Βull terrier προβλήματα που δεν είχα

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
ευχαριστω πολυ ολλους! μολις γυρισα κ απο κτηνιατρο της εκανε υπερηχο γ να δει την κυστη της ολα μια χαρα...
και καναμε κ εξεταση για καλαζαρ και υδροφιλαρια το σκουλικι της καρδιας...

αρνητικα και ολα μια χαρα!

lef21

Active Member
8 Μαρτίου 2012
29
0
ΒΟΛΟΣ
φίλε gioti η κούκλα σου είναι πολύ μικρή ακόμα υπομονή χρειαζετε, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το γαλλακι που έχω στη φώτο του προφίλ μου ενώ την έβγαζα έξω για τις ανάγκες της πριν φύγω από το σπίτι εκείνη μόλις έφευγα είτε κατουρούσε είτε έκανε κακά τα οποία πολλες φορές τα έτρωγε και μιλάμε το χρονικό διάστημα που μπορεί να έλειπα να ήταν και μισή ώρα!!! αυτό το έκανε αρκετά συχνά μέχρι τα δυο της χρόνια! δεν το άφησα ποτέ να περάσει έτσι χωρίς να την μαλώσω και ας μην ήμουν μπροστά όταν το έκανε την πήγαινα στο σημείο που τα είχε κάνει και την μάλωνα!! η μικρή είναι τώρα 4 χρονών και έχει περίπου 2 χρόνια να το ξανακάνει!!! εγώ πιστεύω το έκανε επίτηδες επειδή την αφήναμε μόνη της απο αντίδραση. Υπομονή χρειαζετε και και να εισαι σταθερός στο θέμα εκπαίδευση τίποτε άλλο ούτε να φυλακίσεις το σκυλί ούτε τίποτα!!!!
http://www.dogforum.gr/v3/members/giotis.html

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
lef21 κι εσύ έχεις αρχίσει να διαβάζεις τα πάντα που υπάρχουν στο φόρουμ για ΒΤ και δεν βλέπεις ότι το θέμα είναι ενός έτους παλιό :p Ας ελπίσουμε να διορθώθηκε το πρόβλημα μέχρι σήμερα!

lef21

Active Member
8 Μαρτίου 2012
29
0
ΒΟΛΟΣ
την είδα την ημερομηνία απλώς ήθελα να γράψω κ εγώ την δικιά μου εμπειρία γιατί μπορεί να βοηθήσει και άλλους αναγνώστες εκτός από τον
giotis που και αυτός δεν έχει γράψει αν τελικά λύθηκε το πρόβλημα του

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
lef21 κι εσύ έχεις αρχίσει να διαβάζεις τα πάντα που υπάρχουν στο φόρουμ για ΒΤ και δεν βλέπεις ότι το θέμα είναι ενός έτους παλιό :p Ας ελπίσουμε να διορθώθηκε το πρόβλημα μέχρι σήμερα!
Αν προσεξεις καλυτερα, θα δεις οτι το θεμα δεν ειναι ενος ετους παλιο, αλλα ανοιχτηκε πριν 3,5 περιπου μηνες. Θα ηθελα και εγω να μαθω αν εχει λυθει το προβλημα ή αν εχει βελτιωθει εστω η κατασταση του giotis με καποιο τροπο σε αυτο το διαστημα.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δίκιο έχεις. Κοιτούσα την ημερομηνία εγγραφής του χρήστη :/

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
giotis δεν εχεις να κανεις με παιδι ρε φιλε,
αυτα που λες περι χρηματων και οικονομικων θυσιων που κανεις μπορει να τα καταλαβει ο γιος μου ,οχι τα σκυλια μου,
δεν ξερει η δικια σου αν εσυ παινεις 300 και δινεις τα 100 γιαυτην,
δεν μπορει να καταλαβει ενα σκυλι αν εσυ περνας δυσκολα ουτε μπορει να εκτιμησει τις θυσιες που κανεις,
ολα αυτα που της προσφερεις τα θεωρει δεδομενα.
σκεφτεσαι παρα πολυ,τοσο πολυ που πιο πολυ σε αγχωνει το προβληματακι παρα γουσταρεις την παρεα της.
θελει υπομονη και επιμονη,χαλαρωσε και ολα θα φτιαξουν

Last edited:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
το θεμα ειναι τι μπορει ο καθενας να διεκδικήσει να τρωει. Γιατι λοιπον εγω απο τα 300 ευρω το μηνα που παιρνω και σπουδαζω επαρχεια να δινω τα 75 σε ενα τσουβαλι προ πλαν για σκυλι το οποιο ενω ξερει κατι που με ενοχλει το κανει συνεχως?
Ειλικρινά δεν υπάρχει λογική σ' αυτό που λες. Πιστεύεις ότι αν δώσεις στο σκύλο σου να φάει "σκ@τά" αντί για "χαβιάρι" θα καταλάβει το λάθος της συμπεριφοράς του;

Είσαι υποχρεωμένος να του παρέχεις το καλύτερο που αντέχει η τσέπη σου. Ο σκύλος δεν έχει πρόβλημα αν φάει κονσέρβα του ενός ευρώ ή προπλαν. Καρφάκι δεν του καίγεται. Το θέμα είναι πως ΕΣΥ σαν άνθρωπος πρέπει να ξέρεις τι είναι καλύτερο για την υγεία του και να του το προσφέρεις απλόχερα. Και φυσικά να μη θεωρείς ότι η καλή τροφή είναι κάτι που ο σκύλος κερδίζει με την καλή συμπεριφορά ή κάτι που χάνει αν κάνει λάθη.

Προσπάθησε να διορθώσεις τα λάθη του σκύλου σου με φροντίδα και συνεχή ενασχόληση από μεριάς σου κι όχι να σκέφτεσαι ότι αν σου κατουράει τις παντόφλες φταίει που τον έχεις καλομάθει στην ακριβή τροφή και στα λούσα του.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.273
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK