Δέκα πράγματα που ακούς όταν βγάζεις βόλτα το σκύλο

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Αει βρε :D

Νομίζω ότι την κορυφαία ατάκα, την έχει ακούσει φίλη, που βολτάρει το dogue de bordeaux της.
Την κοζάρει κυριούλης, από απόσταση ασφαλείας βέβαια και το κόβει το σκυλί μπρος-πίσω, πάνω-κάτω, για λίγα λεπτά.
- Δεν μου λες ρε κορίτσι, σαν πόσα κιλά να είναι;
- Ε...να μην είναι καμμιά 60αριά πάνω-κάτω; του λέει η φίλη
- 60 ε;!!! Να σου πω ρε μάνα μου, δεν μου το δίνεις να το πάω στο Σχιστό; (εκεί νομίζω της είπε, δεν καλοθυμάμαι). Ξέρεις πόσο πάει εκεί το κιλό !!! Θα πιάσει καλά λεφτά !!!! :eek:o_O:confused:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εγώ εκεί που ρίχνω γέλιο είναι όταν βγάζεις βόλτα μεγαλόσωμο σκύλο ...και πολλοί κοιτάνε με την άκρη του ματιού και παρακολουθούν μέχρι να απομακρυνθεί ...λες και αν τον κοιτάξουν κανονικά θα τα πάρει ο σκύλος και θα τους την πέσει. Εκεί βέβαια θα είχε πλάκα να περάσεις από πολύ κοντά τους ...να νοιώσεις τα vibes του τρόμου..:ROFLMAO:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Οι πιο κλασσικες ατακες σε εμας ειναι το 7 και το 10...
Ειδικα απο παππουδες που σταματανε τη πορεια τους,μας κοιτανε και αρχιζουν...
"Πόσο χρονων ειναι??"
"αααχ..ειχα και γω καποτε εναν ιδιο...πιστα σκυλια...μπλα...μπλα...που αυτο..που εκεινο...κλπ κλπ.."
Και φυσικα τα πενταχροναααα....που τρεχουν με φορα λες και θα φυγει ο Ροκυ το επομενο δευτερολεπτο...
"Να το χαιδεψω??? Δαγκωνει??? πωπωωωω τι μεγαλος σκυλοοοος!!!!
Καλε αυτος δεν ειναι σκυλοοοος....ειναι λυκοοοοοος....:eek::cool:"
"Οοοοχιιιιι...λυκοσκυλο ειναι....:ROFLMAO:"
Εχουμε και τις διαφωνιες των πιτσιρικαδων,αν ειναι λυκος ή λυκοσκυλο...:p:D

• Like
Reactions: l.Kyveli

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Αυτό τον καιρό εμφανίζονται συχνά και οι ειδικοί στο θέμα σκύλος και τρίχα.
- Μαδάει πολύ ο σκύλος ρε φίλε
- .....
- Είναι η εποχή τους, το ξέρω
- .....
- Να του δίνεις μια κουταλιά λάδι κάθε μέρα
- Ελαιόλαδο ή ό,τι να΄ναι;
- Ελαιόλαδο ...Και αν δεν το θέλει, να του το βάζεις με το ζόρι στο στόμα
- .....

D

Deleted member 14614

Guest
Αυτό το 5... Ή με βραχιολάκια ή με άσπρη ζακετούλα θα με πάρουν μια μέρα με αυτό το 5...
Το 5 είναι για ανθρώπους je m΄en fous. Για εμάς που βράζει το αίμα, μία από τις δύο επιλογές που ανέφερες! :p
Στο εξωτερικό ισχύει το ίδιο?? [ρωτω μιας και ειναι πιο οργανωμενοι και αυστηροι σε τετοια θεματα και εχω δει (στη Γερμανία) και σταντς με χαρτοσακουλες για τα κακα]

σορι για το οφ τοπικ
Όσον αφορά τη Γερμανία τουλάχιστον, δεν υφίσταται κανένας νόμος που να απαγορεύει το κατούρημα. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι δεν είδα ΠΟΤΕ σκυλί να κατουράει στο κέντρο, αλλά σε πάρκα. Πρόκειται, ίσως, περί άτυπης συμφωνίας, αλλά ξαναλέω δεν υπάρχει απαγορευτικός νόμος. Για τα κακά ναι, είναι πολύ αυστηροί με αυτό το θέμα.

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Το 9 με διάφορες παραλλαγές και κορυφαία διατυπωμένο από κύριο που προτρέπει τον σκύλο του να μην πλησιάσει τον δικό μου: "Έλα εδώ Αζώρ (πώς τον λέγαν τελοσπάντων), έλα εδώ, είναι πιτμπουλ αυτός, μην τον κοιτάς, ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΝ".

Όσο για το "πώς σε λένε", θα αρχίσω κι εγώ να ρωτάω τα τετράποδα, γιατί τις δύο τελευταίες φορές που ρώτησα τους ιδιοκτήτες μου απάντησαν "θα του πάρεις δώρο στη γιορτή του;" και "τί σε νοιάζει, θες να του στείλεις e-mail;"

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
10 πράγματα που ακούω όταν βγάζω τους σκύλους βόλτα.

1. Τι ομορφος που ειναι ! Πώς τον λένε;
-Λούση..
2. Πωπω είναι και μαύρος , θα με φάει;
-Όχι αλλά αν θες έχω εναν άσπρο που θα σε φάει σίγουρα
3. Καλέ κοπελιά αυτός σε πάει βόλτα ή μου φαίνεται; (Τρομερό σουξέ η φράση αυτή όλο πρωτοτυπία. Την ακούω χωρίς να με τραβάνε μόνο και μόνο επειδή βλέπουν το μέγεθος)
4. Ροτβάιλερ ειναι ε;
-Όχι λαμπραντορ
-Άντε καλέ, χαχαχα
....
5. Πωπω είναι πολύ χοντρός
-Δεν νομίζω στα κιλά του είναι
-Άντε καλέ δεν βλέπεις τι κεφάλα εχει...
6. Τι έχει το μάτι του;
-Δεν έχει τίποτα , το μάτι ΤΗΣ είναι το ένα μπλε και το άλλο καστανό
-ααα το καημένο!!!
7. Μέσα κοιμούνται;
-Φυσικά
-Τιιι;;; Μέσα στο σπίτι;;;;
8. Ναι ναι τα βγάζετε έξω και χέζουν στους δρόμους
-Ναι αλλά τα μαζεύω , σακουλάκι στο χέρι
-Ναι καλά έτσι τα έχετε τα σακουλάκια για να μας ρίχνετε στάχτη στα μάτια...
(προχωρημένη σκέψη δε λέω..)
9. Είναι νεαρός ε;
-Όχι είναι μεγάλΗ , 14
-Απαπα και δείχνει τόσο νέα!!!
10. Να περάσω το κρατάς καλά..;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.270
3. Καλέ κοπελιά αυτός σε πάει βόλτα ή μου φαίνεται; (Τρομερό σουξέ η φράση αυτή όλο πρωτοτυπία. Την ακούω χωρίς να με τραβάνε μόνο και μόνο επειδή βλέπουν το μέγεθος)
Ναι!! Ειδικά όταν βγαίνει απ'το σπίτι που ψάχνεται να κατουροχέσει - και δεν τραβάει καν ο έρμος, απλά πάει όσο μπροστά τον παίρνει να φτάσει κανά δέντρο ή τύπου "άντε μάνα βιάζομαι, θα φτάσουμε πάρκο να κάνω κακά" (γιατί δεν τα αφήνει κ εύκολα αλλού) και απλά φαίνεται τεντωμένο το λουρί. Φταίω εγώ να τους πω "όχι, απλά χέζεται";

D

Deleted member 14614

Guest
Ναι!! Ειδικά όταν βγαίνει απ'το σπίτι που ψάχνεται να κατουροχέσει - και δεν τραβάει καν ο έρμος, απλά πάει όσο μπροστά τον παίρνει να φτάσει κανά δέντρο ή τύπου "άντε μάνα βιάζομαι, θα φτάσουμε πάρκο να κάνω κακά" (γιατί δεν τα αφήνει κ εύκολα αλλού) και απλά φαίνεται τεντωμένο το λουρί. Φταίω εγώ να τους πω "όχι, απλά χέζεται";
Και μετά ακολουθεί το Νο5 :p

• Like
Reactions: Estranged

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Στο εξωτερικό ισχύει το ίδιο?? [ρωτω μιας και ειναι πιο οργανωμενοι και αυστηροι σε τετοια θεματα και εχω δει (στη Γερμανία) και σταντς με χαρτοσακουλες για τα κακα]

σορι για το οφ τοπικ
Στην Αμερική μου συμβαίνουν τα 1, 4, 7 συν δυο ακομα:

α) Μπορώ να το χαϊδέψω; Εδω υποτίθεται πρέπει να ζητάς άδεια.
β) Ειναι πολύ ωραίος. Επίσης έχω πιάσει κόσμο να απολιθώνεται μπροστά του όταν τον έχω στο αυτοκίνητο. Και μου κάνουν και νοήματα στα φανάρια απο άλλα αυτοκίνητα να κατεβάσω το τζάμι για να μου πούνε ποσό ωραίος ειναι. Μάλλον όμως το τελευταίο μου συμβαίνει διότι προκειται για το ωραιοπαθές Μουφ. :p

• Like
Reactions: l.Kyveli

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Εμας παντως οσοι εχουν μικροσωμα που ειναι και λιγο τσαμπουκαληδες(κυριως φωνακλαδες θα λεγα) οι πλειοψηφια τους λεει..."προχψρα ρε..αυτο μια χαψια θα σε κανει"! Φυσικα εμεις απανταμε οτι ειναι ταισμενο και δεν τρωει.
Επισης οσοι εχουν παιδακια ...τραβανε το παιδακι πιο κοντα και λενε "προσεχε μην σε δαγκωσει η μην σε φαει" κι εκει απανταμε με ειρωνικο χιουμορ..."μην φοβαστε εχει φαει ηδη αλλα δυο παιδακια πριν βγουμε βολτα ειναι χορτατη"!
Γενικα η βολτα μας εχει απο ολα τα καλα. Ειναι και κατι πιτσιρικακια οταν περναμε εξω απο μια ενα γηπεδακι 5χ5...που λενε... "WOW ροτβαιλερ....και φωναζουν τον φιλο τους να ρθει να δει κι αυτος". Καθε βολτα και μια νεα εμπειρια!!!

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
Σε καθημερινή βάση τουλάχιστον 3-4 φορές:
"Μπαμπά/Μαμά λύκοι!!!"
...

Και πιο σπάνια:
"Μικρά είναι ε;"
"Όχι, η μαύρη ειδικά είναι ενήλικη"
"Αυτά που έχω δει εγώ, είναι διπλάσια..."

"Καλέ, τυφλό είναι αυτό από το ένα ματάκι"
"Μια χαρά βλέπει το σκυλί και από τα δύο ματάκια του. Κυκλοφορούν και έτσι, δικολόρε"

"Μέσα στο σπίτι τα έχεις; Δεν μαδάνε;"
"Μέσα τα έχω και όπου και να τα πάω μαδάνε"

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Το πιο συχνο ολων που με εκνευριζει κ ολας
-"Πωπω ένας σκυλαρος, πως ΤΟΝ λενε?"
-"Θηλυκό ειναι"!

Οταν ηταν κουταβι κ ζουμπουρλιδικη (ακομη ειναι)
-"Ααα ενα αρκουδακι!!!"

Γενικα οταν την βλέπουν τωρα εχουμε ειτε επιφωνήματα θαυμασμου ειτε ματιες τρόμου αλλα πιο συχνα σχολια για την ομορφιά της (εεε ειναι μοντελάκι πως να το κανουμε?)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ιάπωνες τουρίστες, ζευγάρι αγόρι και κοπέλα, το αγόρι να τραβάει με μανία την κοπέλα η οποία ούρλιαζε:

-No No No!!! Help!! Και άρχισαν να τρέχουν τύπου "scary movie"..τι φάση περνάνε; Είχα μείνει παγωτό..απλά περνούσαμε..;;;;;