αχαχαχαχαχααχαχα μα πραγματικά!!!αχχαχαχαχαχα
δεν άρχισες να τρέχεις από πίσω τους φωνάζοντας 'μύγδαλα' ;;;
αχαχαχαχαχααχαχα μα πραγματικά!!!αχχαχαχαχαχα
δεν άρχισες να τρέχεις από πίσω τους φωνάζοντας 'μύγδαλα' ;;;
εμάς ''τοξικομανής'' μας πάρκαρε το αυτοκίνητο (είχε αγανακτήσει ο άνθρωπος !) και μας είπε και καληνύχτα στο τέλος !νομίζω ότι το κορυφαίο που έχω ακούσει (με τα αυτιά μου) είναι σε πάρκο προς το κέντρο,όπου είμαι με το αγόρι της φωτογραφίας και του γκαρίζω γιατί έχει πάει να φύγει στην κίνηση για να την πέσει σε ένα σκυλάκι του θεού,με πλησιάζει τοξικομανής και με βλέμμα γεμάτο ειλικρινή απορία με ρωτάει: "δικός σου είναι ο σκύλος?"...
Νευρικό γέλιο για καμιά ώρα και κάθε φορά που το θυμάμαι!
Ε λοιπόν με τους Αμερικάνους έχω το αντίθετο. Οι περοσσοτεροι νομίζουν ότι το Μουφ ειναι θηλυκό και με ρωτάνε πώς ΤΗΝ λενε. Και όταν τους πω το όνομα, προσπαθούν να το προφέρουν και γίνεται της Φρύνης. Μερικοί όμως το λενε άνετα (´Ατταλος).Το πιο συχνο ολων που με εκνευριζει κ ολας
-"Πωπω ένας σκυλαρος, πως ΤΟΝ λενε?"
-"Θηλυκό ειναι"!
θα είχαν πάει αμάραντο ή χρυσή χτένα, στο πιο μπι, δεύτερο πιστολάκι στου αχινούΑυτό τον καιρό εμφανίζονται συχνά και οι ειδικοί στο θέμα σκύλος και τρίχα.
- Μαδάει πολύ ο σκύλος ρε φίλε
- .....
- Είναι η εποχή τους, το ξέρω
- .....
- Να του δίνεις μια κουταλιά λάδι κάθε μέρα
- Ελαιόλαδο ή ό,τι να΄ναι;
- Ελαιόλαδο ...Και αν δεν το θέλει, να του το βάζεις με το ζόρι στο στόμα
- .....
Ρε σεις αυτό παίζει πάρα πολύ, έχει γίνει urban myth (τα νεύρα μου βέβαια που εγώ μαζεύω πάντα τα δικά μας αλλά και των άλλων των ανεπρόκοπων δε λέγονται)Αχαχαχα! ο συνομωσιολογος!
Μας καταλαβαν!