Γρυλισμα σε ξένα παιδιά

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Και εγώ ευτυχώς στάθηκα τυχερή σε αυτό τον τομέα. Έχει όλα τα προειδοποιητικά σημάδια που θα μου δείξουν να πάρω έγκαιρα τα μέτρα μου. Θα φοβόμουν πολύ πολύ παραπάνω αν δεν γρύλιζε και ήταν πιο "ύπουλες"-κρυφές οι κινήσεις της.
@tasos malinoua δηλαδή όταν ενοχλείται με κάτι, δεν γρυλίζει; ή το δείχνει με άλλο τρόπο; (εγκυκλοπαιδική απορία (y) )

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
@tasos malinoua δηλαδή όταν ενοχλείται με κάτι, δεν γρυλίζει; ή το δείχνει με άλλο τρόπο; (εγκυκλοπαιδική απορία (y) )
οι ενοχλησεις ειναι πολες και διαφορετικες οποτε δεν ειναι κατι στανταρ.
σε αυτο που δειχνει κατι ειναι στο αν πας να την χαιδεψεις..θα γυρισει το κεφαλι για να το αποφυγει,αν επιμενεις και δεν ξερεις απο σκλια θα φυγεις με τατου...ε συνηθως κανεις δεν το καταλαβενει οτι δεν θελει χαδι σε τετοια φαση.

αν ειναι καποιος που δεν φοβαται σπιτι (γιατι αν φοβατε τα σκλια ο αλλος δεν μενει ελευθερη) και κουνηθει περιεργα η οτιδηποτε θα παει και θα βαραει μασελιδια μπροστα του.

στην ουσια αυτα τα 2 δειχνει και αν εισαι εστω λιγο αφηρημενος ισως να ειναι αργα για να καταλαβεις κατι....το γκρρρρρ το νιωθεις νωρις.

γενικα να φανταστεις ειναι του στυλ,δεν με ενοχλεις δεν σε ενοχλω..δεν πολυγουσταρει τα σκλια πχ αλλα ποτε δεν θα παει να την πεσει σε κανενα οτι και να κανει αρκει να μην την ενοχλει...να θελει να παιξει μαζι της,να την μυρισει κλπ....

η μεγαλη ετσι,το μικρο τσουλακι κατι κανει,νταξ.

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
οι ενοχλησεις ειναι πολες και διαφορετικες οποτε δεν ειναι κατι στανταρ.
σε αυτο που δειχνει κατι ειναι στο αν πας να την χαιδεψεις..θα γυρισει το κεφαλι για να το αποφυγει,αν επιμενεις και δεν ξερεις απο σκλια θα φυγεις με τατου...ε συνηθως κανεις δεν το καταλαβενει οτι δεν θελει χαδι σε τετοια φαση.

αν ειναι καποιος που δεν φοβαται σπιτι (γιατι αν φοβατε τα σκλια ο αλλος δεν μενει ελευθερη) και κουνηθει περιεργα η οτιδηποτε θα παει και θα βαραει μασελιδια μπροστα του.

στην ουσια αυτα τα 2 δειχνει και αν εισαι εστω λιγο αφηρημενος ισως να ειναι αργα για να καταλαβεις κατι....το γκρρρρρ το νιωθεις νωρις.

γενικα να φανταστεις ειναι του στυλ,δεν με ενοχλεις δεν σε ενοχλω..δεν πολυγουσταρει τα σκλια πχ αλλα ποτε δεν θα παει να την πεσει σε κανενα οτι και να κανει αρκει να μην την ενοχλει...να θελει να παιξει μαζι της,να την μυρισει κλπ....

η μεγαλη ετσι,το μικρο τσουλακι κατι κανει,νταξ.
Ευχαριστώ για την απάντηση (y):)

• Like
Reactions: tasos malinoua

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
εγω ειμαι απο αυτους που παρακαλαγαν παντως να γρυλισει και ποτε δεν γρυλιζει
μπαμ και κατω.
Μια από τα ίδια: Βλέπει παιδάκι και πάει να την πέσει στο παιδάκι χωρίς περιστροφές. Είναι ύπουλη - καμία προειδοποίηση, ούτε γρύλισμα, ούτε τίποτα. Έχει πάει να κάνει ντου σε παιδάκι, καθώς το προσπερνούσαμε στη βόλτα, δηλαδή περπατώντας!

• Like
Reactions: l.Kyveli

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Εμένα ο Τζιμάκος μου δεν γρυλίζει στην μικρή αλλά την μαλώνει. Μη τρέχεις, μη παίζεις έντονα μη μου παίρνεις το κρέιτ μου μην είσαι τόσο ζωηρή, ουυυυυυυ σε όλα αυτά (όπου ουυυυ κραυγή ΤΖιμάκου).
Εμένα αυτό με έχει στην τσίτα και είμαι πάντα από δίπλα. Και αναρωτιέμαι μήπως είναι δική μου βλακεία και ο σκύλος δεν θα έκανε ποτέ κίνηση.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Κ γω ειμαι παρα πολυ προσεκτικη κ ας μην εχει γρυλισει ποτε σε παιδι η γενικα σε ανθρωπο, μεγαλο η μικρο...
Better safe than sorry δεν παιζουν με αυτα....

Ektorakos1

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2017
78
167
51
Έγω πάλι που παίζει να έχω τον πιο φλώρο ροτ που κυκλοφορεί στην Ελλάδα δεν τον φοβάμαι γενικά ούτε με παιδιά ούτε με ξένους , οι άλλοι τον φοβούνται και δεν πλησιάζουν αν δεν ρωτήσουν ... το μαλτεζάκι πάλι έχει δέιξει τα δοντάκια του άπειρες φορές σε φίλους του γιου μου ιδίως όταν τον στρίμωχναν ... δεν ανέχεται πολλά πολλά και το δείχνει