Γειά σας και απο εμένα!

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Περίμενε να είσαι ανεξάρτητος και να μη φορτώνεσαι (ακόμα και σε ανθρώπους που θα φορτωθούν τα πάντα για σένα) και τότε πάρε το σκύλο που θες.
Μαλλον αυτο θα γινει τελικα.Αναγκαστικα θα περιμενω να ανεξαρτητοποιηθω!
:(:(:(:(:(:(:(:(
Αλλα μεχρι τοτε τι κανω;;
Σαν λυσσασμενο θα ειμαι και οποτε βλεπω σκυλο θα κανω λες και ειδα τα θεια;;
Μαλλον...:eek::eek::eek::eek::eek:

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Δές αυτό το βίντεο κ θα καταλάβεις τί λέω, ίσως κ να το σκεφτείς καλυτερα.
http://www.adespoto.tv/watch_video.p...38334117c7bed5
Αυτο δεν θα γινονταν ετσι και αλλιως!Δεν θα το επετρεπε η μηερα μου να φυγει ο σκυλος στο δρομο!Πολυ συγινιτικο βιντεο!!!!:(:(:(
Και πολυ αληθινο!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Kανε αυτό που είπαμε με τα καταφύγια. Εν ανάγκη πάρε ένα λεωφορείο αν δεν έχεις κάτι κοντά. Την Κυριακή δυο τρεις απο μας θα πάμε σ'ενα καταφύγιο κοντά στο Μαρκόπουλο. Αν βρεις τρόπο να φτάσεις μέχρι το κέντρο (πχ Σύνταγμα) ή τη Ν. Ιωνία, μπορούμε να σε πάρουμε μαζί να ξεχαρμανιάσεις. :)

Επίσης, δεν έχεις κανα φίλο και γνωστό με σκύλο να του τον βγάζεις βόλτα καμιά φορά?

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Δεν ξερω ν θα μπορεσ την Κυριακη.Εχουν 3 φιλοι μου σκυλο!Ο ενας yorkshire,ο αλλος meltese kαι ο αλλος πεκινουα!
Αλλα δεν το βγαζει κανεις τους βολτα!
Λενε οτι τα μικρα δεν χρειαζονται!
Εγω τους το λεω συνεχεια,αλλα εκεινη μου την λενε κιολας!
"Αφου δεν εχεις σκυλο ρε,δεν ξερεις!":shock::shock::eek:
Τελος παντον,θα βρψ εγω κανενα καταφυγιο,και θα πηγαινω κατα καιρους!:rolleyes:
Ολο και καποιο θα εχει απο Ρετνη μερια...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
1. Να πεις στους φίλους σου ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται

2. όλο και κάποια εξόρμηση σε καταφύγιο θα παίξει!

Μην απογοητεύεσαι θα δεις πως όλα αυτά θα σε κάνουν έναν πολύ καλό "σκυλοπατέρα"

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Μακάρι!!
Μια καθηγητρια στο σχολειο μου,η οποια τωρα χει μια γιαγια κοκερινα,ηταν σαν κι εμενα!
Ηθελε πολυ σκυλο αλλα οι γονεις της δεν της επαιρναν!
Τελικα μολις εφυγε για σπουδες,πηρε την Simba και επιτελους ειχε σκυλο!!
Μαλλον καπως ετσι θα γινει και με εμενα!:(:-|:(:-|
Οσο για τους φιλους που "ξερουν" απο σκυλια,τους το λεω αλλα επιμενουν να λεε οτι αυτοι ειναι εμπειροι!:eek::eek:

babster

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2010
118
0
Φίλε Ηλία παρακολουθώ όσα γράφεις και πραγματικά με έχεις εντυπωσιάσει!!
Μέχρι τώρα δεν έχω συμμετόχη στις συζητήσεις σου γιατί δεν είμαι έμπειρος στο θέμα σκύλος για να σε συμβουλέψω
(αν και είχα για 2 χρόνια)
Μπορώ να σου πω όμως για την φοιτητική ζωή. Είμαι 28 χρονών και έχει πέντε χρόνια που τελείωσα το
πανεπιστήμιο. Η ζωή του φοιτητή είνα τελέιως απρογραμμάτιστη.Τύχαινε φορές που έλειπα από το σπίτι για τρεις μέρες
και δεν ήταν μόνο για διασκέδαση ήταν και για διάβασμα.Καινούργιες παρέες θα κάνεις και θα αλλάξει και ο τρόπος ζωής σου
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι βρίσκεσαι σε φάση που αλλαζουν όλα στην ζωή σου και κυρίως δεν θα προγραμματίζονται.
Θα έρθουν φορές που θα γυρίσεις ξενυχτησμένος και εσύ και ο αδερφός σου και ενδεχωμένος και πιομένος , το σκυλάκι
το καημένο δε θα κατουρήσει? Στα λέω όλα φιλικά και βάση τη δική μου εμπειρία. Τώρα καταλαβαίνω ότι ένα σκυλί
μαζί μου θα ήταν δυστηχησμένο όταν ήμουν φοιτητής.Κατά την αποψή μου πρέπει να περιμένεις μέχρι και το πρώτο τριμηνο
της σχολής σου και μετά κρίνεις με βάση τα νέα δεδομένα.Συγνώμη αν σε στεναχωρώ αλλά ο φοιτητης χρειαζεται 28 ώρες
την ημέρα χώρις να υπολογιζω τις ώρες για το σκύλο.Καλή τύχη ότι και αν αποφασίσεις

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Μετα ειναι και ο στρατος,ειναι το ενα ειναι το αλλο.............
Σκ**α στα μουτρα μου!
Θελω και σκυλο!
Αν καταφερω ποτε να παρω σκυλο σε καμια 20αρια χρονια και υπαρχουν και εκτροφεια τυχερος θα ειμαι!!
Απογοητευτηκα τελειως!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Απο κει που περιμενα να παρω σε κανα χρονο,τωρα πηγε τουλαχιστον 9-10!!!!!
Τι θα κανω;;
Θα καταφερω ποτε να παρω σκυλο η θα παιθανω με την επιθυμια;;(sorry αλλα επεσαν πολλα μαζι και και απελπιστηκα!:eek:)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Ο στρατος ειναι οντως ενα θεμα, αλλα το να εισαι φοιτητης και να εχεις σκυλο για μενα δεν ειναι προβλημα. Και εγω φοιτητρια ειμαι, σιγουρα δεν κανω την ζωη που κανουν οι συμφοιτητες μου λογω του σκυλου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι στερουμαι. Μου δινει τοση χαρα το να ζω με εναν σκυλο που δεν με ενδιαφερει να χασω ενα Σαββατοβραδο. Αν υπαρχει θεληση μπορεις να κανεις τα παντα.

Τα μονα προβληματα που μπορει να προκυψουν στους φοιτητες ειναι το οικονομικο, και η μεταφορα. Αν χρειαστει να πας καπου για δυο μερες ας πουμε και δεν εχεις αυτοκινητο. Επισης για το οικονομικο, αν προκυψει ενα σοβαρο προβλημα στον σκυλο και χρειαστει καποια ακριβη θεραπεια τοτε ενας φοιτητης δυσκολα μπορει να ανταπεξελθει. Αλλα το καλο το παλικαρι ξερει και αλλο μονοπατι! Καθε μερα ο,τι χρηματα μου περισεψουν τα βαζω σε εναν κουμπαρα για τον Καρλιτο, για μια περιπτωση αναγκης...Τον Κιλλερ οικονομικα τον ειχαν αναλαβει οι γονεις μου, αλλα δεν θελω να τους επιβαρυνω αλλο, οποτε πιστευω ειναι μια καλη προληπτικη λυση!

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Οποτε θα μπορεσω να εχωσκυλο ενω θα ειμαι φοιτητης!
Και εγω αυτο θα κανω!
Δεν εχω προβλημα εφοσον θελω τοσο πολυ το σκυλο να στερηθω τα παντα!(κυριολεκτικα!!)
Αρκει να ειμαι με τον σκυλακο μου!!
Θα κανω τα παντα για να εχω σκυλο!!!
Τωραμε τον στρατο ο αδελφος μου θελει και αυτος εν λαμπραντορ,οποτε μια χαρα!
Αντε γιατι εχω απελπιστει!
Μου φεναιτε ακατορθωτο να παρω σκυλο με τοσα εμποδια!!!:(

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Τωραμε τον στρατο ο αδελφος μου θελει και αυτος εν λαμπραντορ,οποτε μια χαρα!
Αν με τον αδερφό σου μένεις μαζί, και τον αντιμετωπίζει σαν εσένα (αγάπη, βολτες, φροντίδα κτλ) είναι ότι καλύτερο.
Αλλά μόνο με αυτή την προυπόθεση.
Προσωπικά όταν υπηρέτησα το 96, ο σκύλος έμεινε με τον αδερφό μου και ήξερα ότι περνούσε θαυμάσια.
Πιο πολύ μου έλειψε εμένα, παρά εγώ σε αυτόν.;)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Α ναι...να σημειωσω οτι και εγω μενω μαζι με τον αδερφο μου, οχι οτι κανει και σπουδαι πραγματα :D αλλα τουλαχιστον τον τα'ι'ζει και του κανει παρεα οταν λειπω εγω. Τον λατρευει φυσικα, απλα δεν ειναι ατομο του προγραμματισμου. Εξαλλου του το ειχα ξεκαθαρισει οτι η ευθυνη του σκυλου ειναι κατα 99% δικη μου! Ο αδερφος μου απλα συμφωνησε! :p

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Kοιτα ειναι κ στο χαρακτηρα του καθενος ...εγω τον 1ο χρονο φοιτητικης ζωης δεν ειχα σκυλο,αλλα κ παλι δεν εκανα τιποτα εξαλλο...σιγα ,το να βγεις κανα Σαββατοβραδο μπορεις κ αν εχεις σκυλο.Επισης οι πιο πολλοι φοιτητες δεν ενοχλουνται αν παρεις τον κοπρο σου κ πατε σπιτι τους να κατσετε ή να κοιμηθειτε εκει .Ισα ισα χαιρονται .Κ δεν ειναι επειδη εχω μικρο σκυλι,κ με τα μεγαλυτερα ετσι κανουν,τουλαχιστον οι φιλοι μου.Κ για καφε παντα καθομαστε εξω αν εχουμε σκυλακι στη παρεα ,δε λενε οχι αστο σπιτι να κατσουμε μεσα. Σε αυτο το θεμα δε νομιζω να υπαρχει προβλημα .
Το προβλημα για μενα ειναι η μεταφορα ...γι'αυτο επελεξα μικροσωμο σκυλακι .Τωρα αν εσυ περασεις Αθηνα οπου ζεις ,κ εχεις κανα φιλο με αμαξι αν εσυ δεν οδηγας ,μια χαρα θα το ξεπερασεις κ αυτο !
Κ το αλλο προβλημα ειναι τα λεφτα...με μεγαλοσωμο σκυλο θα αυξηθουν κ τα εξοδα...αλλα αυτο ειναι στο χερι σου ,να κανεις οικονομια κ ισως αν θες να πιασεις μια εργασια για εξτρα εισοδημα.
Εν ολιγης δε πιστευω οτι ολοι οι φοιτητες ειναι ιδιοι...ειναι ο χαρακτηρας του καθενος.Εγω χωρις σκυλακι πλεον δε μπορω κ σκεφτομαι σοβαροτατα για ακομη ενα σκατουλακι κ ας ειμαι (ακομη) φοιτητρια!Που θα παει θα παρω κ γω πτυχιο (καποτε).

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Αν θα μενουμε μαζι δεν ξερω,παντος αγαπαει και αυτος πολυ τα ζωα και ειδικα τα σκυλια.
Εδώ τα χαλάς!
Αν δεν μένετε μαζί, όσο και να τον αγαπάει (ο σκύλος) σαν έναν καλό "ξένο" θα τον βλέπει.
Με την ίδια λογική φέρτον και σε εμένα, και εγώ τα αγαπάω.:)
Οπως βλέπεις, είμαι από αυτόυς που σου λένε ότι μπορείς να πάρεις σκύλο πριν την θητεία σου, αλλά σκέψου το διπλά.....
Από εκει και πέρα, δικό σου θα είναι, εσύ ξέρεις.

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Γινεται να τελειωσω το σχολειο και να παω κατευθειαν για στρατο;
Και μετα νακανω τις σπουδες μου;
Γιαν μην εχω αυτο το βαρος!
Που να αφησω το σκυλο μου!
Και μετα θα παρω σκυλο!
Οσο για το μεγαλωσομο σκυλο,
θα μπορω να πιασω δουλεια;
Εννοω θα εχω τη σχολη που θα λειπω καποιες ωρες,αν μετα εχω και δουλεια,δεν θα ειναι πολλες οι ωρες που ο σκυλος θα μενει μονος;
Θα κανω οικονομιες εννοειτε για εκτακτα,
και γενικα για το σκυλο!
Θα δω οταν ερθει εκεινη η ωρα!
Γι την μετακινσηση,θα εχω τουλαχιστον ενα μηχανακι,οποτε θα μπορω να μετακινουμε(αν οχι αμαξι).
Μακαρι να μπω Αθηνα η ακομα καλυτερα Πειραια!(που μαλλον εκει θα παω γιατι πληροφορικη εχει παντου!)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ο σκυλος ΔΕΝ πρεπει να ορισει την ζωη σου.

κανε το προγραμμα σου και οταν ερθει η στιγμη,θα παρεις και σκυλο.

δεν μπορεις να "πεις"..."ενταξει περασα στην σχολη...αλλα ας παω μια στρατο και μετα σχολη και σκυλο".

δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.