Γεια σε όλους σας....

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Αυτό που έγραψα για την πληρωμή δεν αναφερόταν σε εσένα.Και συμφωνω σε αυτο που λες για τον εκτροφέα. Αλλά όπως ανέφερα δεν είμαι ανεύθυνος λάθος μου που θέλησα να μπερδέψω τις ράτσες και να δημιουργήσω ημίαιμα όπως είπατε όλοι αλλα επαγγελματία άποωη πήγα να ακολουθήσω.Ούτε επαγγελματίας εκτροφέας είμαι ούτε τα γνωρίζω όλα απλά μιλάω εκ πείρας 2 γεννών που παρ'όλη την έλλειψη γνώσης ήταν και οι 2 100% επιτυχεις με καθαροαιμα κουτάβια χωρίς ούτε ένα πρόβλημα γενετικό ή μη
επειδη αναφεροσουν σε μενα, ναι εγω τα πληρωσα τωρα το τι εχω κανει και τι οχι με αδεσποτα ή γενικοτερα δε θα βγω να τα φωναζω σε ενα φορουμ, δεν ειναι της κουλτουρας μου, γιατι μια παροιμια λεει κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο....

Archos84

Member
25 Φεβρουαρίου 2010
21
0
εγω σου δινω το ελευθερο να με βρισεις και να πεις οτι θελεις ειλικρινα δεν παρεξηγουμαι με τιποτα, αλλα λες πραγματα που δε στεκουν. Οταν και αν ενημερωθεις, εξαρταται απο την προσωπικη σου ορεξη, θα αναθεωρησεις και θα λες τελικα δεν ηταν και τοσο μα..κες αυτοι που μου τα ελεγαν. Εγω δεν σου ειπα σε κανενα σημειο οτι τα ξερω ολα αλλα δυστυχως εχεις παρωπιδες και εμμονες σε προσωπικες σου αποψεις. Το ζευγαρωμα των σκυλιων δε γινεται με βαση την καβλα του καθενος αλλα βασιζεται σε κανονες σημαντικους για την υγεια τον χαρακτηρα και την μορφολογια των σκυλων της καθε ρατσας.
Να σε βρίσω δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ούτε το έκανα ούτε και θα το κάνω, δεν θα πέσω στο δικό σου επίπεδο.Εσύ με αποκάλεσες άσχετο,δική σου άποψη.Τώρα όσον αφορά το ζευγάρωμα σωστά αυτά που λές αλλά όπως μου είπε κάποιος/α πριν το να προσέχω τι λέω γιατί δεν γνωρίζω το ποιόν του άλλου ισχύει και για σενα και καθε εναν εδω μεσα.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Να σε βρίσω δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ούτε το έκανα ούτε και θα το κάνω, δεν θα πέσω στο δικό σου επίπεδο.Εσύ με αποκάλεσες άσχετο,δική σου άποψη.Τώρα όσον αφορά το ζευγάρωμα σωστά αυτά που λές αλλά όπως μου είπε κάποιος/α πριν το να προσέχω τι λέω γιατί δεν γνωρίζω το ποιόν του άλλου ισχύει και για σενα και καθε εναν εδω μεσα.
πρωτον το ασχετος δεν ειναι βρισια αν θες δεστο ως μη σχετικος αν σου καθεται καλυτερα, και ναι εισαι μη σχετικος οσον αφορα το παρων θεμα και καλο θα ειναι να ενημερωθεις πρωτα απο ολα για σενα. Γιατι ειναι χαμηλο το επιπεδο μου ομολογω δεν το καταλαβαινω μιας και σε εκρινα μονο για τα γραφομενα σου στο παρων ζητημα και οχι για οτιδηποτε αλλο, μπορει να εισαι ο κορυφαιος μικροβιολογος ας πουμε για παραδειγμα και αν ειχαμε ενα τετοιο θεμα να σε ακουγα με προσοχη αφου εκει εγω θα μουν ο ασχετος. Πιστεψε με η επιθετικοτητα στα γραφομενα μου υπαρχει οχι γιατι εχω ορεξη βραδιατικα ή γιατι θελω να σε μηδενισω αλλα γιατι προσπαθω να σε αφυπνισω και να σε τσιγκλισω για να κανεις το βασικο βημα που ειναι η σωστη ενημερωση.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
άσχετοι είμαστε όλοι μας ..απλά μερικοί απο εμάς δεν το ξέρουμε και αυτό μας κάνει ακόμα πιο άσχετους. ....γκουτ νάιτ:)

Archos84

Member
25 Φεβρουαρίου 2010
21
0
πρωτον το ασχετος δεν ειναι βρισια αν θες δεστο ως μη σχετικος αν σου καθεται καλυτερα, και ναι εισαι μη σχετικος οσον αφορα το παρων θεμα και καλο θα ειναι να ενημερωθεις πρωτα απο ολα για σενα. Γιατι ειναι χαμηλο το επιπεδο μου ομολογω δεν το καταλαβαινω μιας και σε εκρινα μονο για τα γραφομενα σου στο παρων ζητημα και οχι για οτιδηποτε αλλο, μπορει να εισαι ο κορυφαιος μικροβιολογος ας πουμε για παραδειγμα και αν ειχαμε ενα τετοιο θεμα να σε ακουγα με προσοχη αφου εκει εγω θα μουν ο ασχετος. Πιστεψε με η επιθετικοτητα στα γραφομενα μου υπαρχει οχι γιατι εχω ορεξη βραδιατικα ή γιατι θελω να σε μηδενισω αλλα γιατι προσπαθω να σε αφυπνισω και να σε τσιγκλισω για να κανεις το βασικο βημα που ειναι η σωστη ενημερωση.
Δηλαδή εσύ φίλε μου το παιδάκι σου για παράδειγμα όταν θα θες να του μάθεις κάτι στο οποίο δεν θα είναι σχετικό θα του μιλάς επιθετικά και θα το μαλώνεις;Δεν με παρομοιάζω με παιδάκι απλά δεν υπήρχε λόγος να με πάρετε από τα μούτρα.Υπάρχουν πιο απλοί και εύκολοι τρόποι να πείς σε κάποιον κάτι ή και να του περάσεις την άποψη σου και πίστεψε με ο τρόπος σου είναι λάθος και ελπίζω να μην εκπαιδεύεις με αυτό τον τρόπο το σκύλο σου.Καλό σου βράδυ

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Δηλαδή εσύ φίλε μου το παιδάκι σου για παράδειγμα όταν θα θες να του μάθεις κάτι στο οποίο δεν θα είναι σχετικό θα του μιλάς επιθετικά και θα το μαλώνεις;Δεν με παρομοιάζω με παιδάκι απλά δεν υπήρχε λόγος να με πάρετε από τα μούτρα.Υπάρχουν πιο απλοί και εύκολοι τρόποι να πείς σε κάποιον κάτι ή και να του περάσεις την άποψη σου και πίστεψε με ο τρόπος σου είναι λάθος και ελπίζω να μην εκπαιδεύεις με αυτό τον τρόπο το σκύλο σου.Καλό σου βράδυ
οχι ειμαι υπερ της θετικης εκπαιδευσης που ειναι και της μοδας.

dongarido

Active Member
23 Φεβρουαρίου 2010
43
0
Πειραιας
Καλημερα φιλε Archos84.....
Παρακολουθω με ενδιαφερον τη συζητηση σας και θα ηθελα να πω και γω δυο κουβεντες.
Εχει δημιουργηθει μια τεραστια παρεξηγηση.
Η γνωμη μου ειναι οτι δεν κατηγορησε για τον συναισθηματικο σου κοσμο , αλλα ουτε και για την αγαπη σου για τα σκυλια σου (καθαροαιμα ή ημιαιμα).
Ειμαι σιγουρος οτι καλοπερνανε μαζι σου και φροντιζεις να εχουν οτι ειναι δυνατο να τους προσφερεις. Αντι να σου πω για ποιο λογο κατηγορησε , προτιμω να αναφερω καποια πραγματα που θα σε βοηθησουν...
Ακομα και στο τελειοτερο ον που πατησε τη γη, τον ανθρωπο δηλαδη, συμβαινει οταν παει ενας αντρας με μια γυναικα να τεκνοποιησουν, να δημιουργουνται γενετικης φυσεως ανωμαλιες.Δηλαδη....
γνωστες σε ολους , τουλαχιστον οσοι εχουν κανει παιδια, ειναι οι εξετασεις για συνδρομο Down.
Το σύνδρομο Ντάουν είναι η πιο συνηθισμένη χρωμοσωμική ανωμαλία.
Ονομάζεται επίσης μογγολισμός και τρισωμία 21, η οποία και δηλώνει την τριπλή παρουσία του χρωμοσώματος 21.
Η συχνότητα παρουσίας του συνδρόμου Ντάουν στο γενικό πληθυσμό ανέρχεται περίπου στο 1 στις 600 γεννήσεις.
Ο κίνδυνος να γεννήσουν παιδί με σύνδρομο Ντάουν, αυξάνει απότομα στις γυναίκες που είναι πάνω από 37 χρονών.
Το ένα τρίτο των παιδιών με σύνδρομο Ντάουν γεννιούνται από γυναίκες αυτής της ηλικιακής ομάδας.
Τα παιδιά με αυτήν την πάθηση παρουσιάζουν χαρακτηριστική καθυστέρηση στη σωματική ανάπτυξη που συνδυάζεται με αργή διανοητική ανάπτυξη. Συνήθως, η διάγνωση γίνεται κατά τη γέννα.
Τα χαρακτηριστικατων παιδιών με σύνδρομο Ντάουν περιλαμβάνουν:
· Αργή σωματική ανάπτυξη.
· Δυσκολίεςστημάθηση
· Σχιστά, βαθουλωμένα μάτια, με προεξέχουσες πτυχώσεις στην εσωτερική γωνία των βλεφάρων.
· Μικρό, στρογγυλό πρόσωπο και φουσκωτά μάγουλα.
· Μεγάλη γλώσσα, με τάσεις να προβάλλει από το στόμα.
· Πλάτη κολλητά στο κεφάλι.
· Πλαδαρά άκρα.
· Μικρό ανάστημα.

Πολλά παιδιά με σύνδρομο Ντάουν ζουν μέχρι την αρχή της μέσης ηλικίας, αλλά ένα ποσοστό 20% πεθαίνουν πριν φθάσουν στην ηλικία των 5 ετών, συνήθως λόγω σοβαρών προβλημάτων στην καρδιά.

Ενα αλλο προβλημα (μικροτερο ισως) ειναι το στιγμα στο αιμα.
Ένα άτομο με «στίγμα» κινδυνεύει όμως να αποκτήσει παιδί με μεσογειακή αναιμία αν ο σύντροφος του έχει και αυτός 'στίγμα' και η πιθανότητα είναι 25%, δηλαδή μία στις τέσσερις. Επίσης στην ίδια περίπτωση το ζευγάρι έχει 50% πιθανότητα, δηλαδή μία στις δύο να αποκτήσει παιδί που και αυτό θα έχει το «στίγμα» και 25% το παιδί που θα γεννηθεί να είναι υγιές.

Λοιπον , στα εγραψα αυτα για να καταλαβεις , οτι ακομα και στους ανθρωπους με γενετικη βαση ιδια παρουσιαζονται προβληματα. Ποιος θα ηθελε να εχει ενα παιδι με συνδρομο Down, ή ενα παιδι με Μεσογειακη Αναιμια. Κανεις.....ουτε και συ φανταζομαι.
Επειδη λοιπον και τα σκυλια εχουν γενετικες βασεις ανα κατηγορια, ο πολλαπλασιασμος ΑΝΟΜΟΙΩΝ κατηγοριων δημιουργει ελλατωματικα ειδη.....
Προσεξε με , τα σκυλακια θα ειναι γλυκουτσικα , ισως και παιχνιδιαρικα , αλλα ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ.....
Φαντασου μια κοινωνια γεματη με ατομα με συνδρομο Down ή Μεσογειακη Αναιμια.
Για να καταληξω οσον αφορα καθαρα το δικο σου θεμα. Δεν σου λειπει η διαθεση , πιστευω οτι την εχεις σε μεγαλο βαθμο, σου λειπει ομως η γνωση. Αυτο δεν ειναι προβλημα , γιατι διαβαζοντας θα την αποκτησεις. Το προβλημα θα ηταν να μην ειχες τη διαθεση.....
Ευχαριστω για το δικαιωμα του λογου...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα