Ρε τα τρώνε και δεν το παίρνετε χαμπάαααρι σας λέω!
Δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο.. Σκυλιά που έχουν έντονο prey drive θέλουν παράπανω δουλειά με μικρότερα ζώα, προκειμένου να συνηθίσουν. Κάποια μπορεί να μη συνηθίσουν και ποτέ ή να είναι εντάξει μόνο με τα ζώα του σπιτιού.....φαντάζομαι πως ο προηγούμενος που τον είχε (εγω τον υιοθέτησα) του είχε μάθει να κανει τετοια πράγματα...
Πραγματικά, καμμία σχέση....αλλά φαντάζομαι πως ο προηγούμενος που τον είχε (εγω τον υιοθέτησα) του είχε μάθει να κανει τετοια πράγματα...
μόνο ενα μηνα αντε δυο το καλοκαιριΜια ερώτηση, γιατί εγώ έχω βελγικό ποιμενικό. Είναι αλήθεια ότι τα γερμανικά χάνουν τρίχες όλο το χρόνο; Η δικιά μου, πουλόβερ φτιάχνει μόνο το καλοκαίρι.
Δες την καλή πλευρά του πράγματος.Μικρός τετραποδος θεός;
@Estranged Με έκανες αλοιφή.
Αλήθεια γίνεται μια γάτα να μαθει να μην ανεβαίνει παντού; πχ πάγκος κουζινας. --> ΟΧΙ
Η χρηση crate ενδείκνυται για γάτα; --> ΟΧΙ
Υπάρχουν σκυλιά που ότι είναι μικρότερο θα το σκοτώσουν. Δεν είναι κάτι που μαθαίνεται σαν ένστικτο, και ιδέα δεν έχω πώς κόβεται.τον μάλωσα πάρα πολύ αλλά φαντάζομαι πως ο προηγούμενος που τον είχε (εγω τον υιοθέτησα) του είχε μάθει να κανει τετοια πράγματα...
Οχι και όχι...Μικρός τετραποδος θεός;
@Estranged Με έκανες αλοιφή.
Αλήθεια γίνεται μια γάτα να μαθει να μην ανεβαίνει παντού; πχ πάγκος κουζινας.
Η χρηση crate ενδείκνυται για γάτα;
ευκολο!Όποιος εφευρει το app παρακολούθησης κουζίνας, με ειδοποίηση στο κινητό οπότε υπάρχει κίνηση, συνοδευομενο από συσκευή ψεκάσματος που ενεργοποιείται από το app, του υπόσχομαι ότι θα το αγοράσω και θα το προτείνω και στους γατόφιλους φίλους μου και θα διαδωσω και παντού λινκ για το κικστάρτερ του.