Δέκα πράγματα που ακούς όταν βγάζεις βόλτα το σκύλο

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Τώρα το καλοκαιράκι ακούω αυτό!
Το κατέβασα, το πέρασα στο κινητό, το ακούω και ονειρεύομαι μοχίτο, παραλίες, ρακέτες:love: και ο πρόεδρος σαν άλλος Μιτς Μπιουκάνον να τρέχει στην παραλία!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
το νούμερο έξι Θεέ μου.... Πόσες φορές; Μα πόσες;;

«Αααα, η αγάπη μου, τι φάτσα είσαι εσύ, βρε; Τα ‘χει τα κιλάκια του όμως, ε; Ε, χοντρούλι;»

στέλιο, δεν μπορώ ρε, δε μπορώ, την πήρα την εικόνα σου αλλα με μουσική ντέβιντ χέισελχοφ και έχω δακρύσει

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.270
Κακοήθειες παιδί μου! Εμένα προχθές ένας πήγε να το πει, ξεκίνησε με το "εεε.. έχει αλλάξει λίγο", του ριξα ένα θανατηφόρο βλέμμα, φάνηκα μεγαλόκαρδη και του λέω "ναι, έχει πάρει κανά κιλό", ανακουφίστηκε γιατί μόνος του δεν το ξεστόμιζε.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
αχαχαχαχαχαχαχαχα γέλασα πάρα πολύ με το τελευταίο! Φοβάμαι! χαχαχαχα Εμένα συνήθως το 7 μου τυχαίνει "είχα κι εγώ ένα" - για τη Μίλβα όμως και πολλοί μου λένε για μπεκάτσα. Με την Ώντρευ δεν μου μιλανε..τρομάζουν ή έρχονται για χάδια, τους ρίχνει κεφαλιά και φεύγουν έντρομοι και πάλι..μια κυρία μου είχε πει να μην την πλησιάζουμε γιατί έχει περίοδο..o_O:confused:

Ποιός είχε πει εδω την υπέρ-γ@μάτη ατάκα "Τί ράτσα είναι;" "κάνε κόρσο" "ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;" χαχαχα θα μου μείνει αυτό! :LOL::ROFLMAO:

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
42
Aθήνα
νομίζω ότι το κορυφαίο που έχω ακούσει (με τα αυτιά μου) είναι σε πάρκο προς το κέντρο,όπου είμαι με το αγόρι της φωτογραφίας και του γκαρίζω γιατί έχει πάει να φύγει στην κίνηση για να την πέσει σε ένα σκυλάκι του θεού,με πλησιάζει τοξικομανής και με βλέμμα γεμάτο ειλικρινή απορία με ρωτάει: "δικός σου είναι ο σκύλος?"...
Νευρικό γέλιο για καμιά ώρα και κάθε φορά που το θυμάμαι!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
1. «ΑΑΑΑ, τι γλυκό σκυλάκι! Πώς σε λένε, αγάπη μου; Ε; Πώς σε λένε; Πώς σε λένε, βρε;»

3. «Έλα εδώ, σκυλάκι, έλα εδώ, σκυλάκι, έλα εδώ, σκυλάκι, έλα εδώ, σκυλάκι, ΈΛΑΑΑΑ ΕΔΩΩΩΩ ΑΑΑΑΑΑΑΑ!»

ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ (αυτό το φωνάζω εγω)

7. «Αχ, η ψυχούλα μου! Ξέρετε, είχα κι εγώ τέτοιο, δύο μάλιστα, είναι τα καλύτερα σκυλιά! Κάνει κι εσάς αυτό; Είναι κι εσάς έτσι; Κάθε απόγευμα στις 6 το πιάνει και το δικό σας εκείνο;»

8. *βίαιο άρπαγμα του σκυλιού για άγαρμπα χάδια, το σκυλί φρικάρει, εσύ φρικάρεις, ο τύπος το κατσιάζει για δευτερόλεπτα που μοιάζουν ώρες και εξαφανίζεται πριν προλάβεις να αντιδράσεις*
με αποκορύφωμα στο 8 να μου ερχονται από πισω ενώ περπατάω με το σκυλι και να το αρπάζουν ΑΠΟ ΠΙΣΩ αγκαλια για χάδια......

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Αυτό το 5... Ή με βραχιολάκια ή με άσπρη ζακετούλα θα με πάρουν μια μέρα με αυτό το 5...
Μια ερωτηση πανω σε αυτο. Ενταξει τα κακα εννοειται πως τα μαζευουμε απο το δρομο-σακουλακι-σκουπιδια. Με τα κατουρια τι παιζει? Πρέπει να ρίχνουμε νερό? (εγω το κανω που και που αλλα οχι παντα, για αυτο θα θελα να ξερω τι παιζει).

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Απλα μην αφηνεις τον σκυλο σου να κατουραει ροδες, μαντρες και μπροστα σε εισοδους. Αν θες μπορεις να εχεις μαζι σου ενα μπουκαλακι νερο για κανα ατυχηματακι (τυπου κατουρησε καπου που δεν επρεπε και δεν το προλαβες). Ολα τα παραπανω τα κανεις επειδη εισαι καλος ανθρωπος και δεν γουσταρεις να στη λεει ο καθε @#!$, κατα τ' αλλα εαν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει καποια νομοθεσια περι αυτου.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.270
Μια ερωτηση πανω σε αυτο. Ενταξει τα κακα εννοειται πως τα μαζευουμε απο το δρομο-σακουλακι-σκουπιδια. Με τα κατουρια τι παιζει? Πρέπει να ρίχνουμε νερό? (εγω το κανω που και που αλλα οχι παντα, για αυτο θα θελα να ξερω τι παιζει).
Πόσο νερό; Θέλω 5 λίτρα σε κάθε βόλτα του εγώ.

Έχω φτύσει αίμα να προσπαθώ να του μάθω να κατουράει σε δεντράκια, γλαστρούλες, παρτεράκια - όταν δεν είναι σε πάρκο - για να απορροφάται στο χώμα. Και οκ, ούτε εμένα μ'αρέσει να κατουράει σε γωνίες πολυκατοικιών - μαγαζιών που μένουνε και είναι και μόστρα του άλλου και κάθε μέρα τα πλένουνε. Δε λέω ότι πετυχαίνει και πάντα, αλλά αν κατουρήσει σε δέντρο και βγει κανένας από κανένα παρακείμενο μαγαζί και μου πει τίποτα του τραβάω κι ένα καριολίκι πλέον γιατί έχω φορτώσει άσχημα με τη χρησικτησία των μαγαζατόρων επί του δημοσίου χώρου μπροστά (και περιμετρικά σε ακτίνα 10 μέτρων) από τα μαγαζιά τους. Και εννοείται πως ούτε στα δεντρα δίπλα από κόσμο που κάθεται σε τραπέζια καφέ-εστιατορίων τον αφήνω. Δηλαδή στα 2/3 της πόλης. Ε δε μπορώ να τον διακτινίσω να τον πάω μόνο στο πάρκο, δε μπορώ να του βάλω τάπα, δε μπορώ να κουβαλάω μια νταμιτζάνα νερό.

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Στο εξωτερικό ισχύει το ίδιο?? [ρωτω μιας και ειναι πιο οργανωμενοι και αυστηροι σε τετοια θεματα και εχω δει (στη Γερμανία) και σταντς με χαρτοσακουλες για τα κακα]

σορι για το οφ τοπικ

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.270
Στο εξωτερικό ισχύει το ίδιο?? [ρωτω μιας και ειναι πιο οργανωμενοι και αυστηροι σε τετοια θεματα και εχω δει (στη Γερμανία) και σταντς με χαρτοσακουλες για τα κακα]

σορι για το οφ τοπικ
Δεν ξέρω, στο Λουξεμβούργο πάντως μου είπανε ότι αν δεν τα κάνουν στη μέση του πεζοδρομίου, στα δέντρα και στα παρκάκια και στα παρτεράκια ακόμα κ τα κακά τα αφήνουνε.

(Και δε μου το πε άνθρωπος με σκύλο που π.χ. μπορείς να υποθέσεις ότι είναι από αυτούς που δεν τα μαζεύουν, μου το πε ουδέτερος παρατηρητής μόνιμος κάτοικος).

• Like
Reactions: Marion_Russel

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ, τίποτα.
Το μόνο σχόλιο που ακούω, να κάνουν μεταξύ τους ψιθυριστά, είναι η σιγουριά τους, ότι είναι οικογένεια.
Μαμά, μπαμπάς, παιδί. Το παιδί, είναι πάντα η Δάφνη.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ωπ έχουν υπογράψει σύμφωνο Σωτηράκης-Μαρκούλης και υιοθέτησαν την Δάφνη ε?

Η βόλτα σας μπορεί να γίνει προσοδοφόρα το ξέρεις ε?