Δέκα πράγματα που ακούς όταν βγάζεις βόλτα το σκύλο

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
νομίζω ότι το κορυφαίο που έχω ακούσει (με τα αυτιά μου) είναι σε πάρκο προς το κέντρο,όπου είμαι με το αγόρι της φωτογραφίας και του γκαρίζω γιατί έχει πάει να φύγει στην κίνηση για να την πέσει σε ένα σκυλάκι του θεού,με πλησιάζει τοξικομανής και με βλέμμα γεμάτο ειλικρινή απορία με ρωτάει: "δικός σου είναι ο σκύλος?"...
Νευρικό γέλιο για καμιά ώρα και κάθε φορά που το θυμάμαι!
εμάς ''τοξικομανής'' μας πάρκαρε το αυτοκίνητο (είχε αγανακτήσει ο άνθρωπος !) και μας είπε και καληνύχτα στο τέλος !

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το πιο συχνο ολων που με εκνευριζει κ ολας
-"Πωπω ένας σκυλαρος, πως ΤΟΝ λενε?"
-"Θηλυκό ειναι"!
Ε λοιπόν με τους Αμερικάνους έχω το αντίθετο. Οι περοσσοτεροι νομίζουν ότι το Μουφ ειναι θηλυκό και με ρωτάνε πώς ΤΗΝ λενε. Και όταν τους πω το όνομα, προσπαθούν να το προφέρουν και γίνεται της Φρύνης. Μερικοί όμως το λενε άνετα (´Ατταλος).

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Το 9 και το 10 κλασικα...
Το καινουργιο ειναι... Είναι ζευγαρι ?

Και βεβαια για να μη το ξεχασω... "Πω πω ποσα ευρω θες το μηνα για να τρωνε αυτα?"

Last edited:
  • Like
Reactions: jimar

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αυτο το περίεργο με το ποσό τρώνε καιρός ξεπαραδιαζομαι το λέει και ο πατέρας μου. Αν και με πείραξε το ότι δεν μπορούσα να έχω σκύλο όταν μεγάλωνα, οι γονείς μου ειναι τόσο περίεργοι, ή μάλλον κλασικοί Ελληναρες στο θέμα σκυλος, που δεν θα ήτανε καλό για τον όποιον σκύλο. Γι'αυτό και τον πήρα όταν εγκαταστάθηκα μόνιμα και με μόνιμη δουλεια σε ένα μέρος. Πριν καν αρχίσω την καινουρια δουλεια, το πρώτο πραμα που έκανα ηταν να παρω το Μουφ. Και την άλλη μέρα το πρωί το άφησα και μόνο του στο σπιτι για να πάω στη δουλεια και ειπα ότι ο,τι ειναι να κανει ας το κανει και δεν προκειται να σκάσω. Και δεν εκανε και τίποτα το καημένο, απλώς με περίμενε και όταν ήρθα μου γκρίνιαξε διότι έφυγα.

• Like
Reactions: Aslan

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Αυτό τον καιρό εμφανίζονται συχνά και οι ειδικοί στο θέμα σκύλος και τρίχα.
- Μαδάει πολύ ο σκύλος ρε φίλε
- .....
- Είναι η εποχή τους, το ξέρω
- .....
- Να του δίνεις μια κουταλιά λάδι κάθε μέρα
- Ελαιόλαδο ή ό,τι να΄ναι;
- Ελαιόλαδο ...Και αν δεν το θέλει, να του το βάζεις με το ζόρι στο στόμα
- .....
θα είχαν πάει αμάραντο ή χρυσή χτένα, στο πιο μπι, δεύτερο πιστολάκι στου αχινού

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Αχαχαχα! ο συνομωσιολογος!

Μας καταλαβαν!
Ρε σεις αυτό παίζει πάρα πολύ, έχει γίνει urban myth (τα νεύρα μου βέβαια που εγώ μαζεύω πάντα τα δικά μας αλλά και των άλλων των ανεπρόκοπων δε λέγονται)