Γεια σας

Jim@kiS

Active Member
15 Οκτωβρίου 2010
25
0
Γεια σας παιδια,ειμαι νεο μελος,και ενδιαφερομαι να αγορασω ενα σκυλακο ρατσας great dane και θα με βοηθουσατε αρκετα να μου πειτε που υπαρχει εκτροφεας και αν υπαρχει εδω στην Ελλαδα. Απο οσο εχω ψαξει δεν υπαρχει αλλα εσεις ισως γνωριζετε καλυτερα! Ευχαριστω για το χρονο σας!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Βρε καλως τον!

Για πες μας γιατί διαλεξες εμας;Γιατι οχι αλλη ρατσα;Πες μας για σενα.
Εκτροφεις στην Ελλαδα μολοσσων δεν υπαρχουν...μονο εξωτερικο.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς ήρθες.
Χαίρομαι που ρωτάς για εκτροφείς και δεν πήγες στο πετ σοπ τις γειτονιάς να ρωτήσεις :)
Προφανώς γνωρίζεις γιατί μένουμε μακριά από πετ σοπς,ιδιωτικές γέννες ΒΥΒ και εκτροφεία της κακιάς ώρας.
Οι γνώστες της φυλής θα σε κατατοπίσουν για εκτροφεία.
Εύχομαι να βρεις το σκυλί που θέλεις :)

Jim@kiS

Active Member
15 Οκτωβρίου 2010
25
0
Οπως τον χαρακτηριζουν ολοι ειναι ενας "ευγενικος και αθωος γιγαντας".Τα εχει ολα πιστευω και παιχνιδιαρης και αγαπησιαρης και σε ιδιαιτερες περιπτωσεις μπορει να ειναι και φυλακας,τα παει με τους παντες καλα (μεγαλους-μικρους και αλλα ζωα) και επισης τον διαλεξα γιατι εχω εναν παπαγαλο και πιστευω με την συγκεκριμενη ρατσα δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα!και Φυσικα (προσωπικη μου αποψη)ειναι ενας κουκλος!
Σας ευχαριστω πολυ,ναι γνωριζω για τα πετσοπ και τα αποφευγω οσο μπορω!Αλλα τωρα που δεν υπαρχει στην Ελλαδα εκτροφεας δεν γνωριζω τι μπορω να κανω!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Καλως ήρθες!
Χαιρομαι κι εγώ για τους ίδιους λόγους που χαίρεται και το Sofouli!:)
Ευχομαι να βρείς αυτό που ψαχνεις.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Οπως τον χαρακτηριζουν ολοι ειναι ενας "ευγενικος και αθωος γιγαντας".Τα εχει ολα πιστευω και παιχνιδιαρης και αγαπησιαρης και σε ιδιαιτερες περιπτωσεις μπορει να ειναι και φυλακας,τα παει με τους παντες καλα (μεγαλους-μικρους και αλλα ζωα) και επισης τον διαλεξα γιατι εχω εναν παπαγαλο και πιστευω με την συγκεκριμενη ρατσα δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα!και Φυσικα (προσωπικη μου αποψη)ειναι ενας κουκλος!
Σας ευχαριστω πολυ,ναι γνωριζω για τα πετσοπ και τα αποφευγω οσο μπορω!Αλλα τωρα που δεν υπαρχει στην Ελλαδα εκτροφεας δεν γνωριζω τι μπορω να κανω!
Μα καλα,το σκυλο μου περιγραφεις;:D
Τι σχεση εχει ο παπαγαλος;Ολα τα σκυλια αν τα μαθεις με παπαγαλο,μια χαρα ειναι.:p

Μπαινεις στο ιντερνετ,βρισκεις εκτροφειο του εξωτερικου,παιρνεις τηλ και κανεις ερωτησεις σχετικα με τα σκυλια του,πας και απο εκει να δεις τι παιζει,ρωτας και απο εδω αν γνωριζουμε το συγκεκριμενο εκτροφειο και αποφασιζεις.

Αν αυτα σου φαινονται βουνο,μην παρεις μολοσσο για να μην τραβηξεις αυτα που τραβω...

Jim@kiS

Active Member
15 Οκτωβρίου 2010
25
0
xaxaxa..Απλα σου λεω γιατι τον διαλεξα,μπα δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες για τον παπαγαλο γιατι πιστευεις οτι αν επερνα ενα λαγωνικο θα τον μαθαινε??δεν νομιζω αλλα και ποτε δεν ξερει!Γενικα το εχω ψαξει και μου αρεσει και εμφανισιακα και σαν χαρακτηρας!Εσυ δηλαδη αυτο εκανες??

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Οχι...εγω εκανα ακριβως αυτο που δεν πρεπει εσυ να κανεις.Πηγα απο πετ σοπ.Απο τοτε μεχρι σημερα κι εγω και ο σκυλος και ολοι εδω μεσα που αναγκαστικα με ακουνε,εχουμε περασει μεγαααααλη ταλαιπωρια με ιατρικα θεματα(δε θα τα αναλυσω εδω,τα εχω γραψει αλλου στο φορουμ).

Αν ξαναπαρω σκυλο(μολοσσο δηλ),θα εχω τοοοοοσες γνωσεις για την υγεια του και τη συμπεροφορα του που θα τρομαξει ο εκτροφεας με τις ερωτησεις μου!

Οσο και αν ταλαιπωρηθεις με τη διαδικασια αγορας μολοσσου απο εξωτερικο,να ξερεις οτι γλυτωνεις πολυυυυ μεγαλύτερη ταλιαπωρια και πολλα περισσόοοοοτερα χρηματα απο το να πεις "δε βαριεσαι" και να αγορασεις απο πετ σοπ ή κανενα εξυπνο που ζευγαρωσε τη μολοσσινα του.

Jim@kiS

Active Member
15 Οκτωβρίου 2010
25
0
Οχι φυσικα...Δεν αλλαξα γνωμη,δεν πειραζει και να ταλαιπωρηθω πιστευω αξιζει!Εχεις να μου προτεινεις καποιον εκτροφεα??

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μμμμ...Απο εδω μεσα μονο ξερω τη Μαρια Γκιναλα(πλεον δε μπαινει στο φορουμ) και ειναι στη Σουηδια.Απο αυτην ΑΞΙΖΕΙ να παρεις μολοσσο.Εχει ομως μονο ξανθους και ραβδωτους.Οχι αρλεκινους,μαυρους,γκρι.

Μηπως καποιος παλιος γνωριζει το e-mail της;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
θα γίνω σπαστικός...
αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε όλα στην φύση έχουν θετικά και αρνητικά
Εσύ φίλε (καλωσήρθες κιόλας) ξέρεις τα αρνητικά της φυλής που ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
υποψιάζομαι ότι θα έγραφε το όνομά της στα αγγλικά με gk δηλαδή gkinala όπως Γκινάλα :)
Που το βρήκες? είναι σίγουρο?