Άρα με αυτή τη λογική, εγώ να πάω να πάρω σκύλο από petshop/byb/το θείο Μάκη (του Sea mol) κοκ. Επίσης να μην κατεβάζουν σκύλο οι ιδιώτες που δεν έχουν στόχο την αναπαραγωγή.
Προφανώς δεν εξήγησα σωστά αυτά που ήθελα...Κανείς δεν είπε ότι οι εκθέσεις γίνονται μόνο για τους εκτροφείς η μόνο για την αναπαραγωγή...Εγώ τουλάχιστον δεν είπα κάτι τέτοιο. Αλλωστε και εγώ κατεβάζω σκύλο στις εκθέσεις και είμαι ιδιώτης χομπίστας...
Είπα όμως ότι δεν γίνονται ΜΟΝΟ για τους επισκέπτες...Στα ποστ που διάβασα από κάποιους σχεδόν κατηγορούνται οι εκτροφείς ότι δεν ασχολούνται με τους επισκέπτες...κατηγορείται ο ΚΟΕ που δεν υπάρχει περίπτερο ενημέρωσης του κοινού...Και θα έλεγα ότι και κάποιοι σχεδόν απαιτούν να υπάρχουν όλα αυτά αλλιώς δεν βρίσκουν λόγο ύπαρξης αυτών των εκθέσεων...Πόσο απόλυτο είναι αυτό?
Επίσης, διαχώρισα και τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνουν οι ιδιώτες στις εκθέσεις και οι εκτροφείς...Η κάθε μια κατηγορία για τους δικούς της λόγους, οι οποίοι πρέπει να είναι όμως σεβαστοί.
Επίσης, γνώμη μου πάντα , είναι ότι δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος είναι ιδιώτης και κατεβάζει τον σκύλο του για διασκεδαση ή για να περάσει καλά...κλπ, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μάθει και 5 πράγματα για τις εκθέσεις....
Δεν καταλαβαίνω vrmode τι σχέση έχει η σύγκριση με την σωστή απόκτηση σκύλου και τις εκθέσεις...
Ο ενδιαφερόμενος που θέλει να δει 10 φυλές παραπάνω...εννοείται ότι θα πρέπει να έρθει σε μια έκθεση και σε 2 και σε 3...Εννοείται ότι θα πιάσει κουβέντα με τους εκτροφείς...και εννοείται ότι θα πάρει όσες πληροφορίες μπορέσει να πάρει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος εκτροφέας μπορεί να έχει ύφος η να έχει νεύρα εκείνη την στιγμή ότι ξαφνικά θα πούμε "τέλος στις εκθέσεις"..
Επίσης, ο επισκέπτης πρέπει να ξέρει και τη στιγμή που θα πλησιάσει τον εκτροφέα...Αν πάει τη στιγμή που ο εκτροφέας ετοιμάζεται να μπει στον στοίβο και πρέπει να ετοιμάσει 3 και 4 σκυλιά είναι σίγουρο ότι δεν θα δώσει σημασία σε κανέναν επισκέπτη...