Και πουλάει κουτάβια μέσω e-shop;
Αλεξία, εσύ που είσαι ένας σοβαρός εκτροφέας στο Βέλγιο θα πούλαγες ποτέ τα δικά σου κουτάβια μέσω εκείνου του σάϊτ;
Σοβαρολογείς, μέσω μεσάζοντα;
Εγώ πάω πρώτα να δω που θα ζήσει το κουτάβι μου πριν δώσω το οκ...
Και πουλάει κουτάβια μέσω e-shop;
Αλεξία, εσύ που είσαι ένας σοβαρός εκτροφέας στο Βέλγιο θα πούλαγες ποτέ τα δικά σου κουτάβια μέσω εκείνου του σάϊτ;
Όπως κάνουν όλοι ΣΟΒΑΡΟΙ εκτροφείς.Σοβαρολογείς, μέσω μεσάζοντα;
Εγώ πάω πρώτα να δω που θα ζήσει το κουτάβι μου πριν δώσω το οκ...
Δείξε σε παρακαλώ το χαρτί γνησιότητας (τι είναι τούτο βρε παιδιά; ) εκείνο που σου δώσανε.Αλεξια βλεπω οτι εισαι βελγιο υπαρχει πιθανοτητα να μας εχουν πουλησει απο το puppies.be μη γνησιο bouledogue?Γιατι στα pet shop που ρωταγαμε μας ειπαν να απευθυνθουμε εκει.
ωραια. το εκτροφειο μας το λες τοτε?Φωτεινη δεν ειναι e-shop και ουτε αγοραζεις μεσω internet απλα εχει τη σελιδα του και μπορεις να διαλεξεις πριν πας εκει.ειναι ενα εκτροφειο εκτος πολης.
Και πήγες στο εκτροφείο; Και το όνομα του εκτροφείου είναι...;Φωτεινη δεν ειναι e-shop και ουτε αγοραζεις μεσω internet απλα εχει τη σελιδα του και μπορεις να διαλεξεις πριν πας εκει.ειναι ενα εκτροφειο εκτος πολης.
Πλάκα έχουν αυτοί η σκυλέμποροι !το πιστοποιητικο γνησιοτητας
Δεν είναι γνήσιο... έπρεπε να είχες επικοινωνήσει με τον όμιλο της φυλής, να είχες επισκεφτεί εκθέσεις, να είχες επισκεφτεί εκτροφείς, ...Αλεξια βλεπω οτι εισαι βελγιο υπαρχει πιθανοτητα να μας εχουν πουλησει απο το puppies.be μη γνησιο bouledogue?Γιατι στα pet shop που ρωταγαμε μας ειπαν να απευθυνθουμε εκει.
Ημιαιμα μικρόσωμα...Αλεξία, εκεί στο σάϊτ πουλάνε κουτάβια Boemer, τι είναι αυτή η ράτσα;
Τάσο, επειδή αναφέρθηκες στη δική μου ανακοίνωση, θα σου απαντήσω. Η εκτροφέας με ξέρει (γνωριστήκαμε σε μια έκθεση) και μου εμπιστεύεται ένα από τα κουτάβια της. Και επειδή έχουμε πολύ καλή σχέση και μου έχει εμπιστωσύνη (μιλάμε καθημερινά μέσω skype και βλέπω τα κουτάβια από webcam οποτε θέλω) ρώτησε αν γνωρίζω κάποιον που ξέρει τη φυλή και θα ήθελε και να εκθέτει το κουτάβι. Εννοείται ότι θα τον περνούσα εγώ απο κοσκινο και θα εβλεπα που μένει και γενικώς θα τον παρακολουθούσα επειδή για μένα θα ήταν διπλή η ευθύνη. Επίσης ο ιδιοκτήτης θα έπρεπε να πάει μόνος να παραλάβει το κουτάβι. Αρα δεν είναι απλή πώληση - σου το στέλνω πακετο με αεροπλάνο και τελειωσαμε. Νομίζω έχει διαφορά.μην περνουμε και ορκο ομως οτι δεν απευθυνοντε ολοι στο ιντερνετ ετσι;
Screenshot by Lightshot