ΔΑΓΚΩΜΑ

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Για να καταλάβεις κοιμάτε μαζί μου τα βράδια ή και τα μεσιμέρια κοινός όποτε κοιμάμαι εγώ πάντα είναι δίπλα μου και αν την κουνήσω να πάει ποιό πέρα (γιατί απλώνετε στο μισό κρεβάτι)μου γρυλίζει γιατί ενοχλείτε η κυρία!!!
γιαυτό απο τα σκυλιά μας προτιμάμε.... άλλους στα κρεββάτια μας!!!!:D:p

η σκυλίτσα σου πάντως μπορεί να κοιμάται ωραιότατα κάτω απο το κρεβάτι σου, μέσα σε ένα δικό της κρεβατάκι μαζί με τα παιχνίδια της ή τα μασουλητήρια της, ή μπορείς να της δώσεις ένα παλιό σου ρούχο παρέα.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Τρώει σε τακτικές ώρες ή όποτε θέλει?
Γιατί δεν χρησιμοποιείς κλουβί?
Τι τροφή ταίζεις?

ASLY

Active Member
3 Απριλίου 2009
41
0
47
THESSALONIKH
www.facebook.com
Για να καταλάβεις κοιμάτε μαζί μου τα βράδια ή και τα μεσιμέρια κοινός όποτε κοιμάμαι εγώ πάντα είναι δίπλα μου και αν την κουνήσω να πάει ποιό πέρα (γιατί απλώνετε στο μισό κρεβάτι)μου γρυλίζει γιατί ενοχλείτε η κυρία!!!quote]

γιαυτό απο τα σκυλιά μας προτιμάμε.... άλλους στα κρεββάτια μας!!!!:D:p

η σκυλίτσα σου πάντως μπορεί να κοιμάται ωραιότατα κάτω απο το κρεβάτι σου, μέσα σε ένα δικό της κρεβατάκι μαζί με τα παιχνίδια της ή τα μασουλητήρια της, ή μπορείς να της δώσεις ένα παλιό σου ρούχο παρέα.
Α!καλά!Οταν έρχεται ο δικός μου,ανάμεσα μας χώνετε η ζηλιάρα:)αλλά εκέι δεν έχει τέτοια!Θέλει δεν θέλει πάει στο κρεβάτι της μετά κι ας μην της αρέσει καθόλου:DΟπότε κάτω απο το κρεβάτι πάει όταν την μάλωσω μόνο.Μου΄χει πάρει τον αέρα εγώ αυτό θα έλεγα!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Πάντως το πρόβλημα με το λέρωμα λύνεται πολύ εύκολα με την χρήση του crate. Σε κανένα σκυλί δεν αρέσει να λερώνει εκεί που κοιμάται ή είναι.Αυτό όσον αφορά τον ύπνο.

Τώρα αν της έχεις μόνιμο μπολάκι με το φαγητό της και τρώει όποτε και όσο θέλει , θα δυσκολευτείς να ελέγξεις και το λέρωμά της. Τάιζέ την συγκεκριμένες ώρες και μετά πήγαινέ την αμέσως μια μικρή βόλτα.
Και γενικά και οι βόλτες της πρέπει να έχουν μια σταθερότητα όσον αφορά τον χρόνο που γίνονται καθώς και την διάρκεια τους. Όταν λερώσει έξω να της λες πολλά μπράβο και δίνε της και μια λιχουδιά.Νομίζω ότι αν επιμείνεις λίγο το πρόβλημά σου αυτό θα λυθεί εύκολα.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Α!καλά!Οταν έρχεται ο δικός μου,ανάμεσα μας χώνετε η ζηλιάρα:)αλλά εκέι δεν έχει τέτοια!Θέλει δεν θέλει πάει στο κρεβάτι της μετά κι ας μην της αρέσει καθόλου:DΟπότε κάτω απο το κρεβάτι πάει όταν την μάλωσω μόνο.
.........αααααααα εδώ δεν είσαι δίκαιη μαζί της!!!Το κρεβάτι είναι των δυό σας!:D:p
Τι δουλιά έχει ο μαντράχαλος και εμφανίζεται απο το πουθενά και σας χωρίζει ε???!!!:p
Προτείνω απο την επόμενη φορά να πάει ΑΥΤΟΣ κάτω απο το κρεβάτι σου!!!!:D:p:rolleyes:

ASLY

Active Member
3 Απριλίου 2009
41
0
47
THESSALONIKH
www.facebook.com
Τρώει σε τακτικές ώρες ή όποτε θέλει?
Γιατί δεν χρησιμοποιείς κλουβί?
Τι τροφή ταίζεις?
Ετρωγε 3 φορές την ημέρα.Μετά το έκανε 2 και σιγά σιγά δεν την ήθελε την κροκέτα της και μπορεί να μην έτρωγε και όλη τη μέρα.Και έκανα το εξής,της δίνω μαγειρεμένο φαγητό μερικές φορές μεσιμέρι και αργά το απόγευμα την μιά μέρα και την άλλη κροκέτα.Την τρώει αλλά επειδή δεν την λατρεύει κι όλας δεν την τρώει την ώρα που θα της βάλω να φάει γι'αυτό την αφήνω και πάει και την τρώει όταν θέλει εκείνη.Αν όταν της βάζω να φάει επειδή δεν τρώει εκείνη τη στιγμή την κροκέτα την αφήσω για 10 λεπτά και το πάρω (όπως έκανα πάντα)δεν θα φάει ποτέ,γι'αυτό και την αφήνω και όποτε φάει:rolleyes:Το κλουβί απο την στιγμή που δεν το χρησιμοποίησα απο την αρχή δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτεί τώρα κατά την γνώμη μου.Της δίνω την ρουαγιάλ άν την λέω σωστά γιατί έχω πετάξει την σακούλα και έχω την τροφή της σε κουτί αποθήκευσεις που δίνανε μαζί.

ASLY

Active Member
3 Απριλίου 2009
41
0
47
THESSALONIKH
www.facebook.com
Τώρα αν της έχεις μόνιμο μπολάκι με το φαγητό της και τρώει όποτε και όσο θέλει , θα δυσκολευτείς να ελέγξεις και το λέρωμά της. Τάιζέ την συγκεκριμένες ώρες. Όταν λερώσει έξω να της λες πολλά μπράβο και δίνε της και μια λιχουδιά.
Της βάζω συγκεκριμένη ποσότητα όσο πρέπει αλλά την έχω εκεί μέχρι να την φάει και τρώει τέτοιες ώρες το πρωί και μετά το απόγευμα.Οσο για την επιβράβευση μόνο παράσημο που δεν της περνάω απο την χαρά μου όταν λερώνει έξω,όχι μόνο μπράβο:D:D

ASLY

Active Member
3 Απριλίου 2009
41
0
47
THESSALONIKH
www.facebook.com
Α!καλά!Οταν έρχεται ο δικός μου,ανάμεσα μας χώνετε η ζηλιάρα:)αλλά εκέι δεν έχει τέτοια!Θέλει δεν θέλει πάει στο κρεβάτι της μετά κι ας μην της αρέσει καθόλου:DΟπότε κάτω απο το κρεβάτι πάει όταν την μάλωσω μόνο.quote]

.........αααααααα εδώ δεν είσαι δίκαιη μαζί της!!!Το κρεβάτι είναι των δυό σας!:D:p
Τι δουλιά έχει ο μαντράχαλος και εμφανίζεται απο το πουθενά και σας χωρίζει ε???!!!:p
Προτείνω απο την επόμενη φορά να πάει ΑΥΤΟΣ κάτω απο το κρεβάτι σου!!!!:D:p:rolleyes:[/quote]

Λές:p:D

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Παιδια δεν ξερω τι εφταιγε αλλα σταματησε να δαγκωνει ο δικος μου.
2 μερες του φωναζω και ολο πιο αραιωνε το δαγκωμα χρονικα.
Σημερα μια φορα πηγε να δαγκωσει οταν γυρισαμε απτην βολτα και σταματησε με το 1ο ΜΗΗΗΗ.

Θελει επηβλητικο "ΜΗ".

Τωρα θα δουμε αν θα συνεχισει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul