καλως ηρθες κατ αρχας κι απο εμενα.
Ως φρεσκια κουταβομαμα κι εγω, μπορω να σου πω καποια πραγματακια και εαν θελεις τα λαμβανεις υποψην σου.
καταρχας τη Sandy σου, να την εχεις μεσα στο σπιτι κι οχι μακρια σου. Εχει αναγκη να νιωθει τη μαμα του, μωρακι ειναι...Κ τωρα εισαι εσυ η μανουλα του...Εχει αναγκη απο ζεστασια, ψυχολογικη μα και κυριολεκτικη. Ακομα κι αν πεις οτι αρχιζουν οι ζεστες, να σκεφτεις πως το μικρακι ειναι μωρο και εχει αλλες αναγκες θερμοκρασιων. Επισης, εγω εξω δεν θα το ειχα. Να μου λειπει. Μυγες κουνουπια σκνιπες,αρχανες χιλια δυο. Φχαριστω δεν θα παρω.
ΠΟλυ θα σε βοηθησει για το θεμα τουαλετας να εχεις ενα παρκο για σκυλακι που θα του εχει ςμεσα κρεβατακι νερακι κ εφημερηδες για να κανει εκει το πιπι του. Φυσιολογικα κ μιας κι εσενα η σαντυ ειναι νιανιαρακι, θα θελει πολυυυυυυυυυυυ συχνα πιπι. σκεψου εμενα που την πηρα 2 μηνων, κρατουσα (κ ακομα κρατω για να πω την αληθεια) ημερολογιο:ποτε κανει πιπι, κακα κλπ. Ε λοιπον, 2 μηνων εκανε περιπου καθε μιση ωρα! Ευτυχως κοιμοταν κ μεσα στη μερα οποτε τοτε ειχαμε ηρεμια απο πιπι κατασταση.
Κλασικα οταν ξυπνα, πρωι βραδυ, ενδιαμεσα υπνακια, αφου παιξει αφου φαει. να προσεξεις πολυ τον χωρο που θα κινειται η μικρη σου, προσοχη στις πριζες καλωδια, οτιδηποτε υπαρχει πιθανοτητα να φαει. ΔΕΝ μπορεις να φανταστεις ΤΙ μπορουν να βρουν τα διαολια να φανε κ μετα τρεχα γυρευε...
Κλεινοντας απλα να σου πω , καλο σφουγγαρισμα αν την αφηνεις εκτος παρκου(δεν σου λεω για crate γιατι μου φαινεται πολυ βαρβαρο για τοσο μικρακι, μπορει να ειμαι κ λαθος βεβαια, αλλα απλα την αποψη μου σου λεω).
ΥΓ: ζησε ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ στιγμη με τη μικρη σου..θα ερθει η ωρα που ολες σου οι στιγμες θα ειναι ο θησαυρος σου...