Γαυγίζει κάτω από το κρεβάτι..γκρρρ

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
και εγω το εχω ακουσει αυτο για την ανασφαλεια! τωρα εμενα ο δικος μου γτ γαυγιζει δεν ξερω

KERVEROSNFWU

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
47
0
ψυχοσωματικη διαταραχη ειναι αυτο
Το ξερω απο πρωτο χερι
Μπορεις να το καταπολεμησεις αλλα πρεπει να παρατηρησεις το τι φερνει το σκυλακι σε αυτην την κατασταση και μετα να εξαλειψεις την αιτια!
Σκυλακια που εχω συναντηση εχουν μια ''ιδαιτεροτητα'' να το πω οπου προτημουν απο μονα τους να στρεσαρονται διοτι ερχονται σε κατασταση Α και τους αρεσει,περιεργο μεν αλλα αληθινο δε.
Η διαταραχη αυτη μπορει να φυγει με το σωστον τροπο μεσα σε 5 λεπτα αλλα και να παρει μερες
Προσοχη πως θα πλησιασεις το θεμα αυτο!
ελπιζω να τα καταφερεις!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
μετρησε τα κενα του κρεβατιου σου απο ποδι σε ποδι και απο πατωμα σε ξυλο και παρηγγειλε κοντρα πλακε για να το κλεισεις.
KERVEROSNFWU μηπως μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη? ποιος ειναι αυτος ο σωστος τροπος που μπορει να εξαλειψει μια ψυχοσωματικη διαταραχη?

KERVEROSNFWU

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
47
0
μετρησε τα κενα του κρεβατιου σου απο ποδι σε ποδι και απο πατωμα σε ξυλο και παρηγγειλε κοντρα πλακε για να το κλεισεις.
KERVEROSNFWU μηπως μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη? ποιος ειναι αυτος ο σωστος τροπος που μπορει να εξαλειψει μια ψυχοσωματικη διαταραχη?
Παρενθενση αντρας ειμαι

Ο τροπος για να ''παρεις'' απο ενα σκυλο μιαν τετοια διαταραχη ειναι πολλοι αναλογα με τον χαρακτηρα ενος σκυλου και την αιτια
Δεν μπορω να πω κατι το οποιο θα εχει αντιστροφα αποτελεσματα με ελλειπη πληροφοριες
Θελει παρατηρηση μελετη και να βαλεις στο μυαλο σου το λιγοτερο 2 τροπους που θα μπορεσεις να διωξεις αυτην την διαταραχη!
Και με τις ταβλες ή με τις βαλιτσες απλα κανεις το σκυλι να εχει ακομα την διαταραχη αυτη και πιθανοτατα με μεγαλο ποσοστο να στο βγαλει καπου αλλου!

Last edited:

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
εμένα πάντως μια φορά η Αλις τώρα τελευταία που άρχισε να γαυγίζει στη μέση της νύχτας κάτω από το κρεβάτι(και φαντάσου ότι η άλις δεν γαυγίζει συχνά)και το συνέχισε και το πρωί ήταν κατσαρίδα!μπλιάχ!και την είδα όταν αποφάσισε να φύγει από κάτω και την κυνηγούσε η άλις!περιττό να σου πω πόσο αηδίασα.πάλι καλά έχω τον σωματοφύλακα την αλις!κουνούπι δεν περνάει!χαχαχαχαχαχαχα!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
τωρα μολις το ξανα εκανε ηταν στο μπανιο και μυριζε και μετα πηγε κατω απο το κρεβατι. και πριν το μπανιο τον ειχα αγκαλια και απολαμβανε χαδια. τι μπορει να τον στρεσαρε? εκτος αυτου δεν βλεπω ενα σκυλι στρεσαρισμενο που να αναπνεει γρηγορα η να βαζει την ουρα κατω απο τα σκελια.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Μήπως είναι κανένα μαμουνάκι εκεί κάτω??
Σήμερα κάνει όλη μέρα αυτό η Κορασόν επειδή θέλει να πιάσει μια νυχτοπεταλούδα...

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
Μήπως είναι κανένα μαμουνάκι εκεί κάτω??
Σήμερα κάνει όλη μέρα αυτό η Κορασόν επειδή θέλει να πιάσει μια νυχτοπεταλούδα...
το κανει μηνες ..εχω ψαξει ολο το κρεβατι και δεν εχω βρει τιποτα! μηπως πεφτουν τα μαλλια του και δεν βλεπει καλα?

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Στο σπιτι των γονιων μου εχουμε στο σαλονι παρκε πατωμα και σε ενα σημειο το ξυλο ειχε μια μαυρη βουλα..πηγαινε λοιπον ο Εκτωρ και προσπαθουσε συνεχεια να την δαγκωσει και της γαυγιζε γρυλιζε κτλ. χωρις να καταλαβαινει πως ειναι απλα διαφορετικο χρωμα :p.

Σκεφτομαι λοιπον μηπως βλεπει τπτ και ο δικος σου κατω απο το στρωμα ή πανω στις σανιδες?καμια μαυρη τελεια,καμια μυτη απο βιδα/καρφι?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97