Ε κάπως έτσι.Οκ ευχαριστώ άρα μιλάμε ότι αν δεν είναι από σωστό εκτροφέα δν είναι και είναι και γαλλικό μπουλντογκ,είναι κάτι ημίαιμο γαλλικό τέλος πάντων
Και όμως αυτός θα'ταν ο σωστός τρόπος να αποκτήσεις ένα κουτάβι και όχι από τα πετσοπ και διάφορα e-shop.ό μν είστε όλοι απόλυτοι μόνο από εκτροφέα σοβαρο κτλ γιατί αν το πάμε έτσι θα πρέπει να δούμε τους γονείς των γονιών και των γονιών τους γονείς για να δούμε αν και αυτά είναι όντως γνήσια γαλλάκι κτλ
Σ'εκείνο το σάϊτ η τιμή λέει 600-700 € στα «γαλλάκια».Πόσο πλήρωσες για το κουτάβι;
Μεχρι στιγμης εκτος απ το cherry που παρουσιαζουν τα περισσοτερα κουταβακια γαλλικου μπουλντογκ δοξα τν θεο δν μου εχει εμφανισει κατι αλλο...Με 800 € θα μπορούσες να πάρεις ένα καλό κουτάβι από εκτροφείο με όλα τα χαρτιά κομπλέ.
Δεν έχω δει ποτέ στα μπουλντόγκ τέτοια.Cherry eye
Ακόυ ο καλύτερος μου φίλος μου έχει εκτροφείο με παγκ, μια φιλική οικογέννια στην Αθήνα εκτροφείο με γαλλικά μπουλντόγκ, η γνωστή μου εδώ και χρόνια εκτρέφει αγγλικά μπουλντόγκ, τα μπόξέρ που βλέπω εδώ και χρόνια στις εκθέσεις δεν έχουν τετοιο πρόβλημα, ούτε τα σαρπέϊ.Τα σκυλια οπως μπουλντογκ αγγλικο γαλλικο shar pei και γενικοτερα τετοιου ειδους ρατσες το πιο συχνο φαινονενο ειναι το cherry eye που δν ειναι τπτ απολυτως....
Και όμως είναι. Αν έχεις πάει μια φορά στην έκθεση θα το έβλεπες. Υπάρχουν πάρα πολλοί μικρές διαφορές στις εκτροφικές γραμμές αλλά και πάλι είναι μπουλντόγκ, στα πετσοπ βλέπεις οτι να'ναι αρκεί να μοιάζει λίγο στη ράτσα. Τόσο απλά.και δν γινεται ολα τα μπουλντογκ και το καθε μπουλντογκ να ειναι το ιδιο μορφολογικα πχ με τα υπολοιπα....