Γειά σας και απο εμένα!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Το κατάλαβα μολις πριν ενα λεπτο!!!!!!!
Ημουν στο θεμα με τις φυλες,το 8ο με τα Λαμπς!!!!
Και καποια στιγμη βλεπω ενα τιτλο"Τα λαμπραντορ μου σε δραση" και λεω παω να θαυμασω,και τι να δω;;;
την κυρια ρεγγινα και τα Λαμπραντορ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επαθα!!!!
Τωρα χοροπηδαω στο δωματιο σαν κατσικακι!!!!!!!χαχαχαχαχ!:D:D

\\:D/\\:D/\\:D/:lol::lol::lol:

mortis

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
109
0
ATHENS
Γεια σου συνομήλικε. Μην κολλάς στη μάνα σου και η δικιά μου τα ίδια έκανε και τώρα τον αγαπάει πιο πολύ κι από μένα.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Καλως ήρθες Ηλία!

Ευχομαι η μάμα σου να συμφωνησει σύντομα και να παρετε το σκυλάκι που ονειρεύεσαι :)
Αυτο που μπορεις να κανεις με τη μαμα σου είναι να βρεις εναν τρόπο να σε εμπιστευθει σε αυτά που λες για τη φροντίδα του
όπως θα χρειαστει να κανεις και με τον μελλοντικο σου τετραποδο σύντροφο :)
Η σταθερότητα, η υπομονη και η επιμονη είναι τρια πραγματα που θα σε βοηθησουν για να σε εμπιστευθει (στο παρον) η μητερα σου και (στο μελλον) ο σκύλος σου ;)

Πες μας μερικά προτερηματα και ελατωματα της φυλής που επελεξες.
Τι είναι αυτο που σε κανει να την ξεχωρίζεις αναμεσα στις άλλες και τι ειναι αυτο που σε "προβλητίζει";

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Λοιπον,προτερηματα ειναι κυριως!:D
Ειναι ισως τα πιο συντροφικα που υπαρχουν στην γη!Ολος τους ο κοσμος εισαι εσυ!Εισαι τα παντα για αυτα!Σε χρειαζονται οπως χρειαζονται και το οξυγωνο!Ειναι πολυ ενεργητικα σκυλια!,και αν παρεις αι αρσενικο,ειναι παντα τρελο!Σαν ενα μικρο κουταβι!!Δεν ειναι καθλου επιθετικο!κοαθολου ομως!Ειναι πανεξυπνα,και προσαρμοζονται ευκολα σε ννες καταστασεις,ειναι σκυλια που δεν φονβουνται!Παντα θα ειναι διπλα σου,και θελουν ολη την ωρα να ειναι μαζι σου!!!Επιθυμια ζωης τους ειναι να σε ικανοποιουν!!!Θα κανουν τα παντα για να σε δουν ευτιχισμενο!!Ειναι παρα πολυ ακπαιδευσιμα,και μπορουν να μαθουν πολλα πραγματα αν υπαρχει αγαπη και υπομωνη!Τους αρεσουν οι διαφορες διαστηριοτητες με την οικογενεια!Χρειαζονται πολυ ασκηση!Γιατι αλλιως τινουν να γινουν καταστροφικα!Δυστηχως ειναι ευπαθη σε δυσπλασια ισχυων,οττιτιδα,και μια παθηση των ματιων!Πολλες φορες αποκτουν αγχος αποχωρισμου,λογω του οτι δεν ειναι καθολου ανεξαρτητα σκυλια,και οπως ειπα θελουν παντα να ειναι μαζι σου!Ενα λαμπραντορ,(οπως λεει και η κυρια Ρεγγινα),βλεπει τα παντα με θετικο τροπο!Ειναι ενα σκυλι που νομιζει οτι τα παντα ειναι ευχαριστα!Του αρεσει απιστευτα το κολυμπι,και αυτη ηταν η χρηση του παλαιοτερα.Να φερνει δηλαδη τα δυχτια των ψαραδων απο την θαλασσα.Ειναι στιμβαρα σκυλια,με μεγαλο στηθος,κλολλητα στο προσωπο αυτια,και γενικοτερα πανεμορφα!!!!!!!Ειναι μηχανες αγαπης και χαρας!!!Ενα λαμπραντορ δεν ειναι σκυλος του μπαλκονιου η της ταρατσας,γιατι οπως ειπα θελουν να βρισκονται παντα μαζι με τα αφεντικα τους!.Τα πανε αψωγα με ολα τα κατοικιδια,και αγαπαει ολους τους ανθρωπους!
Ειναι ενας πολυ ενθουσιωδης σκυλος!Ειναι παντα μες στην τρελη χαρα!!!Η ουρα του ειναι σαν σφυρακι που παει περα δωθε :p!Οι χοντρες τους πατουσιτσες ειναι τελειες!!!Ειναι αριστοι κολυμβητες,και γενικα παρα πολυ αθλητικοι σκυλοι!Δεν κανουν για φυλακες(παρα μονο γαυγισμα)γιατι ειναι τοσο καλοβουλα σκυλια,που το πρωτο πραγμα που σκεφονται,ειναι να πθανουν στο γλυψιμο τον αλλο!Ειναι σκυλοι εργασιας,μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε πολλα πραγματα.Ενα λαμπραντορ,ακολουθει τυφλα αυτα που του λεει το αφεντικο του,γιατι η αγαπη που του εχει ειναι τεραστια!
Τι αλλο;;
Εχουν διπλο τριχωμα για να προστατευονται απο το κρυο,και τα κιτρινα λαμπραντορ μαδανε πολυ!Ειναι παρα πολυ λαιμαργα,γι' αυτο πρεπει να προσεχουμε την διατροφη τους γιατι τηνουν να γινονται παχυσαρκα!
Και ειδικα στα κουταβια ειναι πολυ σοβαρο,γιατι επιβαρυνουν τα ποδαρακια τους και αυξανονται οι πιθανοτητες για δυσπλασια!
Δεν μου ρχονται αυτη την στιγμη αλλα :p
Aαα!γιατι επελεξα αυτο την ρατσα;;Δεν χρειαζεται να πω,το καταλαβαινεις απο τα παραπανω!! :p:D:D:D

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Ααα,πρεπει επισης να κοινονικοποιηθουν απο νωρις για να μην αναπτυξουν προβληματα συμπεριφορας!Οπως καθε ρατσα αλλωστε!!
I LOVE LABRADORS!!!!!!!!!!!!!!:p

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Φίλε μου μην κολλάς,πάρε τον κούταβο και εμένα η δική μου μητέρα ήταν επιφυλακτική αλλά τώρα πρέπει να την δείς πως κάνει :p Τα λαμπραντορ έχουν τον τρόπο τους πίστεψέ με!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.863
5.113
patra
grdane.blogspot.com
και ταπες κι ολα με μια ανασα...
δεν ειχα διαβασει το τοπικ και σε ρωτησα και στο αλλο με τις σκαλες...
δεν χρειαζεται να απαντησεις κι εκει... :p

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Βρε Ηλια εισαι πολυ γλυκο πλασμα, μπραβο σου που ενημερωνεσαι και εισαι τοσο ενθουσιασμενος!
Σου ευχομαι να αποκτησεις το κουταβι που τοσο απιθυμεις και ο ενθουσιασμος και η αγαπη σου για αυτο το πλασμα να μην σβησουν ποτε!

Με συγκινησες!!!

grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
Είσαι ότι πιο γλυκό έχω συναντήσει εδώ μέσα!

Δεν γνωρίζω αν έχω την ιδιότητα να σε καλωσορίσω, αλλά έχω την ανάγκη να το πράξω!

Καλώς ήρθες!