Γειά χαρά [γερμανικός ποιμενικός]

Status
Κλειδωμένο θέμα

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Να το χαίρεσαι!!!
Για τον εμβόλιο τώρα,δεν θα πω αν πρέπει να το κάνει κανείς η όχι αλλα σίγουρα το κεφάλι σου ήσυχο ΜΗΝ το έχεις
Θεωρω αυτονόητο οτι συνεχιζω και με τα υπολοιπα αντιπαρασιτικα. ισως εδωσα λαθος εντυπωση ετσι οπως το εγραψα αλλα ο ερμης φοραει κολαρο, αμπουλα και τον ψεκαζω καθε 2 μέρες με συτρονελα. Απλα το εμβόλιο είναι μια έξτρα προστασια και νομιζω πως είναι καλό να το κάνουμε.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Να το χαίρεσαι!!!
Για τον εμβόλιο τώρα,δεν θα πω αν πρέπει να το κάνει κανείς η όχι αλλα σίγουρα το κεφάλι σου ήσυχο ΜΗΝ το έχεις
Θεωρω αυτονόητο οτι συνεχιζω και με τα υπολοιπα αντιπαρασιτικα. ισως εδωσα λαθος εντυπωση ετσι οπως το εγραψα αλλα ο ερμης φοραει κολαρο, αμπουλα και τον ψεκαζω καθε 2 μέρες με συτρονελα. Απλα το εμβόλιο είναι μια έξτρα προστασια και νομιζω πως είναι καλό να το κάνουμε.

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.952
Ετσι οπως το εγραψες αγχωθηκα λιγο...
Πολοι μενουν στο εμβολιο γιαυτο το εγραψα.

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
καλά ε; στην πρώτη φώτο, νόμιζα οτι έχει στο στόμα του ποδάρι κατσικιού!
φρίκιασα προς στιγμήν, μουρθαν κάτι σπλάτερ εικονες εσύ να πετάς ποδάρια άντερα κεφάλια και ο ερμήν να τα φέρνει χαρούμενος

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Στην χθεσινή μας βόλτα στην παρέα μας είχα και το σκυλάκι της κοπέλας μου καθώς εργαζόταν και δεν μπορούσε να ερθει μαζί μας. Η πιτσιρικά (κοντέσσα οπως την λέω εγω) δεν πολύ ακούει και για να έχω τον έλεγχο και των 2, τους πήγα σε κοντινό δασακι που συνηθως δεν συναντάμε κοσμο.
Ελα όμως που συναντησαμε. Βλέπω απο μακρια ενα σκύλο μεσαίου μεγέθους να έρχεται προς εμας και μια γυναικα (ιδιοκτήτρια του σκύλου) 50 μετρα πιο πίσω που την είχε γραμμένη κανονικά.
Λέω στον Ερμή κάτσε και στην κοντέσσα τις βάζω το λουρί γιατί δεν ακούει και έχει και άγνοια κινδύνου. Παει κουνώντας την ουρά σε οποιονδήποτε άγνωστο σκύλο γράφοντας μας κανονικά. Ο άλλος σκύλος παει να την καβαλήσει επίμονα και εγώ προσπαθώ να τον διωξω. Ο Ερμής κύριος όπως παντα. Δεν σπάει την εντολή και συνεχίζει να κάθεται.
Ξαφνικα ο άλλος σκύλος αποφασίζει να παει στον Ερμή ενω καθοταν, τον μύριζε και αρχισε να του γρυλιζει.
Πετάγεται πανω ο Ερμής και τον βουτάει και ενω έχει αρχίσει σκυλοκαυγας, του λεω φύγε και ο Ερμής τον αφήνει αστραπιαία και κάθεται.
Γενικά ακούει αλλά να με ακούσει τόσο αμεσα εμπλεκόμενος σε καυγά δεν το περίμενα. Για ακόμα μια φορά του βγάζω το καπέλο. Οτι και να πω για τον Ερμή είναι λίγο.
Σκυλαρα μου υπέροχη σε λατρεύω.

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Συννεφάκι στις φωτό 2 - 3..
- Που είναι ρε συ;; Έλα ευκαιρία, την κάνουμε τώρα που δε βλέπει..
- Φτού, νάτος, χαμογέλα - κάνε οτι δεν τρέχει τίποτα, τραβάει φωτό!! - Φτουουουου :cool::p:love::D

Φώτο 4..
Νερόόόο, Νερόόόο, λίγο νερό βρε παιδιαάάάά..

• Like
Reactions: manolo

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Σκυλαρος ο Ερμής σου Μάνο!
Ζωαρα κάνει.
Να είναι πάντα καλά!
Σε ευχαριστώ Μιχάλη.
Μου έτυχε τόσο εύκολος σκύλος που δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Απο μικρός οποτε έκανε μα.....κια και τον διορθωνα, ποτε δεν την έκανε και 2η φορά. Είναι απίστευτος. Ζωαρα δεν ξέρω αν κανει, σίγουρα παντως το αξίζει και με το παραπανω.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Συννεφάκι στις φωτό 2 - 3..
- Που είναι ρε συ;; Έλα ευκαιρία, την κάνουμε τώρα που δε βλέπει..
- Φτού, νάτος, χαμογέλα - κάνε οτι δεν τρέχει τίποτα, τραβάει φωτό!! - Φτουουουου :cool::p:love::D

Φώτο 4..
Νερόόόο, Νερόόόο, λίγο νερό βρε παιδιαάάάά..
Ειδικα στην 4η εχεις απολυτο δικιο ειναι στο τελος της βολτας μετα απο σχεδον 2 ωρες.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Για την ιστορία απο το θαμνακι (βασικά μονο θαμνακι δεν το λες) περνάει το μονοπάτι που ακολουθουσαμε. Ο Ερμής πέρασε απο μέσα του εύκολα και εγώ επειδή μπλέχτηκα και έμεινα πίσω, επέστρεψε να δει που ήμουν. Μόλις με είδε σταθηκε και με κοιτούσε. Τοτε έβγαλα το κινητό και τον τράβηξα μερικές φωτο γιατί δεν ηταν και τόσο συνηθισμένες.
Μιχάλη το μονο σίγουρο είναι πως δεν τον αφήνω σε ησυχία. Όχι οτι τον χαλάει.

Και για του λογου το αληθές
aa.jpg

Status
Κλειδωμένο θέμα