Μέχρι να τον μάθεις να μαγειρεύει είναι.
Μετά δωσ'του κι ένα κινητό και θα σε παίρνει μόνο αν υπάρχει ανάγκη.
Μετά δωσ'του κι ένα κινητό και θα σε παίρνει μόνο αν υπάρχει ανάγκη.
Χωροφύλακας από μικρός??![]()
το μεγαλοσωμος δεν εξαρταται απο το φαγητο του, εξαρταται (σχεδον αποκλειστικα) απο τα γονιδια που κουβαλαει...Δεν τον θελω χοντρο απλα να ειναι μεγαλοσωμος και για να ειναι μεγαλοσωμος πρεπει πιστρυω να περασει τα 30...
Εχω και αλλη μια ερωτηση. Στο φαι του. Απο το να τον ταιζω 3 φορες την μερα και μετα να του παιρνω το μπολ δεν μπορω να του πηγαινω το μπολ στο σπιτι του και αν το αφηνω εκει και να φαει οσο θελει οποτε θελει? Γιατι ειναι λιγο κουραστικο για μενα 3 φορες την μερα.
Πατριωτη ακου να δεις..οσα κιλα και να καταφερεις να κανεις τον σκυλο η ικανοτητα φυλαξης του δεν θα αυξηθει..αντιθετα στη συγκεκριμμενη ρατσα θα μειωθει..προσπαθησε να υιοθετησεις μια υγιεινη διατροφη για το κουταβι ,προσπαθησε να αποφυγεις τα πλακακια μην παθει καμια ζημια στα ποδια και το ΑΝ φυλαξει ειναι θεμα ταπεραμεντου.Το οτι ο μπαμπας του ειναι πρωταθλητης σε αγωνες καλλωπισμου το κουταβι δεν το ξερει...Και ο κλεφτης αν μπει μεσα δεν θα κραταει ζυγαρια να ζυγισει το σκυλο.Ξεκολα λοιπον το μυαλο σου απο τα κιλα..Κατι ακομα. Χθες μιλησα με τον εκτροφεα του και μου ειπε να του δινω 3 φορες την εβδομαδα μπαρφ κοτοπουλο και τις αλλες 4 ξηρα τροφη αλλα εμενα μου φανηκε περιεργο γιατι ειναι μολις 4 μηνων. Με αυτον τον τροπο μου λεει θα μεταμορφωθει ο σκυλος. Για πειτε.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
ΥΓ( εγω ψαχνω κιλα γιατι θα παει για χωροφυλαξη)
Δεν νομιζω οτι ειπε καπου οτι θελει φυλακαΠατριωτη ακου να δεις..οσα κιλα και να καταφερεις να κανεις τον σκυλο η ικανοτητα φυλαξης του δεν θα αυξηθει..αντιθετα στη συγκεκριμμενη ρατσα θα μειωθει..προσπαθησε να υιοθετησεις μια υγιεινη διατροφη για το κουταβι ,προσπαθησε να αποφυγεις τα πλακακια μην παθει καμια ζημια στα ποδια και το ΑΝ φυλαξει ειναι θεμα ταπεραμεντου.Το οτι ο μπαμπας του ειναι πρωταθλητης σε αγωνες καλλωπισμου το κουταβι δεν το ξερει...Και ο κλεφτης αν μπει μεσα δεν θα κραταει ζυγαρια να ζυγισει το σκυλο.Ξεκολα λοιπον το μυαλο σου απο τα κιλα..
Πόσο μακριά είναι το σπίτι του δηλαδή;;;Δεν τον θελω χοντρο απλα να ειναι μεγαλοσωμος και για να ειναι μεγαλοσωμος πρεπει πιστρυω να περασει τα 30...
Εχω και αλλη μια ερωτηση. Στο φαι του. Απο το να τον ταιζω 3 φορες την μερα και μετα να του παιρνω το μπολ δεν μπορω να του πηγαινω το μπολ στο σπιτι του και αν το αφηνω εκει και να φαει οσο θελει οποτε θελει? Γιατι ειναι λιγο κουραστικο για μενα 3 φορες την μερα.
Στην προηγουμενη σελιδα γραφει οτι τον θελει για χωροφυλαξη....Οντως τα 30 θα τα περασει σιγουρα αλλα οπως ειπα παραπανω δεν εχει σημασια αν ο σκυλος ειναι 27 η αν ειναι 35..αλλα μετρανρ.Δεν νομιζω οτι ειπε καπου οτι θελει φυλακα. Το θεμα του μαλλον ειναι καθαρα μορφολογικο , το θελει μεγαλοσωμο το σκυλι και ως ενα βαθμο τον καταλαβαινω , αλλα ο θεματοθετης πρεπει να εχει υποψην οτι τα γερμανοειδη αρχιζουν και βαζουν ογκο μετα τους 18 μηνες , η πληρης αναπτυξη του σκυλιου θα ειναι κοντα 2,5-3 χρονων . Τοτε θα πρεπει να δεις ποσο ειναι ο σκυλος . Επειδη ο σκυλος ειναι εκτροφικος το λογικοτερο ειναι οτι θα ξεπερασει ευκολα τα 30 κιλα που ειναι και το κατωτερο οριο για αρσενικα συμφωνα με το προτυπο, οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα , αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι λεει ενα παλιο γνωμικο
![]()