των σκυλογονιών όταν επιτέλους σήκωσε το πόδι ο κανακάρης σαν να αρίστευσε στις πανελλήνιες, χαχαχα!!!!
Θα σας το χαλάσω όμως λίγο, η σκύλα μου όταν θέλει να σημαδέψει κάτι σηκώνει και αυτή το πόδι της!!!! Και παρακαλώ να λείψουν τα σχόλια για την θηλυκότητά της!!!!! :p

adam

Active Member
27 Νοεμβρίου 2010
31
0
ε, καλα, και γω εχω μια φιλη με μουσι αλλα δε το κανω θεμα! αχχαχαχααχ
δεν ξερω εαν ειναι θεμα "αντρισμου" αλλα εχω διαβασει οτι πολλα ευνουχισμενα αρσενικα δε σηκωνουν ποδι. τυχαιο? ε, μπορει!!! :D:D