Γειά σας και απο εμένα!

AthensFinest

Active Member
16 Νοεμβρίου 2010
29
0
Ηλία, πάρε κούταβο..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τον αντικρύσει η μητέρα σου και να μη λιώσει!!!

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Απ τις φοτογραφιες παντος που της δειχνω ολη μερα δεν πειθεται!Τα βλεπει,ξεχνιεται(για δευτερολεπτα)και λεει τι γλυκα(κτλ),και μετα λεει δεν γινετε αγορι μου και τα γνωστα!Δεν ξερω αν τελικα θα τα καταφερω! :'(

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δίκιο έχει η γυναίκα..... γιατι ξέρει οτι το κουτάβι στη φωτογραφία δε χέζει, δεν κατουράει, δε μαδάει, δεν κλαίει,δε χοροπηδάει, δε δαγκωνει, δεν τρώει καλώδια, δεν καταστρέφει καναπέδες, δε μασουλάει παπούτσια. Το ζωντανό ομως? :)

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Aαα,οο για τη φιλοζωικη,δεν βρηκα κατι που να ειναι κοντα!Βρηκα το ΔΙ.ΚΕ.ΠΑ.Ζ το οποιο ειναι στο ρεντη(σχετικα κοντα),αλλα το ΔΙ.ΚΕ.ΠΑ.Ζ ειναι κλινικη για ζωα!Εγω τι μπορω να κανω εκει;; :S

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Δίκιο έχει η γυναίκα..... γιατι ξέρει οτι το κουτάβι στη φωτογραφία δε χέζει, δεν κατουράει, δε μαδάει, δεν κλαίει,δε χοροπηδάει, δε δαγκωνει, δεν τρώει καλώδια, δεν καταστρέφει καναπέδες, δε μασουλάει παπούτσια. Το ζωντανό ομως?

Ακριβως αυτο!:(:(

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Άκου λεβέντη μου μιας και είσαι πολύ μπροστά για την ηλικία σου στο θέμα "σκύλος"

Δεν νομίζω να είσαι έτοιμος για προσωπική διαμάχη με την μητέρα σου. Δυστυχώς είσαι εξαρτώμενος ακόμα. Και να "λιώσει" η μητέρα βλέποντας το κουτάβι θα δυσανασχετίσει με την κουταβίσια συμεριφορά. Δαγκώματα καταστροφές αντικειμένων την "ανάγκη" του... θα έχετε να κάνετε με ένα μωρό όλα είναι στο πρόγραμμα!

Σου εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσεις αυτό που λαχταράς. Αλλά πρόσεξε πολύ! Εφ' όσον τα δεδομένα στο σπίτι δεν το επιτρέπουν κάντο όταν θα είσαι ανεξάρτητος.

Μην πας να πείσεις κάποιον που δεν θέλει να πειστεί!

AthensFinest

Active Member
16 Νοεμβρίου 2010
29
0
Ωραια και σου λέω ηλία ότι παίρνεις το κουτάβι και το πας σπίτι.Τι θα κάνει θα σου πει πέτα το στο δρόμο;ΔΕ πρόκειτε να γίνει αυτό.
Ειδικά όταν δει πόσο θα το φροντίζεις και πόσο ΔΕ θα της είναι βάρος.Πόσο μάλλον όταν παίζει μαζί του και αποφορτίζεται από το στρες της ημέρας και περνάει ωραία!

Απ'την άλλη είσαι και 15 χρονών ακόμα , ξέρεις πόσο δύσκολο θα είναι σε 1-2 χρόνια που θα ενταθούν τα φροντιστήριά σου;Είσαι σίγουρος ότι θα βρίσκεις το χρόνο που χρειάζεται ο σκύλος, ΧΩΡΙΣ να παραμελείς το σχολείο και τα μαθήματα;Γιατί για να περάσεις Αθήνα ή Πειραιά θέλει διάβασμα η σχολή που έχεις επιλέξει!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ωραια και σου λέω ηλία ότι παίρνεις το κουτάβι και το πας σπίτι.Τι θα κάνει θα σου πει πέτα το στο δρόμο;ΔΕ πρόκειτε να γίνει αυτό.
Ειδικά όταν δει πόσο θα το φροντίζεις και πόσο ΔΕ θα της είναι βάρος.Πόσο μάλλον όταν παίζει μαζί του και αποφορτίζεται από το στρες της ημέρας και περνάει ωραία!
Είναι σοβαρή πρόταση τώρα αυτή? Αφενός που θα βρει το χιλιάρικο που του χρειάζεται για να ψωνίσει το κουτάβι. Κατα δεύτερον είναι άκρα ανευθυνότητα να φέρει σκύλο στο σπίτι αγνοώντας τις οδηγίες της μητέρας του (τη στιγμή που προσπαθεί να αποδείξει οτι είναι υπεύθυνος!).

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα

Απ'την άλλη είσαι και 15 χρονών ακόμα , ξέρεις πόσο δύσκολο θα είναι σε 1-2 χρόνια που θα ενταθούν τα φροντιστήριά σου;Είσαι σίγουρος ότι θα βρίσκεις το χρόνο που χρειάζεται ο σκύλος, ΧΩΡΙΣ να παραμελείς το σχολείο και τα μαθήματα;Γιατί για να περάσεις Αθήνα ή Πειραιά θέλει διάβασμα η σχολή που έχεις επιλέξει!
Τα υπέρ και τα κατά μόλις τα έδωσες μην τον συμβουλεβεις λάθος λοιπόν

Να δεχτώ πως η μητέρα θα λιώσει με το μικρό είναι εκβιαστικό "δεν θα το πετάξει στον δρόμο" πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν σκύλο!

Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα όταν είσαι εξαρτημένος από άλλους

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Στο θεμα χρονος,αν το παρουμε θα εχω βοηθεια και τον αδελφο μου και τον πατερα μου!
Για τους βαθμους ok το εχω!(ειδικα πληροφορικη,σκιζω! :p)
Αλλα ειναι δυσκολο να πεισω την μαα μου,και μαλλον σκουρα τα πραγματα!
Δεν ξερω,μπορει καποια στιγμη να πειστει!
Προς το παρον σταματηα να την πριζω 12 ωρες το 24ωρο,και αραιαωσαμε λιγο:p:eek:
Τι να πω!Αν καποια στιγμη αποφασισει(λεμε τωρα)και με αφησει να παρω,θα το μαθεται πρωτοι!:D:D
Απελπιστηκα οποτε ειπα και ου πατερα μου μπας και καταφερει εκεινος τιποτα!
Βλεπουμε,αν ειναι.......και δεν παρουμε οσο ειμαι μικρος,μετα θα εχω σχολη,στρατο,σπουδες και θα το ανβαλω παλι....και στο τελος θα φτασω δεν ξερω κι εγω ποσο για να παρω σκυλο!
Ενω αν το παρω τωρα,θα εχουμε χρονο να ο μαθουμε σαν κουταβι,ωστα πιο μεγαλο να μην εχει Τοοοσες πολλες ευθυνς οσες ενα κουταβι!
Ελπιζω!:-|

AthensFinest

Active Member
16 Νοεμβρίου 2010
29
0
Κατα τη γνώμη μου αν το θέλει τόσο πολύ και είναι 1000% σίγουρος ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις χωρίς να επιβαρυνθεί καθόλου η μητέρα του και εφόσον δε γίνεται να την πείσει...Είναι η μόνη λύση.Για να πω την αλήθεια το έχει κάνει φίλος μου και τα πράγματα κύλησαν όπως τα περιέγραψα πριν.

Κάτι που δε σκέφτηκα καθόλου και σωστά το επισήμανες είναι αφ'ενός το χιλιάρικο και αφ'ετέρου η γενικότερη οικονομική επιβάρυνση για εμβολιασμούς, τροφές, παιχνίδια, σνακς,εκπαίδευση κλπ.Τα οποία προφανώς και πάνε καρφί στη μητέρα του άρα και την επιβαρύνουν...

Ηλία έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι οικονομικός ο λόγος που η μητέρα σου δε θέλει να πάρεις -ακόμα- σκύλο;

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ο σκύλος έχει εξαιρετικά πολλές ευθύνες και όταν είναι ενήλικος. Μην αυταπατάσαι. Και μην πάρεις σκύλο για να τον φορτώσεις σε άλλους οταν θα πας στρατο/πανεπιστήμιο κτλ, εκτός αν οι άλλοι θα τον έπερναν κι απο μόνοι τους και τον θέλουν ανεξαρτήτως!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αγόρι μου έχεις λάθος σκεπτικό!

Δεν είναι το θέμα κουτάβι

Είναι το πόσο δεκτικό είναι το σπίτι που ζεις και θα ζεις για τα επόμενα 4-5 χρόνια στο να έχουν σκύλο σαν οικογένεια

Και το δικό σου δεν είναι...

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Καλό είναι που αγαπάς τα ζώα αλλά αυτό που είπες, σκέψου οτι σε 2-3 χρόνια πιθανόν να πάς για σπουδές σε μία άλλη πόλη, μετά στρατό, οπότε το σκυλί στη μαμά σου μάλλον θα μείνει γι'αυτό κ ίσως το σκέφτεται τόσο πολύ. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη κ θέλει καθε μέρα βόλτα κ παρέα. Δέ ξέρω , λέω, απο εκεί κ πέρα εσύ αποφασίζεις.

Δές αυτό το βίντεο κ θα καταλάβεις τί λέω, ίσως κ να το σκεφτείς καλυτερα.
http://www.adespoto.tv/watch_video.php?v=838334117c7bed5

Last edited:

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Ναι αλλα συμβαινει και το αλλο...
Παρα πολλες φορες(και ενας φιλος μου κιολας),ενω η μητερα ηταν τελειως καθετη με το να παρουν σκυλο,τελικα πηραν αφου καταφεραν καπως να πεισουν την μητερα,και τελικα η μητερα μετα απο καιρο συνιθισε με τον σκυλο και τον αγαπησε πολυ!
Το θεμα δεν ειναι οικονομικο,αλλα για τις ευθυνες!
Για το στρατο ειναι ο αδελφος μου ο οποιος θελει και αυτος σκυλο!(και συν και ο πατερας μου)
Για το πανεπηστιμιο,οπου και να παω θα παρω και τον σκυλο μαζι!(που μαλλον καπου κοντα θα περασω).Θα νοικιασω ενα σπιτι στο οποιο να δεχονται τον σκυλο!
Για τις ευθυνες το καταλαβαινω οτι ο ενηλικος εχει πολλες ευθυνες,αλλα δεν ειναι σαν αυτες που εχει ενα κουταβι!
Ειδικα Ως προς την τουαλετα!
Αν το παρω οταν παω πανεπιστημιο,το πρωι το σκυλι τι θα κανει μονο του που θα ειναι κουταβι;
Ενω αν το εχω παρει απο πιθο πριν και εχει μαθει τα περι τουαλετας και να μενει μονος,δεν θα εχει προβλημα να μινει για καποιες ωρες μονος!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αν το παρω οταν παω πανεπιστημιο,το πρωι το σκυλι τι θα κανει μονο του που θα ειναι κουταβι;
Θα το πάρεις στις διακοπές, και θα το μάθεις να τα κάνει στην πάνα. Δεν είναι εκεί το ζήτημα. Δεν είναι αυτός λόγος για να πάρεις σκύλο τώρα. Αυτό είναι λεπτομέρεια. Οι ευθύνες του σκύλου είναι άλλες.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αφού τα είπαμε βρε Λιάκο!

Τώρα προέχει το διάβασμα για να μάθουμε κάποια πράγματα!Καταλαβαίνεις ότι είναι ανούσιο να προσπαθείς να πεις την μαμα σου να πάρετε σκύλο!Κάτσε διάβασε λοιπόν τώρα για σένα και αργότερα με πιο σωστή κρίση και πιο υπεύθυνα θα πάρεις τον σκύλο και θα είσαι σε θέση να εκμεταλευτείς και αυτα που θα σου προσφέρει!

Ακόμα δεν έχεις πάρει το 1ο βιβλίο για την φυλή που σε ενδιαφέρει!Όπως και με το κουτάβι που χρειάζεται επιμονή και υπομονή έτσι και με το διάβασμα!Αργότερα θα λες και θα ενεργείς με σταθερότητα απέναντι στον σκύλο σου γιατί θα ξέρεις κάποια πράγματα!

Αν θέλεις να προσφέρεις μπορείς να πας σε κάποιο καταφύγιο που φιλοξενούν σκύλους και να βοηθήσεις εκεί!

Ηλία θέλεις να σου πω περιπτώσεις που έχουν πάρει σκύλο και τον άφησαν επειδή δεν μπορούσαν να τον φροντίσουν?Εσυ θα κοιτάς εσένα και την δική σου περίπτωση!Με τα "αν" καταλαβαίνεις ότι δεν κάνουμε δουλειά!

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Παρα πολλες φορες(και ενας φιλος μου κιολας),ενω η μητερα ηταν τελειως καθετη με το να παρουν σκυλο,τελικα πηραν αφου καταφεραν καπως να πεισουν την μητερα,και τελικα η μητερα μετα απο καιρο συνιθισε με τον σκυλο και τον αγαπησε πολυ!
Γιατί όμως να δυσκολέψεις τη μανα σου αφού βλέπεις οτι στην πραγματικότητα δεν το θέλει? Και πες οτι θα 'το κανε για σένα, είναι υπεύθυνο απο μεριάς σου να της ζητάς τέτοιου είδους θυσίες? Οχι. Περίμενε να είσαι ανεξάρτητος και να μη φορτώνεσαι (ακόμα και σε ανθρώπους που θα φορτωθούν τα πάντα για σένα) και τότε πάρε το σκύλο που θες.

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Μα και να συμφωνισει η μητερα μου τωρα,τον σκυλο δεν θα τον παρουμε τωρα,απλως εγω θελω να ειμαι σιουρος οτι θα παρουμε:D
Αν συμφωνουσε τωρα θα παιρναμε το σκυλο μετα το καλοκαιρι,τετοια περιοδο(Χριστουγεννα).
Οποτε ετσι και αλλιως θα ειχα χρονο να διαβασω και να μαθω!:)
Αλλα επειδη μαλλον δεν προκειτε να την πεισω,
μαλλον θα περιμενω καιρο ακομα..........
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Με το "θελω" θα μεινω!:eek::eek: