Γιατί ζεις στην ροζ κοσμάρα σου κι εσύ...
γιατί πάντα μου άρεσε αυτό το μοτό ?:cuniaoo:
Γιατί ζεις στην ροζ κοσμάρα σου κι εσύ...
γιατί πάντα μου άρεσε αυτό το μοτό ?:cuniaoo:
Όταν κόβονται ΚΑΙ αποδείξεις και υπάρχει φορολόγηση μπορείς να το πεις επίσημα ''επάγγελμα'' !! Αλλά για να είναι επισημο όμως πρεπει να πληρούνται κάποιες προδιαγραφές για να μπορει κάποιος να κάνει εκτροφή !!!! Και έχουμε να κάνουμε με αυτα που απαιτούνται για να εχει κάποιος εκτροφείο , τέτοια στην Ελλάδα υπάρχουν 1 ΑΝΤΕ 2...ΜΟΝΟ....με πανευρωπαικές προδιαγραφές γι αυτο και στους ''παρανομους'' ο ΚΟΕ επιβάλλει μέχρι 2 γέννες το χρόνο ειδάλλως ΔΕΝ εκδίδει ΤΙΠΟΤΑ, στους νομιμους με τα των ''εκτροφείων'' τους σε θέμα χωροταξικού και κατασκευής δεν υπάρχει πρόβλημα..........κι εγώ έχω ακόμα μια απορία τελικά η εκτροφή είναι επάγγελμα η hobby?
δεν είναι τόσο η νομιμότητα του πράγματος που με ενδιαφέρει να ξεδιαλύνω.Όταν κόβονται ΚΑΙ αποδείξεις και υπάρχει φορολόγηση μπορείς να το πεις επίσημα ''επάγγελμα'' !! Αλλά για να είναι επισημο όμως πρεπει να πληρούνται κάποιες προδιαγραφές για να μπορει κάποιος να κάνει εκτροφή !!!! Και έχουμε να κάνουμε με αυτα που απαιτούνται για να εχει κάποιος εκτροφείο , τέτοια στην Ελλάδα υπάρχουν 1 ΑΝΤΕ 2...ΜΟΝΟ....με πανευρωπαικές προδιαγραφές γι αυτο και στους ''παρανομους'' ο ΚΟΕ επιβάλλει μέχρι 2 γέννες το χρόνο ειδάλλως ΔΕΝ εκδίδει ΤΙΠΟΤΑ, στους νομιμους με τα των ''εκτροφείων'' τους σε θέμα χωροταξικού και κατασκευής δεν υπάρχει πρόβλημα..........
Πρέπει να kennels να έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις με συγκεκριμενα αποχευτετικα και δικτυα υδρευσης κλπ κλπ κλπ..........Σε περνάνε κόσκινο απο μελέτες και κόντρα μελέτες και να υγειονομικά και απανωτα check και αν θέλουν σου δίνουν το Ok να προσωρήσεις για να έχεις επίσημα εκτροφείο όπως αρμόζει βάση πανευρωπαικών προδιαγραφών .............και πολλά πολλά άλλα ...λίγη έρευνα δεν κάνει κακό, λέμε !!!!!!!!!!!!!!....................................Εκεί ναι, κάπου ξεκινάς την βάση ως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, σα να ήσουν επαγγελματιας γιατρος, δικηγόρος, υδραυλικος, καθηγητης....Άραγε από χόμπυ γίνονται αυτά τα επαγγέλματα?????? ......Παιδιά σωστή εμπεριστατομένη και ΟΧΙ αόριστη έρευνα για να έχουμε άποψη..........
Δεν υπάρχει επίσημος κ ανεπίσημος εκτροφέας.Υπάρχει ο διαπιστευμένος εκτροφέας από το υπουργείο και υπάρχει και ο διαπιστευμένος από τον Κοινολογικό Όμιλο Ελλάδος.Δύο πράγματα διαφορετικά.Αλλά για να είναι επισημο όμως πρεπει να πληρούνται κάποιες προδιαγραφές για να μπορει κάποιος να κάνει εκτροφή !!!!
Είναι εντελώς ατοπο το παραδειγμα.Λες ότι ο ΚΟΕ θα έπρεπε να είχε περίπτερο ενημέρωσης του κοινού....Γιατί?
Έχεις πάει ποτέ σε αγώνα Μπάσκετ και η FIBA είχε περίπτερο ενημέρωσης του κοινού για το τι θα δεις...ποιοι ειναι οι κανονισμοί του μπάσκετ? Όχι...Έχεις μιλήσει με τον προπονητή η τους παίκτες πριν τον αγώνα για να ενημερωθείς για τα υπερ και τα κατά του σπορ?
Στην Ελλαδα επιστημονικης φαντασιας.. με 5-6 συμμετοχες στις περισσοτερες φυλες.Πόσο πιθανό σενάριο είναι δύο ισάξια σκυλιά;
God didn't make dogs equal... Fabricio did !Πόσο πιθανό σενάριο είναι δύο ισάξια σκυλιά;
Πιθανολογώ ότι η συγκεκριμένη απάντηση δόθηκε από Βρετανό κριτή...Νομιζω οτι ηταν υποθετικη η ερωτηση και σε αλλη χωρα...
Διαφωνώ ελαφρώς, Παναγιώτη... να στο πω ως εξής:Αφού λοιπόν οι πιθανότητες δύο ισάξιων σκύλων είναι ανύπαρκτες, τότε μάλλον άλλοθι ψάχνει ο κριτής που έκανε αυτή τη δήλωση...
Αντε, για να γελάσουμε και λίγο ακόμη... όντως, παίζει ρόλο το ντύσιμο... ή, για να είμαι ακριβής, παίζει ρόλο ο χρωματισμός...Για να γελασουμε και λιγο παντως, ακουστε σχετικα με τα ενδυματολογικα.
Αποφασισα μια φορα να βαλω και εγω κατι καλυτερο για να δειξω τον προεδρο.
Βαζω υφασματινη βερμουδιτσα κυριλε, λευκο πουκαμισακι σενιο, ζωνη ασορτι, docksides επισης ασορτι και τραγιασκα ασορτι...