Κάπως έτσι είναι αλλά η πρώτη φορά μπορεί να αργήσει σε πολλούς ή και να μην υπάρξει ποτέΈτσι όπως το περιγράφετε μοιάζει όπως όταν μαθαίνει ο πατέρας την πρώτη φορά του γιου του ! χααχαχχαχα
Κάπως έτσι είναι αλλά η πρώτη φορά μπορεί να αργήσει σε πολλούς ή και να μην υπάρξει ποτέΈτσι όπως το περιγράφετε μοιάζει όπως όταν μαθαίνει ο πατέρας την πρώτη φορά του γιου του ! χααχαχχαχα
Όσο πιο ψηλα φτάσει τη "μυρωδια" του ο αρσενικος σκυλος σε σχεση με τις υπολοιπες "μυρωδιές" αλλων αρσενικών σκύλων, τοσο περισσότερο θεωρει τον εαυτό του "αρχηγο" της περιοχης.να ρωτήσω εγώ κάτι; Γιατί πρέπει να σηκώνουν το πόδι τους ; Είναι θέμα υγείας με κάποιο τρόπο ή απλά για να σημαδεύουν καλύτερα;
ψυχολογικά που έχουν κι αυτοί!Όσο πιο ψηλα φτάσει τη "μυρωδια" του ο αρσενικος σκυλος σε σχεση με τις υπολοιπες "μυρωδιές" αλλων αρσενικών σκύλων, τοσο περισσότερο θεωρει τον εαυτό του "αρχηγο" της περιοχης.
Δεν νομίζω να έχει καποιο αποτελεσμα αφου και μια σταγόνα φτάνει αρκει να είναι ψηλότερα απο τις άλλες.αχαχαχαχα όντως!
Δεν ξέρω βέβαια αν έχει κανένα αποτέλεσμα!
Δίνουν άραγε καμιά σημασία σ' αυτές τις απελπισμένες προσπάθειες οι αρσενικοί σκύλοι της γειτονιάς? Θέλω να πω... πτοούνται?
Σπαγγάτο στον αέραΟ δικός μου χέρι πόδι κρατάει αντίσταση έτσι ώστε να πάει όσο πιο ψηλά γίνετε.., εντελώς γελοίο..
και κατακόρυφοΣπαγγάτο στον αέρα
Αυτός δεν σημαδεύει απλως, φτιάχνει ολοκληρη περίφραξηκαι κατακόρυφο
[video=youtube;izZWexUlvdE]http://www.youtube.com/watch?v=izZWexUlvdE&feature=related[/video]
Tα κάνει λίγα λίγα για να του φτάσουν σε όλη την περιοχή..Περα απο την πλακα ποσες μέρες είχε να κατουρήσει το ζωντανο;
φιλε αδαμ μην απελπιζεσαι μερικα αρσενικα αργουν πολυ αλλα μπορεις να του μαθεις να σηκωνει το ποδι, το εκανα εγω με τον Ζαροφ. Οταν ειχε φτασει πλεον 14 μηνων και δεν ειχαμε δει φως αποφασισα να αναλαβω δραση. Στην αρχη του επιανα το πισω ποδι και το σηκωνα με το χερι αλλα επειδη περναγε κοσμος και ειχα γινει περιγελος της γειτονιας (γινεσαι βουκινο ευκολα στην επαρχεια) μετα απο 2 εβδομαδες χρησιμοποιουσα διακριτικα το ποδι μου για να σηκωσω το δικο του. Βαλε το κουτουπιε σου κατω απο το γονατο του πισω ποδιου του οταν κατουραει και σηκωσε το ελαφρα, θα δεις οτι πολυ συντομα θα το κραταει στον αερα απο μονος του. Σε κανα μηνα περιπου (αν κρινω απο τον δικο μου) θα το σηκωνει παντου απο μονος του. Επεισης εγω του εδινα και μια λιχουδια μετα απο καθε επιτυχημενη προσπαθεια. Ελπιζω να σε βοηθησα.
Μπορουμε να ζητησουμε απο τους ραδιο αρβυλα να βγαλουν ενα προιον σαν το γρυλορουτερ για εμας τους ανυπομονους σκυλογονεις