Γεια σε όλους σας....

Archos84

Member
25 Φεβρουαρίου 2010
21
0
Ωραιος εκτροφεας ήτανε...να τους πεις χαιρετίσματα...
(ταιμ αουτ τέλος)
πίστεψε με μετά απο όλα αυτά που άκουσα σήμερα όχι μόνο χαιρετίσματα θα του πώ αλλα και κάτι ευχούλες

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
εγώ δεν βλέπω ποδόσφαιρο...αλλά δεν θα κάτσω στην συζήτηση.....μου πέφτει πολύ βαριά....:)

καλως ήρθες Αrchos
αφιερωμένο απο μένα...
http://www.dbg.gr/themes2.php?id=76&cat=Διάφορα

επειδή δεν το βγάζει-πήγαινε στο ΔΙΑΦΟΡΑ και μετά στο ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΦΗ

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
καλώσηρθες φίλε

Ο εκτροφέας σου δεν έχει προτάσεις για το ζευγάρωμα?
αυτός ξέρει και τις γραμμες του σκύλου σου καλύτερα:)
αυτό ήταν το πρώτο μου μύνημα:)

η στείρωση είναι κάτι που γίνεται κατα κόρον στα σκυλιά όπως και στους ανθρώπους που έχουν κάνει όσα παιδιά θέλαν να κάνουν-λέγεται οικογενιακός προγραμματισμός

δεν είναι βρισιά ή κατάρα

επίσης συμβαίνει κατα κάποιον τρόπο και εκ του φυσικου (κατα κάποιον τρόπο) σε πολλά αγελαία ζώα όταν περνάνε πολλοί οίστροι χωρίς σεξουαλική δραστηριότητα

επίθεση εναντίον μου μαχαίρι-
δεν είμουν εκεί,χτύπαγε τον αέρα
-τον συγχωρώ:)

α ναι
καληνύχτα

Archos84

Member
25 Φεβρουαρίου 2010
21
0
καλο ειναι αυτο ευχες απο ασχετο σε επικινδυνο.
Αφού είμαι άσχετος άσε με στην ασχετοσύνη μου και μην ασχολείσαι με την πάρτη μου ρε φίλε.Καλό σου βράδυ σχετικέ και μετά εγώ είμαι ο εκ γενετής ξερόλας

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Αφού είμαι άσχετος άσε με στην ασχετοσύνη μου και μην ασχολείσαι με την πάρτη μου ρε φίλε.Καλό σου βράδυ σχετικέ και μετά εγώ είμαι ο εκ γενετής ξερόλας
αν η ασχετοσυνη σου δεν επηρεαζε κανενα να εισαι σιγουρος οτι δε θα εγραφα τιποτα αλλα απο κατι τετοιους σαν και σενα γεμισαμε αδεσποτα και προβληματικα σκυλια πραγμα που επηρεαζει καθημερινα και τον πολιτισμο μας και την αισθητικη μας και την ψυχολογια μας και πολλα αλλα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ηρεμήστε....φίλε προσπάθησε να το ξανασκεφτεις...διάβασε λίγο ακόμα...(βρισε και τον "εκτροφεα"που σου είπε τέτοια μακακία...)...και νομίζω ότι όσο και να θέλουμε παιδί του παιδιού μας, καμιά φορά καλύτερα να μην το κάνουμε εκτός αν είναι κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες...(σωστη εκτροφη για να έχουμε σωστά σκυλιά)...μόνο έτσι προχωράμε τη φυλή που αγαπάμε ένα βήμα παρακάτω...αλλιώς τη πάμε πίσω 10 βήματα...

Archos84

Member
25 Φεβρουαρίου 2010
21
0
Το οτι ζευγάρωσα τον σκύλο μου δεν με κάνει άσχετο ούτε με συγκαταλέγει στην κατηγορία αυτών που αφήνουν αδέσποτα τα σκυλιά τους και όπως είπα και πιο πάνω εγώ τουλάχιστον είχα γλιτώσει απο το κυνοτροφείο 2 ψυχούλες εσύ τι έκανες;Και όπως είπα και πάνω τα κουτάβια και απο τις 2 γέννες ζουν και βασιλεύουν με τα χαρτια τους και τα βιβλιάρια υγείας τους, γιατί με κάνει αυτό ανεύθυνο.Επειδή εσύ το πλήρωσες και εγώ τα έδωσα δωρεάν είναι το σκυλί σου σε καλύτερη μοίρα απο τα δικά μου

Archos84

Member
25 Φεβρουαρίου 2010
21
0
Ηρεμήστε....φίλε προσπάθησε να το ξανασκεφτεις...διάβασε λίγο ακόμα...(βρισε και τον "εκτροφεα"που σου είπε τέτοια μακακία...)...και νομίζω ότι όσο και να θέλουμε παιδί του παιδιού μας, καμιά φορά καλύτερα να μην το κάνουμε εκτός αν είναι κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες...(σωστη εκτροφη για να έχουμε σωστά σκυλιά)...μόνο έτσι προχωράμε τη φυλή που αγαπάμε ένα βήμα παρακάτω...αλλιώς τη πάμε πίσω 10 βήματα...
Μπορεί να μην ξέρω τόσα όσα ξέρετε εσείς αλλά το πώς μεγαλώνω εγώ τα σκυλιά μου και τον τρόπο που τα εκτρέφω αφήστε να τον ξέρω εγώ.Και πίστεψε με είναι μεγαλώνουν πολύ καλύτερα απο πολλών που τα ξέρουν όλα.Με όλο τον σεβασμό πάντα

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
αχ βαχ.... αφήστε με να κοιμηθώ:rolleyes:

2 προτάσεις:
1/Archos ρίξε κανένα διαβασματάκι γιατί:
α/και δεν ξέρεις το ποιόν κανενός εδώ μέσα και λες βαριές κουβέντες άδικα...
β/υπάρχουν πολλά που ενδεχομένος θα σε ενδιέφεραν να γνωρίσεις, δώσε το περιθώριο στον εαυτό σου να τα μάθεις διαβάζοντας πράγματα στο φόρουμ και όχι μόνο...
2/κατεβάστε τα πιστόλια...και πηγαίνετε για ύπνο!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγω δεν είπα τίποτε τέτοιο...λυπαμαι αν κατάλαβες αυτο.
Τα σκυλιά μου τα πλήρωσα...αλλά έχω μαζέψει άλλα τόσα και παραπάνω αδέσποτα...
Αυτο δεν έχει να κάνει με τα ημίαιμα που ψάχνεις να εκθρεψεις εσυ...
Και ναι τα σκυλιά μου έχουν ζευγαρωσει ...αλλά ΜΟΝΟ επειδη μου τα ζήτησε η εκτροφέας μου...ΜΟΝΟ μετά από επισταμενη έρευνα για τη θηλυκιά που θα ζευγάρωναν...ΜΟΝΟ μετά από ολες τις απαραίτητες εξετάσεις τους...και της θηλυκιάς βεβαίως...(επιλεκτική εκτροφη...)
Όπως επίσης, όσα και να γνωρίζω από σκυλιά...δεν θα τους ζευγάρωνα ποτε από μόνη μου...γιατι δεν έχω τις γνώσεις που έχει ένας καλος εκτροφεας..
Τώρα αν εσυ πιστευεις ότι τις έχεις...τι να σου πω...

Archos84

Member
25 Φεβρουαρίου 2010
21
0
αχ βαχ.... αφήστε με να κοιμηθώ:rolleyes:

2 προτάσεις:
1/Archos ρίξε κανένα διαβασματάκι γιατί:
α/και δεν ξέρεις το ποιόν κανενός εδώ μέσα και λες βαριές κουβέντες άδικα...
β/υπάρχουν πολλά που ενδεχομένος θα σε ενδιέφεραν να γνωρίσεις, δώσε το περιθόριο στον εαυτό σου να τα μάθεις διαβάζοντας πράγματα στο φόρουμ και όχι μόνο...
2/κατεβάστε τα πιστόλια...και πηγαίνετε για ύπνο!
Δεκτό αλλά το ίδιο ισχύει και για μένα δεν με ξέρετε και όμως με κρίνετε και το ίδιο ισχύει και για τις βαριές κουβέντες.Στον κοκόνι που είπα χοντράδα ζήτησα συγνώμη

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
καλά δεν του είπες και καμία χοντράδα....του ανέδειξες την δυνατότητα για ασφαλές sex...:D:D:D:D:D

όσο για το αν σε κρίνουμε ....βασικά τις απόψεις σου κρίνουμε και περνάμε απο κρισάρα. Δεν είναι και τόσο κακό, τις περισσότερες φορές πρέπει να το κάνουμε εμέίς οι ίδιοι στον εαυτό μας.Δεν συμφωνείς;

Last edited:

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Μπορεί να μην ξέρω τόσα όσα ξέρετε εσείς αλλά το πώς μεγαλώνω εγώ τα σκυλιά μου και τον τρόπο που τα εκτρέφω αφήστε να τον ξέρω εγώ.Και πίστεψε με είναι μεγαλώνουν πολύ καλύτερα απο πολλών που τα ξέρουν όλα.Με όλο τον σεβασμό πάντα
εγω σου δινω το ελευθερο να με βρισεις και να πεις οτι θελεις ειλικρινα δεν παρεξηγουμαι με τιποτα, αλλα λες πραγματα που δε στεκουν. Οταν και αν ενημερωθεις, εξαρταται απο την προσωπικη σου ορεξη, θα αναθεωρησεις και θα λες τελικα δεν ηταν και τοσο μα..κες αυτοι που μου τα ελεγαν. Εγω δεν σου ειπα σε κανενα σημειο οτι τα ξερω ολα αλλα δυστυχως εχεις παρωπιδες και εμμονες σε προσωπικες σου αποψεις. Το ζευγαρωμα των σκυλιων δε γινεται με βαση την καβλα του καθενος αλλα βασιζεται σε κανονες σημαντικους για την υγεια τον χαρακτηρα και την μορφολογια των σκυλων της καθε ρατσας.

Archos84

Member
25 Φεβρουαρίου 2010
21
0
Εγω δεν είπα τίποτε τέτοιο...λυπαμαι αν κατάλαβες αυτο.
Τα σκυλιά μου τα πλήρωσα...αλλά έχω μαζέψει άλλα τόσα και παραπάνω αδέσποτα...
Αυτο δεν έχει να κάνει με τα ημίαιμα που ψάχνεις να εκθρεψεις εσυ...
Και ναι τα σκυλιά μου έχουν ζευγαρωσει ...αλλά ΜΟΝΟ επειδη μου τα ζήτησε η εκτροφέας μου...ΜΟΝΟ μετά από επισταμενη έρευνα για τη θηλυκιά που θα ζευγάρωναν...ΜΟΝΟ μετά από ολες τις απαραίτητες εξετάσεις τους...και της θηλυκιάς βεβαίως...(επιλεκτική εκτροφη...)
Όπως επίσης, όσα και να γνωρίζω από σκυλιά...δεν θα τους ζευγάρωνα ποτε από μόνη μου...γιατι δεν έχω τις γνώσεις που έχει ένας καλος εκτροφεας..
Τώρα αν εσυ πιστευεις ότι τις έχεις...τι να σου πω...
Αυτό που έγραψα για την πληρωμή δεν αναφερόταν σε εσένα.Και συμφωνω σε αυτο που λες για τον εκτροφέα. Αλλά όπως ανέφερα δεν είμαι ανεύθυνος λάθος μου που θέλησα να μπερδέψω τις ράτσες και να δημιουργήσω ημίαιμα όπως είπατε όλοι αλλα επαγγελματία άποωη πήγα να ακολουθήσω.Ούτε επαγγελματίας εκτροφέας είμαι ούτε τα γνωρίζω όλα απλά μιλάω εκ πείρας 2 γεννών που παρ'όλη την έλλειψη γνώσης ήταν και οι 2 100% επιτυχεις με καθαροαιμα κουτάβια χωρίς ούτε ένα πρόβλημα γενετικό ή μη