Γεια σας

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
υποψιάζομαι ότι η καθημερινότητα με έναν μεγάλο δανό ( γιατί μολοσσοί υπάρχουν πολλοί) είναι μιά απόλαυση
απλά εφιστώ την προσοχή στον φίλο μας στο γεγονός ότι πέρα απο τον καταπληκτικό χαρακτήρα τους και την πραγματικά απαράμιλλη ομορφιά τους υπάρχει ένα ζώο με απαιτήσεις αυξημένες-ειδικά για κάποιον καινούργιο

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
με απαιτήσεις αυξημένες-ειδικά για κάποιον καινούργιο
Τοση στενη σχεση οπως εχω με το εκτορα δεν ξαναειχα παλιοτερα για να γνωριζω τι λιγοτερο προσεχουν ιδιοκτητες αλλων μεγαλοσωμων φυλων.Συγκεκριμενοποιησε τι εννοεις για να μη δινουμε λαθος εντυπωσεις.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μιά χαρά εντυπώσεις δίνουμε :)
Ο κάθε θαυμαστής της φυλής ας ψάξει και να ενημερωθεί ΠΡΙΝ γιατί κάθε μεγαλόσωμη (γιγαντόσωμη μήπως?) φυλή έχει ειδικές απαιτήσεις
αν αρχίσουμε να στρογγυλεύουμε και να ομορφαίνουμε τα πράγματα ο κάθε θαυμαστής της φυλής θα πεί "ααα εντάξει μωρέ υπερβολές"""

ο μεγάλος δανός είναι ένας αγαθός γίγαντας
ένας καταπληκτικός σκύλος
ένας απόλλωνας
αλλά δεν είναι για όλους και για παντού
διαφωνείς ότι αυτή είναι μιά σωστή εντύπωση για ένα δημόσιο φόρουμ?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ετσι οπως το θετεις εχεις απολυτο δικιο.
Κανενας σκυλος δεν ειναι για ολους.
Θελω να πιστευω οτι εχει ενημερωθει πληρως για τις δυσκολιες του μεγαλου δανου και με αυτο το κριτηριο μιλησα.
Η εμφανιση και η αγαθοσυνη μετατρεπονται ανετα σε προβλημα σε λαθος χερια.

Αληθεια Jim@kis εχεις διαβασει για το μεγαλο δανο σε αυτο το φορουμ ή μονο τα θετικα λογια που αναρτουν στα χαρακτηριστικα του στο διαδικτυο;Εχουν καααααποιες διαφορες...
(τωρα που το ξαναδιαβασα ακουγεται ειρωνικο αλλα δεν ηθελα να φανει ετσι.Αληθεια ρωταω.)

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τώρα πιάνεις το πνευμα μου :)

ότι καλύτερο θα ήταν να πάρει ο φίλος μας τον σκύλο ακριβώς που θέλει και να είναι απόλυτα προετοιμασμένος και αποφασισμένος προκειμένου και αυτός και ο σκύλος να απολαυσουν μιά πολύ καλή σχέση
και εμείς απο εδώ να δρέπουμε δάφνες σε μορφή φωτογραφιών ή και συναντήσεων ακόμα
που βοηθήσαμε σε κάτι τόσο όμορφο

Με τις ευχές μου!

όταν ήμουν μικρός και διάβαζα Κυνολογία που λές έλεγα όταν μεγαλώσω θα έχω μολοσσους αρλεκίνους
μάλιστα είχα εντοπίσει και την εκτροφέα-μιά κυρία με ελληνική καταγωγή που εκτρέφει στην αμερική μόνο αρλεκίνους-δεν θυμάμαι περισσότερα
και άλογα ήθελα -άσχετο και σχετικό μαζί

τελικά ...
κοκόνια κυρίες και κύριοι :lol:

Jim@kiS

Active Member
15 Οκτωβρίου 2010
25
0
παιδια ο δανος ειναι η μεγαλη μου αγαπη!εδω και 2 χρονια 8ελω να παρω απλα δεν ειχα τα λεφτα και εκτος αυτου ειχα και ενα μποξερ και η οικογενεια φωναζε!φετος το καλοκαιρι εχασα το σκυλι μου μετα απο 8 χρονια απο καρκινο στο συκωτι!και τωρα πιστευω οτι ειναι η καταλληλοτερη περιοδος ψαχνω συνεχεια για δανο εχω διαβασει για τα προβληματα που βγαζει εχω μιλησει με πολλα ατομα που εχουν δανο και μου εχουν πει και τα 8ετικα και τα αρνητικα που υπαρχει σε αυτη την ρατσα! Δεν ειμαι αρχαριος με σκυλους...ειχα και μποξερ και ποιμενικο!απλα πρωτη φορα 8α παρω τετοιο γιγαντα :) Πιστευω οτι ειμαι πληρως ενημερωμενος αλλα συνεχεια πιστευω πως 8α μα8αινω και απο την σχεση του μαζι μου οταν με το καλο τον παρω!...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
παιδια ο δανος ειναι η μεγαλη μου αγαπη!εδω και 2 χρονια 8ελω να παρω απλα δεν ειχα τα λεφτα και εκτος αυτου ειχα και ενα μποξερ και η οικογενεια φωναζε!φετος το καλοκαιρι εχασα το σκυλι μου μετα απο 8 χρονια απο καρκινο στο συκωτι!και τωρα πιστευω οτι ειναι η καταλληλοτερη περιοδος ψαχνω συνεχεια για δανο εχω διαβασει για τα προβληματα που βγαζει εχω μιλησει με πολλα ατομα που εχουν δανο και μου εχουν πει και τα 8ετικα και τα αρνητικα που υπαρχει σε αυτη την ρατσα! Δεν ειμαι αρχαριος με σκυλους...ειχα και μποξερ και ποιμενικο!απλα πρωτη φορα 8α παρω τετοιο γιγαντα :) Πιστευω οτι ειμαι πληρως ενημερωμενος αλλα συνεχεια πιστευω πως 8α μα8αινω και απο την σχεση του μαζι μου οταν με το καλο τον παρω!...
Καμια σχεση οι ρατσες που μας ειπες με το μεγαλο δανο(Kokoni,στα λογια σου ερχομαι).Μα καλα που βρηκες τοσα ατομα με μεγαλο δανο;Εγω 2 χρονια τωρα με 3-4 εχω μιλησει.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αναμφιβόλως μεγάλη αγάπη-η συσκευασία μόνο άλλαξε :lol:
αν έμενα αλλού και είχα άλλη δουλειά θα είχα και άλλες ευκαιρίες για τα ζώα μου
για εμένα μολοσσό έχεις αν μπορείς να έχεις και άλογα
εδώ και τώρα τίποτα απο τα δύο δεν θα ζούσε μιά ευχάριστη ζωή-αργότερα...ποιός ξέρει...μπορεί να πάρω έναν μολοσσό να προσέχει τα κοκόνια μου :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Φίλε μου
μίλα με την κυρία Γκινάλα
θα σε κατατοπίσει σίγουρα καθότι και Ελληνίδα είναι -οπότε η γλώσσα επιτρέπει ευκολότερη συνεννόηση και σίγουρα έχει τεράστια εμπειρία με την εν λόγω φυλή-πιστεύω θα σε βοηθήσει και θα σου πεί αν μπορείς να απολαυσεις την παρέα ενός τέτοιου σκύλου-κι ότι σου πεί!

Jim@kiS

Active Member
15 Οκτωβρίου 2010
25
0
Δεν ειπα οτι ειναι ιδια απλα ανεφερα οτι δεν ειμαι πρωταρης στο να εχω σκυλο αλλα πρωτη φορα θα παρω μολοσσο!Επισης στην Ροδο εχω και αλογο ο αδερφος μου δηλαδη! :D Στην ροδο ξερω ηδη 2 αν και εκεινοι δεν τα προσεχουν πολυ και εχω μιλησει με ατομα με εξωτερικου.

Last edited:

Jim@kiS

Active Member
15 Οκτωβρίου 2010
25
0
Εχω μιλησει μαζι της και δεν εκτρεφει πλεον!!Απλα μου ειπε να με βοηθησει βρισκοντας μου εναν καλο εκτροφεα!

Last edited:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Αν λοιπον εισαι τοσο σιγουρος και δεν εισαι ενθουσιασμενος απλα,καλως να ορισεις στη μολοσσοοικογενεια!:p
Αν και θα σου βγαλουμε την ψυχη να σε σαμποταρουμε να μη παρεις,για να βεβαιωθουμε κι εμεις οτι οντως ξερεις τι κανεις...:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
περι του να σε βοηθήσει να καταλάβεις τις ανάγκες της φυλής λέω
σίγουρα θα είναι πρόθυμη
κάπου μέσα στο φόρουμ θα βρείς πολλές δημοσιευσεις τις για την φυλή-ρίξε μιά ματιά

κρίμα που δεν εκτρέφει-φαντάζομαι απο τα γραφόμενά της ότι θα έκανε πολύ ποιοτική εκτροφή

Jim@kiS

Active Member
15 Οκτωβρίου 2010
25
0
Αυτο που νιωθω για τον μολοσσο δεν ειναι απλα ενας ενθουσιασμος, το σκυλι αυτο το αγαπαω χρονια και πιστευω τωρα ηρθε ο καιρος να το αποκτησω και ποτε μου δεν θα αγοραζα καποιο ζωντανο πλασμα απλα και μονο για ενθουσιασμο!!Ενταξει θα το κανω,εχει σταματησει εδω και 2 χρονια!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Γυρίσαμε μόλις με το Μουφ από το φροντιστήριο όπου κάνει agility και σήμερα ξεκινήσαμε το δεύτερο επίπεδο. Ένας από τους συμμαθητές του Μουφ είναι ένας φοβερός Μεγάλος Δανός, σκέτη τρέλλα ήταν, οπότε σε θυμήθηκα και τα έλεγα της ιδιοκτήτριάς του και του φροντιστή του Μουφ. Η πλάκα μάλιστα ήταν ότι τεράστιος-ξετεράστιος ήταν άσος στο τούνελ ΚΑΙ στο μεγάλο ΚΑΙ το μικρό και μακρύ!! Και γρήγορος!