Γεια σας!!

Sandy

Active Member
14 Απριλίου 2010
26
0
ναι αλλά αυτο δεν γίνεται.Κατουράει παντού και εχω και μια μανα σπίτι.

Sandy

Active Member
14 Απριλίου 2010
26
0
Τι λες καλέ?Το σκυλάκι δεν πρέπει να μάθει να κάθεται εξω?Απλά ρώτησα μηπως υπάρχει τρόπος να μην γαύγιζει τόσο πολύ

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Στο ξαναλεω... το σκυλακι θελει να ειναι οπου εισαι εσυ.

τοτε θα δεις ποσο ηρεμο θα ειναι.

Δεν ξερω αν πρεπει να φτιαξω ποπ κορν η οχι.

το τελευταιο μην το λαβεις υπ οψιν σου...

Sandy

Active Member
14 Απριλίου 2010
26
0
Οχι μην βάλεις δεν χρειάζεται.Εξάλου ο καθένας λεει την γνωμη.(())και οποιες θελω τις τηρω

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Καλώς την!
Είναι πολύ μικρό το σκυλάκι για να είναι μόνο του έξω. Του λείπει η μανούλα του (που λέει και η δικιά μου η μαμά :) ) και γι'αυτό κλαίει και σαφώς θέλει παρέα. Όσο για το κατούρημα, κουταβάκι είναι, τι περιμένεις; Να σου λέει "με συγχωρείτε, θέλω να πάω προς νερού μου" ;; :)
Σκέψου το σαν ένα βρέφος, όλο κλάμα, κατρουλιά και σκατό Χαχαχ! :)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Νά'σαι καλά και να χαίρεσαι το κουτάβι σου :)
Όποια βοήθεια θες, τα παιδιά εδώ είναι πολύ κατατοπισμένα και πρόθυμα, φτάνει να έχεις ανοιχτό μυαλό. Δέξου τις συμβουλές των πιο έμπειρων σκυλομανάδων και σκυλοπατεράδων ;-) και δε θα το μετανιώσεις.

Sandy

Active Member
14 Απριλίου 2010
26
0
τις ακουω ολες αλλα να το δωσω πισω δεν μου ακούγεται και πολυ καλή συμβουλη

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αν δεν ενοχλει εσενα αλλά ενοχλει μονο την μαμα, παρε το σκυλακι στο δωματιο σου. Όταν βγαινεις για να πας σε άλλο χωρο, να το παιρνεις συνεχεια μαζι σου, ακομα και στην τουαλετα.
Βαλε του επισης περιλαιμιο και ένα λουρακι 1 με 1,5 μετρο, το οποιο αστο να το σερνει οπου παει. Όχι πιο μεγαλο γιατι θα μπερδευεται στα επιπλα.

Με το να το παιρνεις οπου πας, θα πετυχεις διαφορα πραγματα:

Θα χεις απολυτη επιβλεψη και μολις το δεις να παιρνει την σταση για κατουτημα/αφοδευση θα το αποτρεπεις με κοφτό ΜΗ (δεν θα ουρλιαζεις υστερικα) και θα το οδηγεις στο μερος που εχεις επιλεξει για τουαλετα. Θα επιβραβευεις με ενθουσιασμο όταν τα κανει εκει που θελεις.

Δεν θα επιβαρυνεται η μαμα ουτε θα εκνευριζεται όπως τωρα που βλεπει ξαφνικα τα τσισια στο πατωμα.

Θα δεθεις πολύ γρηγορα και πολύ δυνατα με το σκυλακι και θα σε δει σαν προστατη του και αρχηγο του.

Αυτά είναι μερικα από τα βασικα. Οι λεπτομερεις είναι απειρες.

Μην το αφηνεις στο μπαλκονι μονο του, ειδικα τη νυχτα, γιατι πέρα από την ενοχληση στους γειτονες θα αποκτησει και διαφορα προβληματα συμπεριφορας και φοβιες, που είναι και το χειροτερο.

Καλη δυναμη και να το χαιρεσαι! Ολα θα πανε καλα, θα το δεις.

Sandy

Active Member
14 Απριλίου 2010
26
0
οτι μπορει να αποκτησει φοβιες δεν το ηξερα.ευχαριστω για την βοηθεια.Το λουρακι να του το βαλω για να το συνιθισει?για ποιο λογο?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Για να το συνηθισει και να μπορεις να το οδηγεις ευκολα εκει που πρεπει.
Επισης να μπορεις να το πιανεις όταν παει να κρυφτει καπου για να κανει «ζημία».
Με το μαλακο όμως, ετσι? Όχι αποτομα τραβηγματα.
Επισης το περιλαιμιο να είναι φαρδυ και μαλακο.

Κατσε να διαβασεις και για τα εμβολια, την αποπαρασιτωση κλπ και βρες κτηνιατρο.

Sandy

Active Member
14 Απριλίου 2010
26
0
το εμβολιο μου ειπε ο κτηνιατρος οταν θα ειναι 45 ημερων..σε λιγο δηλαδη.και χθες της δωσαμε ενα υγρο για τα σκουλικια