Γειά χαρά [γερμανικός ποιμενικός]

Status
Κλειδωμένο θέμα

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Καταραμένο ταμπλετ. Οτι θέλει γραφει.
Έχω γράψει κάτι μαργαριταρια τελευταια........

• Like
Reactions: ntoulis

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Είναι ένας κούκλος!!! Πολύ εντυπωσιακό πλάσμα πραγματικά με πολύ όμορφο τρίχωμα παρατηρώ. Έχουμε κι εμείς έναν Ερμή γερμανό (ο πατέρας μου δλδ) - από τα πιο καλόβολα πλάσματα. Απο μάδημα πως πάτε;

• Like
Reactions: manolo

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Είναι ένας κούκλος!!! Πολύ εντυπωσιακό πλάσμα πραγματικά με πολύ όμορφο τρίχωμα παρατηρώ. Έχουμε κι εμείς έναν Ερμή γερμανό (ο πατέρας μου δλδ) - από τα πιο καλόβολα πλάσματα. Απο μάδημα πως πάτε;
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λογια.
Σίγουρα το έχει η ράτσα και μάλλον και το όνομα.
Το τρίχωμα του είναι όντως εντυπωσιακό. Και να φανταστεις οτι απο χτένισμα οποτε το θυμηθω.
Τον τελευταιο χρονο ταιζω μπαρφ και έχει βελτιωσει πολυ την κατασταση. Πάντως μαδάει.

• Like
Reactions: HolywoodBrn

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Το Σάββατο είπαμε να πάμε να πατήσουμε χιόνια ίσως για τελευταία φορά φέτος, αφού μας εγκαταλείπουν σιγά σιγά.
Ανεβηκαμε στην κορυφή κάστρο στα λευκά όρη. Περίπου 2250 υψόμετρο.
Μερικές φώτο από το κατσίκι μου.

Attachments

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Πάντως το ωραιότερο της βόλτας ήταν περίπου 10 αετοί που συναντήσαμε και πετούσαν20150530_145825.jpg σε απόσταση 30 περπερίπου μέτρων. Μοναδικές εικόνες που μακάρι να μπορούσα να τις αποτύπωσω έστω και στο 1 δέκατο της πραγματικότητας στον φακό.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Συμφωνώ με την προλαλήσασα, είστε απόλαυση παιδιά. Πάντα έτσι, γεροί να κατσικιάζετε στο έπακρον.

• Like
Reactions: manolo

Status
Κλειδωμένο θέμα