ΔΑΓΚΩΜΑ

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
:paja1::maria::paja1::paja1::paja1::maria::paja1:
οταν σας δαγκωνει ο σκυλος σας, να του δινετε να τρωει αμεσως , οχι οτι κι οτι ομως, το πιο λαχταριστο που μπορειτε να βρειτε απο το ψυγειο σας!
:maria::paja1::maria::paja1::paja1::paja1::maria:
και όσοι έχετε ροτβάιλερ να κάνετε και ασφάλεια νοσοκομιακή και ασφάλεια ζωής γιατί άμα είναι νόστιμα τα μεζεζεδάκια έχετε να φάτε πολύ δάγκωμα .....:D:D:D

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Ναι αλλα omarοck υπαρχει κινδυνος να νομιζει ο κουταβος οτι καθε φορα που θα δαγκωνει ή γαυγιζει οτι θα εχει φαι για αυτον και να το κανει ξανα κ ξανα, τι λες?

Δε νομιζω να ειναι το φαι. 3 κιλακια σε 20 μερουλες εβαλε. Βεβαια ηταν κοκαλιαρικο οταν τον βρηκα.
Να πλητει δεν το ξερω πως το βλεπει αυτος. Τοσες μερες 3-4 φορες την μερα τον βγαζω, μιας και ειμαι ελευθερος ολη μερα αυτην την στιγμη. Στο σπιτι παλι ασχολουμαι μαζι του. Ξερω γω?

Επισης να προσθεσω καποια info.
Τον σκυλο τον εχω ελευθερο. Κοιμαται τα βραδια στο δωματιο μου ή στο μπαλκονι απο μονος του. Δεν του εχω κανει καποιο σπιτακι ακομα. Απλα του εβαλα μια κουβερτουλα σε μια ακρη στο μπαλκονι και κοιμαται πανω της, παραδιπλα εχω τα παιχνιδια. Οταν ερχεται μεσα, παιρνει την κουβερτουλα μαζι του μονος του. Εχει καποια συγκεκριμενα μερη που τα "βρηκε" μονος του που ξαπλωνει και δεν δινει σημασια σε κανεναν αλλα ειναι "ανοιχτα".

Οποτε galazio πραγματικα δεν ξερω που θα μπορουσα να τον παω για "απομονωση".

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κοιταξτε δοντια η δικια μου 10 ετων,διαμαντι , λιρα 100!!
10 χρονια δαγκωμα πισοπλατο μου φορμαρει, κοκκαλακι μοσχαρισιο εισπραττει .

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Οποτε galazio πραγματικα δεν ξερω που θα μπορουσα να τον παω για "απομονωση".
στο μπανιο, με κλειστη την πορτα για δεκα λεπτα.
αμεσως ομως μολις το κανει, οχι μετα απο ενα λεπτο.αμεσως!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Γαλαζια, ο σκυλος σου ειναι για διαφημιση της Colgate :D
Λοιπον, το μυστικο σου! Ειμαι ολος αυτια :D

ASLY

Active Member
3 Απριλίου 2009
41
0
47
THESSALONIKH
www.facebook.com
Γεία σας παιδιά.Θα ήθελα βοήθεια σας παρακαλώ γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου!!!Εχω δύο προβλήματα με την μικρή μου που είναι κανις-τεριέ και πλέον είναι 6 μηνών.Το ένα μου πρόβλημα είναι το ότι δαγκώνει πάνω στο παιχνίδι ή όταν περπατάω(όχι πάντα στο περπάτημα)αλλά διάβασα πρίν στο forum κάποιες λύσεις και θα τις εφαρμόσω και βλέπουμε.Γενικώς όμως η μικρή μου θα έλεγα ότι είναι κάπως τζαμπουκαλού αλλά και φοβητζιάρα παράλληλα...!π.χ όταν περάσει κάποιος κάτω απο το μπαλκόνι μου αρχίζει το γάβγιζμα και βγαίνει στο μπαλκόνι γρήγορα αλλά ξαναγυρίζει τρέχοντας και γαβγίζοντας.Οταν κουνίεται η κουρτίνα απο τον αέρα,τρομάζει και γαβγίζει,όταν βλέπει τον εαυτό της στο παράθυρο τρομάζει και γαβγίζει και γριλύζει επίσεις!Αλλο ένα πρόβλημα σοβαρό είναι ότι ακόμα λερώνει μέσα στο σπίτι!Οποτε θέλει πάει στο μπαλκόνι που της έχω μάθει.Και ξέρει ότι θα την μαλώσω αλλά εκείνη το συναιχίζει.Το βράδυ που κλείνω τα παντζούρια αντί να κρατηθεί για την επόμενη μέρα,εκείνη το βράδυ πάει έξω απο την τουαλέτα(τις περισσότερες φορές)και τα κάνει!!!Γενικώς την έχω ψυχολογήσει ότι κάνει αυτό που θέλει αυτή και όποτε το θέλει.ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλώ!!!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Sato 3 κιλα σε 20 μερες αν ειναι κουταβι δεν ειναι και πολλα ειδικα αν ειχε μεινη πισω οπως προειπες,οσο για το οτι αν θα καλομαθει δεν νομιζω,δωσε του περισσοτερο φαγητο, τροφη που τρωει λαιμαργα λιγη κονσερβα 100γρ.καθε φορα με την ξηρα ετσι για γευση
Δοκιμασε αμεσως με το φαγητο και πες μου αποτελεσματα.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Asly,τα γαβγισματα οπως το γραφεις τα κανει μαλλον για να τραβηξει την προσοχη σου,και επειδη ειναι κουταβι γαβγιζει και θελει να τραβηξει και εσενα σαν αρχηγο του κοπαδιου το κανουν τα θυληκα,οσο για τον καθρεφτη και τα γρυλισσματα και τους φοβους παλι ειναι νορμαλ για κουταβι ειδικα τα θυληκα ειναι και λιγο πιο γρηγορα σε αντιδρασεις και στο να χτυπανε συναγερμο.
Για το λερωμα κανε κατι με τις ωρες του φαγητου.
Το δαγκωμα στο περπατημα δεν ειναι το ιδιο με την παραπανω περιπτωση,μηπως εφαγε κλωτσια ο σκυλος?

ASLY

Active Member
3 Απριλίου 2009
41
0
47
THESSALONIKH
www.facebook.com
Asly,τα γαβγισματα οπως το γραφεις τα κανει μαλλον για να τραβηξει την προσοχη σου,και επειδη ειναι κουταβι γαβγιζει και θελει να τραβηξει και εσενα σαν αρχηγο του κοπαδιου το κανουν τα θυληκα,οσο για τον καθρεφτη και τα γρυλισσματα και τους φοβους παλι ειναι νορμαλ για κουταβι ειδικα τα θυληκα ειναι και λιγο πιο γρηγορα σε αντιδρασεις και στο να χτυπανε συναγερμο.
Για το λερωμα κανε κατι με τις ωρες του φαγητου.
Το δαγκωμα στο περπατημα δεν ειναι το ιδιο με την παραπανω περιπτωση,μηπως εφαγε κλωτσια ο σκυλος?
Γιάτι να τραβήξει την προσοχή μου όταν της κάνει κάτι εντύπωσει;επειδή φοβάτε εκείνη τη στιγμή;γιατί να πω ότι την έχω παραμελημένη δεν παίζει με τίποτα.Οσο για το φαγητό της τρώει 2-3 φορές την ημέρα ανάλογος την όρεξή της γιατί την κροκέτα με το ζόρι την τρώει.Το θέμα δεν είναι κάθε πότε τα κάνει αλλά πού τα κάνει και γιάτι;;Δαγκώνει όταν θέλει να παίξει και αυτό γιάτι σταματάω το παιχνίδι και φεύγω και μ'άκολουθάει με το να θέλει να με δαγκώσει και τότε την μαλώνω για να σταματήσει.Μην το ξανα πεις αυτό σε παρακαλώ γιατί τα λατρέυω τα ζώα!Σε πληροφορώ προχθές μου πετάχτηκαν 2 μεγαλώσωμα σκυλιά όταν οδηγούσα και όταν σταματησα να δώ τί έχει γίνει,έκλαιγα για τα σκυλιά κι ας είχαν φύγει παρά για τον προφυλακτήρα!!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
προχθές μου πετάχτηκαν 2 μεγαλώσωμα σκυλιά όταν οδηγούσα και όταν σταματησα να δώ τί έχει γίνει,έκλαιγα για τα σκυλιά κι ας είχαν φύγει παρά για τον προφυλακτήρα!!
σου χαλασε ο προφυλακτηρας απο το χτυπημα, αλλα τα σκυλια ειχανε φυγει?

ASLY

Active Member
3 Απριλίου 2009
41
0
47
THESSALONIKH
www.facebook.com
σου χαλασε ο προφυλακτηρας απο το χτυπημα, αλλα τα σκυλια ειχανε φυγει?
μου πετάχτηκαν μέσα απο χόρτα και δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα!Το ένα πέρασε απο κάτω και το άλλο το χτύπησα με την μούρη του αυτοκινήτου και με το που σταμάτησα αυτά είχαν φύγει.Δεν έτρεχα για καλή τύχη όλων μας.Αφήστε παιδιά πρώτη φορά μου τυχαίνει και δεν θέλω να το θυμάμαι!!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Κανενας δεν ξερει γιατι διαλεγει καποιο συγκεκριμενο μερος ενας σκυλος για να κανει την δουλεια του(δεν μιλαμε για αρσενικα και μαρκαρισμα περιοχης ουτε καν για πιπι ετσι?),η εισαι ξυπνητη και τον μαλωνεις η αλλαζεις ωρες φαγητου.
Μαλλον η εχει καποιος παιξει μαζι του με τα ποδια(σπρωξιματα και τετοια)η καποιος τον πατησε κατα λαθος,η του αρεσει να δαγκωνει τα ποδια για να σε σταματησει,καλα ειναι να κατεβαινεις χαμηλα στον σκυλο ακομα και οταν τον μαλωνεις,ειναι κουταβι και εχει μονο εσενα μην το ξεχνας αυτο.
Οσο για τον συναγερμο και το τραβηγμα της προσοχης σου,εσενα εχει για αρχηγο και σε ειδοποιη,δεν ειναι ακριβως φοβος ειναι ανασφαλεια ισως,στο στυλ για κοιτα κατα εκει αξιζη προσοχης,δεν δινεις σημασια και σιγα σιγα θα το κοψει.

ASLY

Active Member
3 Απριλίου 2009
41
0
47
THESSALONIKH
www.facebook.com
Κανενας δεν ξερει γιατι διαλεγει καποιο συγκεκριμενο μερος ενας σκυλος για να κανει την δουλεια του(δεν μιλαμε για αρσενικα και μαρκαρισμα περιοχης ουτε καν για πιπι ετσι?),η εισαι ξυπνητη και τον μαλωνεις η αλλαζεις ωρες φαγητου.
Μαλλον η εχει καποιος παιξει μαζι του με τα ποδια(σπρωξιματα και τετοια)η καποιος τον πατησε κατα λαθος,η του αρεσει να δαγκωνει τα ποδια για να σε σταματησει,καλα ειναι να κατεβαινεις χαμηλα στον σκυλο ακομα και οταν τον μαλωνεις,ειναι κουταβι και εχει μονο εσενα μην το ξεχνας αυτο.
Οσο για τον συναγερμο και το τραβηγμα της προσοχης σου,εσενα εχει για αρχηγο και σε ειδοποιη,δεν ειναι ακριβως φοβος ειναι ανασφαλεια ισως,στο στυλ για κοιτα κατα εκει αξιζη προσοχης,δεν δινεις σημασια και σιγα σιγα θα το κοψει.
Και που την μαλώνω.....το δικό της κάνει!Απο κει και πέρα μάλλον θέλει να με σταματήσει αλλά με το να προσπαθεί να με δαγκώσει;;Τί να πώ;Οσο για τον συναγερμό τό'χω κάνει και αυτό να μην την δίνω σημάσια όταν πρέπει φυσικά για να σταματήσει αλλά όταν αρχίζει ο συναγερμός στης 12 το βράδυ και μένεις σε πολυκατοικία δεν πρέπει να την μαλώσεις για να σταματήσει;;Θα μας πάρουν με τις πέτρες..:D:D

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
η μέθοδος του Ed Frawley
το κουτάβι που δαγκώνει και γρυλίζει στον ιδιοκτήτη του απλώς συνεχίζει το παιχνίδι κυριαρχίας που έπαιζε με τα αδέλφια του και ο ιδιοκτήτης πρέπει να του δώσει να καταλάβει οτι αυτό δεν είναι αποδεκτό και πρέπει να σταματήσει. Μια μέθοδος που θα δουλέψει είναι να πιάσεις αμέσως μόλις σε δαγκώσει το κουτάβι απο τα μάγουλα αρκετά γερά και να του πείς δυνατά "ΚΟΦΤΟ" ακόμα μπορείς να του γρυλίσεις όπως΄του έκανε η μάνα του.

ASLY

Active Member
3 Απριλίου 2009
41
0
47
THESSALONIKH
www.facebook.com
η μέθοδος του Ed Frawley
το κουτάβι που δαγκώνει και γρυλίζει στον ιδιοκτήτη του απλώς συνεχίζει το παιχνίδι κυριαρχίας που έπαιζε με τα αδέλφια του και ο ιδιοκτήτης πρέπει να του δώσει να καταλάβει οτι αυτό δεν είναι αποδεκτό και πρέπει να σταματήσει. Μια μέθοδος που θα δουλέψει είναι να πιάσεις αμέσως μόλις σε δαγκώσει το κουτάβι απο τα μάγουλα αρκετά γερά και να του πείς δυνατά "ΚΟΦΤΟ" ακόμα μπορείς να του γρυλίσεις όπως΄του έκανε η μάνα του.
Καλημέρα amalthea.Το έχω καταλάβει ότι θέλει να κάνει κουμάντο με λίγα λόγια η μικρή μου!Καλά την φωνάζω rottwailer:p:pΓια να καταλάβεις κοιμάτε μαζί μου τα βράδια ή και τα μεσιμέρια κοινός όποτε κοιμάμαι εγώ πάντα είναι δίπλα μου και αν την κουνήσω να πάει ποιό πέρα (γιατί απλώνετε στο μισό κρεβάτι)μου γρυλίζει γιατί ενοχλείτε η κυρία!!!Εκεί με νευριάζει απίστευτα πάντως!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Μπορεί καμιά μέρα να σου απαγορέψει να ανέβεις στο κρεβάτι για να σε διορθώσει :D:D:D

ASLY

Active Member
3 Απριλίου 2009
41
0
47
THESSALONIKH
www.facebook.com
Μπορεί καμιά μέρα να σου απαγορέψει να ανέβεις στο κρεβάτι για να σε διορθώσει :D:D:D
Δεν με πειράζει άν ανέβει στο κρεβάτι μου αλλά όχι κι έτσι!Εύχομαι πάντως να ηρεμίσει όταν μεγαλώσει κι άλλο και να μην είναι έτσι όπως τώρα!Οσο αφορά το λέρωμα εχθές το βράδυ πάντως λέρωσε 2 φορές και μιλάμε για το ξημέρωμα τώρα μέσα στο σπίτι και όπου να νε!!Δεν περίμενε να ξημερώσει για να βγεί στο μπαλκόνι!!Δες την συζήτηση λίγο ποιό πάνω που είχα εχθές για να κατάλάβεις καλύτερα.Τί να κάνω ρε παιδιά:confused::confused::confused::confused:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul