Κριμα , ελπιζω να αναρρωσει η Μονα Λιζα γρηγορα Αντριαννα.
Συγχαρητηρια για την ενημερωση που κανετε και οι δυο σας (
Συγχαρητηρια για την ενημερωση που κανετε και οι δυο σας (
Υποτίθεται ότι ο Φλαράκος έχει εμπειρία σε τέτοια...Δυστυχος εχω την εντυποση οτι παει χειροτερα!
Τωρα σε συεννοηση με τον ιατρο της εδωσα ενα παυσιπονο ακομα και αναμενουμε.
Μηπος καποια ιδεα για δευτερη γνωμη σε ειδικο? Να την παω Βλαχοπουλο? Φλαρακο? Αλλου?
Προτασεις δεκτες!
Υπάρχει άνθρωπος έχων σώας τας φρένας που αποκαλει τη φυλή αυτή υγιή;;;Αυτά ας τα διαβάσουν κάποιοι που αποφάσισαν να ξεκινήσουν πρόσφατα εκτροφή Γαλλικών Μπουλντόγκ στην Ελλάδα...και έχουν ήδη αρχίσει να τα προωθούν ως υγιέστατη φυλή γενικώς!!
Αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω κι εγώ, από το στόμα μου το πήρες!!Εύχομαι ολόψυχα περαστικά στη Μόνα Λίζα.
Η φυλή από πάντοτε είχε προβλήτα υγείας ή με τα χρόνια αντί να βελτιωθούν, χειροτέρεψαν τα προβλήματα υγείας λόγω κακής εκτροφής;
Κι αυτό το "ρεύμα" έχει επηρεάσει και τους σωστούς εκτροφείς της φυλής? Ή δεν είχε σωστους εκτροφεις η φυλή τα τελευταία χρόνια?....
Ναι, φταει η κακια εκτροφη- φταει η μαζικη παραγωγη, φταει και η αγνοια του κοσμου. Φταινε και οι "εκτροφεις" που κανουν τα στραβα ματια, χαρη του χρηματος- η ετσι απλα, επειδη δεν θελουν να καταλαβουν ορισμενα πραγματα.
Και ετσι αποφασισα, οτι εγω πλεων δεν θα ειμαι συμετοχος στο εγγλημα!
Δυστυχος υπαρχουν παααρα πολοι εκτροφεις, που το μονο που κοιτανε ειναι οι "Super Γραμμες αιματος" στο Pedigree ενος σκυλο- παραλειποντας θεματα υγειας.Κι αυτό το "ρεύμα" έχει επηρεάσει και τους σωστούς εκτροφείς της φυλής? Ή δεν είχε σωστους εκτροφεις η φυλή τα τελευταία χρόνια?