Γερμανικος Ποιμενικος

Kotzak

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
252
99
Εμείς που γράφουμε, πιστεύω ότι ξέρουμε καλά... Σίγουρα καλύτερα όμως ξέρει ο εκτροφέας. Δεν έχουμε εικόνα του κουταβιού... Εμείς μόνο εικασίες κάνουμε.

• Like
Reactions: Haris Drazen

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Να σου ζήσει,μια χαρα ειναι τα κιλα του!Γιατι αγχωνεσαι με τα κιλα?

• Like
Reactions: manolo

Kotzak

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
252
99
Πολύ όμορφο! Φτου... Το νου σου με το πλακάκι... Το σκυλάκι θέλει χτένισμα... Τα αυτια είναι οκ... Μια χαρά φαίνεται από πλευράς σώματος. Ίσως είναι από αυτά που δε θα φορτώνουν κιλά ( το προτιμώ)

Kotzak

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
252
99
Αν και σαν καλός ποδολαγνος θα προβλεψω ότι θα περάσει τα 32 κιλά. Έχει βαρβατες πατουσιτσες με προοπτική να σηκώσει κιλά...

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Αν και σαν καλός ποδολαγνος θα προβλεψω ότι θα περάσει τα 32 κιλά. Έχει βαρβατες πατουσιτσες με προοπτική να σηκώσει κιλά...
Σιγουρα θα γινει πανω απο 32 κιλα,μορφολογικο ειναι γιαυτο ειναι και λογικα τα αυτια :D
40 Κιλα θα παει και με την τρελα του ιδιοκτητη για τα κιλα ειναι σιγουρακι :p:p:p:p

nikolasss

Member
3 Νοεμβρίου 2015
12
6
44
@Antreas Pap καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Να το χαίρεσαι το κουτάβι σου και να είναι πάντα υγειές.
Καθαρόαιμο λες. Με pedigree; Αν ναι, έχει εκτροφέα, που τον πλήρωσες αδρά για να σε βοηθάει με κάποιες τέτοιες ανησυχίες, μεταξύ άλλων πολύ σοβαρότερων θεμάτων.
Αν όχι, δεν είναι καθαρόαιμο, οπότε όλα αυτά τα θέματα για βάρος, αφτιά, γενικότερη εμφάνιση κλπ, τα ορίζει η θεά Τύχη.

Πραγματικα σταματα πια να λες ολο τα ιδια και τα ιδια. Εισαι κουραστρικη, δεν εχεις τιποτα καλυτερο να ασχοληθεις απο το να αναφερεις συνεχεια την καθαροαιμια και τον τροπο αποκτησης του σκυλου?? Βρες κατι αλλο να ασχοληθεις, καλο θα σου κανει

Απ'ότι θυμάμαι, τα καθαρόαιμα Βέλγικα, γεννιούνται με τα αφτάκια τους ήδη όρθια. Ε @TARA ;

Kotzak

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
252
99
Σιγουρα θα γινει πανω απο 32 κιλα,μορφολογικο ειναι γιαυτο ειναι και λογικα τα αυτια :D
40 Κιλα θα παει και με την τρελα του ιδιοκτητη για τα κιλα ειναι σιγουρακι :p:p:p:p
χωρίς χτένισμα έχεις δίκιο! Με χτένισμα δε νομίζω αλλά μικρή σημασία έχει !

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
@nikolasss κάτσε να σκεφτώ :rolleyes:

Λοιπόν...όχι βρε παιδί μου...δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω, εντός σκυλοφόρουμ, από το να προτείνω non stop, στον αιώνα των αιώνων αμήν, τον σωστό τρόπο απόκτησης σκύλου.

Αν έχεις πρόβλημα να τα διαβάζεις συνέχεια, τι να σου πω, λυπάμαι αλλά...περαστικά σου!

Antreas Pap

Member
21 Απριλίου 2016
12
5
34
Να στε καλα βρε παιδια!
Ο πατερας του ειναι 2 χρονια πρωταθλητης ελλαδος στην μορφολογια.
Τον εχω χτενισει αλλα αλλαζει τριχωμα και στην ραχη του εχει πολλες ασπρες τριχες.

• Like
Reactions: Kotzak and Dimi_21

Kotzak

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
252
99
Βάλε βίντεο να μάθεις καλύτερα το χτένισμα. Η περιοχή στην κοιλιά προς τα όργανα είναι λίγο δυσκολότερη από τη ραχη. Εννοείται δε κρινεσαι, περισσότερο σε καλαμπουριζω... Για τα τζάμια όμως δε μας ειπες...

Kotzak

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
252
99
Αν και όλα τα ποιμενικα πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο χτενιζονται. Εγώ περνάω με χτενα ένα χέρι πρώτα με τη φορά της τριχας. Μετά το περνάω έντονα κόντρα στην φορά. Μετά άλλη μια με τη φορά της τριχας και κλείνω με βουρτσισμα

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
γιατί θες να σε στεναχωρησω Δευτέρα πρωί... !;!!!:whistle:
κι αύριο μέρα είναι!
δεν στεναχωριεμαι εγω μην μασας..απλα η εμπειρικη γνωμη θα μαρεσε οποια και αν ειναι

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
@Antreas Pap @theokets @nikolasss Καλο ειναι να αναφερεται η πηγη αποκτησης οταν προκειται για καθαροαιμο σκυλο.Οπως ειπε ο θεματοθετης,ο πατερας του κουταβιου ειναι πρωταθλητης,εγω δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω,καλο ειναι ομως να αναφερθει το εκτροφειο ωστε να βοηθηθουν ανθρωποι που θα ενδιαφερθουν μελλοντικα για την αποκτηση ενος αναλογου κουταβιου.

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog