Γεια σας

Jim@kiS

Active Member
15 Οκτωβρίου 2010
25
0
Καλα ναι 3000 ειναι παρα πολλα λεφτα δεν το σκεφτομαι καν!Και εγω θεωρησα οτι 8 μηνων ειναι ηδη μεγαλο για να τα δινει και οπως ειπες επρεπε ηδη να τα ειχε δωσει!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
ο δευτερος ειπε οτι περιμενουν την αλλη εβδομαδα κουταβια και ειναι 3000 ευρω (θεωρω πολλα),οτι πρεπει να παω εγω να διαλεξω το κουταβακι που θα παρω και οτι θελει να ερθει και εκεινος οταν το παω σπιτι το κουταβακι, οτι δεν δινει κουταβια πριν τις 11 εβδομαδες γιατι 8ελει να του κανει και τον 2ο εμβολιασμο..Αυτα προς το παρον απο αυτους τους 2 εκτροφεις!
Τα θεωρω σημαντικα αυτα.Εχουμε σχετικο αρθρο για το πως διαλεγουμε εκτροφεα.Διαβασε το.

Jim@kiS

Active Member
15 Οκτωβρίου 2010
25
0
Βρισκονται Ιταλια,Γερμανια κυριως σε αυτες τις χωρες μετα ενα ειναι Ουγγαρια και ενα αλλο Σερβια!Ενταξει θα το κοιταξω!

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
Τα θεωρω σημαντικα αυτα.Εχουμε σχετικο αρθρο για το πως διαλεγουμε εκτροφεα.Διαβασε το.
ειναι πραγματα που οντως δηλωνουν αξιοπιστια. βεβαια ο εκτροφεας ειναι απο γερμανια. λες να ερθει ελλαδα να δει που θα μεινει το κουταβι?
μακαρι!!!! αλλα και 3.000 ειναι πολλα. υπαρχουν και αλλοι εκτροφεις που τηρουν τους παραπανω κανονες αλλα ειναι και πιο οικονομικοι. αλλα και αλλοι που δεν τους τηρουν και ομως ζητανε παλι 3,000. γι αυτο θελει ψαξιμο!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ναι,ναι εννοειται,αλλα του επιστω την προσοχη σε καποια θετικα,που μπορει ειτε να ξανασυναντησει ειτε οχι.Ουτε ειπα να αγορασει απο εκει,ουτε να μη ψαξει κι αλλο.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
3.000 κάνουν όλα τα κουτάβια από αυτόν ή μόνο για την συγκεκριμένη γέννα?

Ίσως να έκανε μια ''σούπερ'' γέννα με πολύ καλά δείγματα,και έτσι να δικαιολογείται η τιμή τους.

Αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα τα είχε κλέισει προ πολλού τα κουτάβια..

Jim@kiS

Active Member
15 Οκτωβρίου 2010
25
0
Αυτο δεν το γνωριζω αλλα λογικα ολα σε αυτην την τιμη θα τα πουλαει δεν νομιζω να κανει εξαιρεση σε αυτην την γεννα αλλα ποτε δεν ξερεις και οντως αν ειναι τοσο καλη θα τα ειχε κλεισει ολα!!Η τιμη πιστευω ειναι υπερβολικη οποτε δεν με απασχολει πλεον αυτος ο εκτροφεας!!Γιατι οπως ειπατε υπαρχουν και εκτροφεις με φυσιολογικες τιμες που τηρουν και τους κανονες απλα 8ελει αρκετο ψαξιμο!!

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
Ναι,ναι εννοειται,αλλα του επιστω την προσοχη σε καποια θετικα,που μπορει ειτε να ξανασυναντησει ειτε οχι.Ουτε ειπα να αγορασει απο εκει,ουτε να μη ψαξει κι αλλο.
ναι βρε ελενη, δεν ειπα εγω οτι τους ειπες να παει αμεσως σε αυτον ;-) την συζητηση συνεχισα

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Εγώ πάντως θα έψαχνα να βρω τον λόγο που πουλάει τόσο,δεν μπορεί κάποιος θα υπάρχει.

Jim@kiS

Active Member
15 Οκτωβρίου 2010
25
0
Εστειλα σε αυτον τον εκτροφεα που μου ειπες να ριξω μια ματια και μου απαντησε!! Εσυ ξερεις τιποτα για αυτον η απλα το εψαξες και το βρηκες?

Jim@kiS

Active Member
15 Οκτωβρίου 2010
25
0
Μου απαντησε και αλλος εκτροφεας,αυτος που μου προτεινε ο teo old english mastiff μου ειπε : με ρωτησε για τι χρωμα ενδιαφερομαι,για αγορι η κοριτσι, οτι εχουν ξαναστειλει στην αθηνα εχει δηλαδη εμπειρια,δεν μπορουν να στειλουν κουταβια κατω απο 6 μηνων και μου εστειλε και αλλος ενας εκτροφεας απο ουγγαρια αυτος και μου ειπε : για ποιο λογο 8ελω το κατοικιδιο και οτι μπορει να στειλει στην ελλαδα τα χρωματα που εχουν απο μολοσσους.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
3000 δεν είναι πολλά
έχω ακούσει και περισσότερα...
εξαρτάται τι εξετάσεις έχει κάνει και άλλα πολλά

επίσης-8 μηνών που λέει -μην ασχολείσαι καθόλου,κάτι βρωμάει

επίσης επι των αρνητικών
μικρό προσδόκιμο ζωής(συγκριτικά με άλλες φυλές) και μεγάλη ευαισθησία στην σκνίπα και το κουνούπι λόγο μεγάλου σώματος και ελάχιστου τριχώματος(πάντα συγκριτικά με άλλες φυλές)
επίσης μεγάλη προσοχή στην υπερβολική άσκηση-στο πολύ φαί όσο είναι μικρά-στο που κοιμούνται

Γενικά δεν είναι ότι πιο απλό σε σκύλο(πάντα συγκριτικά με άλλες φυλές)
αλλά είναι τέλοιοι όντως σε όλα τα υπόλοιπα

Jim@kiS

Active Member
15 Οκτωβρίου 2010
25
0
Εγω με οσους εχω επικοινωνησει και η κα Μαρια που μου ειπατε απο εδω και εκεινη γυρω στα 1300 υπολογιζει..Δεν διαφωνω οτι ισως αυτος ο εκτροφεας ισως εχει τις καλυτερες ρατσες αλλα ισως και να μην ειναι ο μονος!Για αυτο που ειναι 8 μηνων ουτε καν το συζηταω!Οσο για τα προβληματα δεν σταματαω να ψαχνω και θελει παρα πολυ προσοχη αυτη η ρατσα αν και πιστευω ολα τα σκυλακια οποιαδηποτε ρατσα η ημιαιμα θελουν την προσοχη τους!!Αλλα οπως λες ειναι τελειοςςςς :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μην το παίρνεις έτσι
είναι μιά φυλή που θέλει περισσότερη προσοχή απο άλλες

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Kokoni,εγω παλι πιστευω οτι αν ο δικος μου δεν εβγαζε τετοια θεματα,δεν με εχει δυσκολεψει καπου αλλου.Υπαρχουν σαφως καποιοι απαραβατοι κανονες,οπως ελεγχομενη ασκηση ως κουταβι και λιγο αργοτερα,ποτε δεν ταιζουμε μετα ή πριν απο ασκηση,δεν το τουμπανιαζουμε σε σκευασματα κτλ που μας ακολουθουν σε ολη του τη ζωη,αλλα απο εκει και περα,αν αυτα γινουν συνηθεια,η καθημερινοτητα με ενα μολοσσο ειναι ευκολη.