Γεια σε όλους σας....

Archos84

Member
25 Φεβρουαρίου 2010
21
0
Το όνομα μου είναι Άρης και έχω 2 σιβηρικούς λύκους, την Τίλλα(μαμά) 10 χρονών και τον Ορφέα(υιός) 4 χρονών. Είναι και τα 2 αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Θα'θελα να ζητήσω μία χάρη ψάχνω θυληκό σιβηρικό λύκο ή καναδέζικο, χάσκι ή μάλαμουντ για να ζευγαρώσω τον Ορφέα.Σε ποιά κατηγορία να βάλω αυτό το θέμα. Ευχαριστώ :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
καλώσηρθες φίλε

Ο εκτροφέας σου δεν έχει προτάσεις για το ζευγάρωμα?
αυτός ξέρει και τις γραμμες του σκύλου σου καλύτερα:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μόλις είδα καλύτερα...
θες να το ζευγαρώσεις με διάφορες ράτσες?:paja1:

φίλε λάθος μεγάλο κάνεις:)

γιατί δεν το στειρώνεις καλύτερα?

Archos84

Member
25 Φεβρουαρίου 2010
21
0
Καλώς σε βρήκα αδερφε αλλα για ποια καλημέρα μιλάς
μήπως έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου λίγο;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Καλως ηρθες.
Μπες στον κοπο και διαβασε το αρθρο "Γιατι δεν ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας".
Επισης τετοιου ειδους αγγελιες απαγορευονται σε αυτο το φορουμ :)

Archos84

Member
25 Φεβρουαρίου 2010
21
0
Δεν έχω εκτροφέα γιατί μου το έχουν φέρει απο το εξωτερικό.οσον αφορά τις διάφορες ράτσες δεν είπα να το ζευγαρώσω με μπουλντογκ ή ντομπερμαν αλλα με σκυλιά τις ίδιας περίπου ράτσας.Κ για εξηγησέ μου λίγο γιατί 4 χρονών να τον κάνω στειρωση γιατί προτιμώ να κάνω εσένα παρά αυτόν

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
το σκότωσες με το καλημέρα-
γιατι έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου λίγο
ή και πολύ
:)φιλικά πάντα-εκτός κι αν τρολάρεις επαναληπτικά;)

περίπου ίδια ράτσα-το σκοτώνεις και με το καλό μεσημέρι

πάμε για την καληνύχτα

προτιμάς να με στειρώσεις είπες? να παρεξηγηθώ ή να πώ ευχαριστώ στον θεό που προλαβα και έκανα 4 παιδιά?

είσαι πολύ νυχτωμένος-καληνύχτα

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν έχω εκτροφέα γιατί μου το έχουν φέρει απο το εξωτερικό.οσον αφορά τις διάφορες ράτσες δεν είπα να το ζευγαρώσω με μπουλντογκ ή ντομπερμαν αλλα με σκυλιά τις ίδιας περίπου ράτσας.Κ για εξηγησέ μου λίγο γιατί 4 χρονών να τον κάνω στειρωση γιατί προτιμώ να κάνω εσένα παρά αυτόν
Μόνο που το "περίπου' της ίδιας ράτσας δεν έχει ΚΑΜΙΑ διαφορά από το να το ζευγαρώσεις και με τσιουάουα αν θέλεις...
Τέλος πάντων, φιλικά σου λέμε ότι ήμαστε εναντίον σε ζευγαρώματα από ιδιώτες...και εναντίον στην εκτροφη ημίαιμων σκύλων, (υπαρχουν αρκετά αδέσποτα στο δρόμο και στα καταφύγια..δεν χρειαζόμαστε άλλα).
Τώρα το να στειρώσεις το kokoni...δεν είναι λύση...γιατι το κοκόνι αν ζευγαρώσει δεν θα βγάλει ημίαιμο παιδάκι...ενω ο σκύλος σου θα το κάνει...
Φιλικά πάντα...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αλλά έλα αυριο το πρωί γιατί είπαμε καληνύχτα...
:D:paja1:

άσε που είμαι και σπάνια φυλή όπου αν μη τι άλλο ισχύει και η φράση του τζιμάκου
"μαμάτε γιατί χανόμαστε"

όβερ εντ άουτ

Archos84

Member
25 Φεβρουαρίου 2010
21
0
Μόλις το διάβασα το thread που όλοι μου είπατε και δεν συμφωνώ καθόλου με όλα αυτά γιατί αν ισχύουν όλα αυτά που λέει τότε γιατί δεν στειρώνεστε και εσέις να τα γλιτώσετε όλα αυτά,αρρώστιες παραμορφώσεις κτλ. Και δεν θέλω να βάλω αγγελία απλά ψάχνω για κάποιον που έχει θυληκό και να θέλει και αυτός να το ζευγαρώσει.Δεν με ενδιαφέρει το να τα πουλήσω.Τον ορφέα οταν ήταν κουτάβι μου τον ζήταγε petshop και μου έδινε 1500 ευρω και δεν του το έδωσα.Και κάτι ακόμα δεν χρειάζεται να είστε όλοι τόσο επιθετικοί νέος μέλος είμαι αν σας αρέσει αν δεν σας αρέσει διαγράψτε με

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν εβαλες αγγελια, αλλα εγραψες πως ζητας θηλυκο για ζευγαρωμα.
Δεν διαγραφουμε κανεναν, δημοκρατια εχουμε, συνεπως εκφραζουμε αποψεις
Η δικη μου ειναι πως εισαι ανευθυνος.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
το δεν συμφωνώ που λές με αυτήν την άνεση το λές απο ένστικτο?
ή μπορείς να αντικρούσεις τα επιχειρήματα που παρατίθονται και αποτελούν απόσταγμα εμπειριών και αποτέλεσμα επιστημονικών ερευνών με μόνο όπλο την "μαγκιά της φυλής" (ή ράτσας)

Εν ολίγοις πιστεύεις ότι αυτό που πιστεύεις είναι σωστό επειδή το πιστεύεις εσύ και αυτό είναι όλο?
ή ξέρεις κάτι που δεν μας το λές και θα μας κάνεις να αλλάξουμε γνώμη?

επιθετικό είναι που σου είπαμε να σε στειρώσουμε?
ή εσύ το είπες αυτό?

δεν ζευγαρώνουμε ότι νά ναι με ότι νά ναι γιατί τα σκυλιά είναι αγελαίο ζώο με αυστηρή ιεραρχική δομή που ο λόγος της είναι η επιβίωση του είδους και μέσον της η αναπαραγωγή των "καλύτερων" και όχι ότι νάναι με ότι ναναι

εσύ προφανώς αγνοείς βασικές αρχές της ζωολογίας και της βιολογίας αλλά παρόλα αυτά θελεις να κάνεις ζωική παραγωγή-έτσι επειδή είσαι εσύ και ξέρεις απ όλα
α ναι
κι επειδή "όλοι το κάνουν"

αν έχεις όντως "μαγκιά της φυλής" διάβασε/ενημερώσου και σχημάτισε εμπεριστατωμένη άποψη

Archos84

Member
25 Φεβρουαρίου 2010
21
0
Σεβαστή η άποψη σου Berna, αλλά όχι αποδεκτή.Γιατί όλα τα κουτάβια που γέννησε η θηλυκιά μου ζουν και βασιλεύουν και τα έχω δώσει σε άτομα φιλόζωα,χωρίς λεφτά, και τα περισσότερα τα βλέπω αρκετά συχνά.Αν ήμουν ανεύθυνος θα τον ζευγάρωνα με το θηλυκό που έβγαλα απο την πρώτη γέννα και εκεί θα ήταν αιμομιξία και θα υπηρχε η περιπτωση όλων αυτών των αρρωστιών που αναφέρετε στο άρθρο.Αλλά το αν είμαι ανευθυνος ασε να το ξέρω εγώ.