Αντε τωρα να την κρατας σε ακινησια!!Ευχαριστώ όλους για τις ευχές!
Η Κάρλα είναι πολύ καλύτερα - σε σημείο που πήγε και να ξεθαρρέψει. Κι εγώ έχω βραχνιάσει με το "Μηηηη!" για να να μην πολυκινείται.
Εσύ της έβαλες την ιδέα και με κυνηγάει από ψες, τι νουμεράκια έχω διαθέσιμα;...σε μας η μονη λυση ηταν το crate ...
Σας τα χω κάνει τούμπανο με τις διαστάσεις του crate και αν χωράει στ' αυτοκίνητο.Εσύ της έβαλες την ιδέα και με κυνηγάει από ψες, τι νουμεράκια έχω διαθέσιμα;
μονο παπακι δε χωραει τα γαλλακιαΣας τα χω κάνει τούμπανο με τις διαστάσεις του crate και αν χωράει στ' αυτοκίνητο.
Μάλλον πρέπει ν αλλάξω αυτοκίνητο...
όταν λες με τις ζώνες τους??Τα σκυλιά στο αυτοκίνητο δεν μπαίνουν σε κρέιτ - είναι με τις ζώνες τους. Θέλω ένα κρέιτ που να έχει άααααπλα για να μην καβαλάει η μία την άλλη όταν θέλει να γυρίσει αλλά να χωράει διπλωμένο στο αυτοκίνητο για να μπορώ να το μεταφέρω π.χ. σε διακοπές.
Υπαρχουν ζωνες για σκυλια, αν το γκουγκλαρεις θα δεις. Ουσιαστικα προκειται για σαμαρακια με κρικο για λουρι, οπου πιανει ενας ιμαντας, η ακρη του οποιου ειναι τετοια για να μπαινει στην υποδοχη της ζωνης.όταν λες με τις ζώνες τους??
θέλω πολύ να το δω αυτό έχεις φωτό?