Γαυγίζει κάτω από το κρεβάτι..γκρρρ

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Γελάτε γελάτε αλλά εγώ το πιστεύω οτι μπορεί να βλέπουν πράγματα που εμείς δεν βλέπουμε !!
Η Λούνα μερικές φορές γαβγίζει στο κενό και μετα κάθεται και κουνάει την ουρά της !!:eek:

Μπορεί να ο Χουκ να έχει δει κανένα μυγάκι ή κάτι τέτοιο :p

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
το εχω σκεφτει απειρες φορες γτ μου το εχει κανει.αλλα φοβαμαι να συνεχισω την σκεψη μου!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Πλάκα πλάκα όσο το σκέφτομαι, θυμάμαι ότι και η Κιάρα μία περίοδο (όσο ήμουν φοιτήτρια στην Κρήτη) κοιτούσε προς έναν συγκεκριμένο τοίχο του σπιτιού, προς το ταβάνι, και ενίοτε γάβγιζε! Αλλά κοιτούσε επίμονα! Τώρα βέβαια συνειδητοποιώ ότι από τη μεριά του συγκεκριμένου τοίχου, από πίσω, απλωνόταν το νεκροταφείο!!!:eek::confused::eek:

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ρε παιδια εκει που το ειχε σταματησει το χαζο παιχνιδι το ξανα αρχισε! δεν του δινω σημασια οταν το κανει αλλα οταν ειναι ωρες κοινης ησυχιας προσπαθω να τον βγαλω και παει και καθεται ακριβως στην μεση με αποτελεσμα να μην τον φτανω. για δωστε ιδεες τι μπορω να βαλω κατι απο το κρεβατι ωστε να μην εχει προσβαση

Kathrinf1

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2012
330
0
Λοιπόν κι εγώ είχα δει κάτι στην τηλεόραση κάτι σκυλιά που γάβγιζαν σε τοίχους! Έλεγε πως έβλεπαν φαντάσματα!!!!!:eyecrazy: Μυστήριο!!:confused:

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
και μένα πάει συνέχεια κάτω απο το κρεβάτι. δεν γαυγίζει και τα σχετικά, ούτε φασαρία κάνει αλλα γεμίζει σκόνες ο χαζός.
σκέφτομαι να βάλω για καμια βδομάδα χαρτοταινία για να μην έχει πρόσβαση μπας και βαρεθεί και το σταματήσει.

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
στο κάτω μέρος του κρεβατιού γύρω γύρω απο το κρεβάτι για να μην μπορεί να χωθεί απο κάτω.
επειδή δεν ξέρω πως να το εξηγήσω θα βγάλω φωτό σε λίγο που θα βρω χρόνο..

...

να κάπως έτσι το χω κάνει εγώ και μέχρι τώρα δεν μπορεί και δεν έχει πάει.
DSC00792.jpg

βέβαια παίζει να μην δώσει σημασία και να τις πάρει σβάρνα και να μπει, αλλα ευτυχώς ο δικός μου δεν έχει κάνει τέτοια κίνηση ακόμα.
καλη επιτυχία πάντως:)

Last edited:

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
μμμμ.. άκυρο τελικά:shake:
η χαρτοταινία την 2η μέρα άρχισε να μυρίζει σαν κλούβιο αυγό επειδή το περισσότερο μέρος της κόλλας ήταν στον αέρα με αποτέλεσμα ο σκύλος να μην μπορεί όχι να πάει κάτω απο το κρεβάτι, αλλα γενικά στο δωμάτιο.. και μαζί του και εγώ:p

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
πες το ψέματα:p
μια ικανοποίηση μου φάνηκε πως είχε στο πρόσωπο του όταν με έβλεπε να τις βγάζω και να κολλάνε τα χέρια μου!!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
λοιπον εγω πηρα χαρτι περιτυλιγματος σκεψου και το εβαλα γυρω γυρω απο το κρεββατι για να μην μπορει να μπει. στην αρχη εφευγε την δευτερη μερα αρχισε και τις εσκιζε! οποτε και αυτο τζιφος. τι αλλο μπορουμε να κανουμε? εγω θα δοκιμασω αν χωρανε απο κατω οι 2 βαλιτσες μου.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Δηλαδή έχει μια " μανία ¨
Κάποιος λόγος θα υπάρχει για να θέλει να μπαίνει κάτω απο το κρεβάτι !!

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
εμένα χθες ένας γείτονας που έχει χρόνια εμπειρία απο σκυλιά, μου είπε ότι πολλά σκυλιά το κάνουν κυρίως γιατί αισθάνονται ασφάλεια και όταν θέλουν να απομονωθούν κάπως για ήρεμο ύπνο.. δεν γνωρίζει κάποιον πιο σοβαρό λόγο.
αλλα ξέχασα τελείως να του πω για το γάβγισμα του δικού σου hook.. αν τον πετύχω ξανα θα τον ρωτήσω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97