Βull terrier προβλήματα που δεν είχα

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Κάθε ποστ που κάνεις για να αιτιολογήσεις τις σκέψεις και προφανώς τις πράξεις σου, είναι χειρότερο από τα προηγούμενα.
Είναι εντελώς απαράδεκτα όσα λες.
χμμ δεν νομιζω!αν θελεις αιτιολογησε μου αυτο που λες!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
εσυ φιλε μου πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?
Με ρωτάς γιατί θεωρώ άδικο το ότι περιμένεις απο το σκυλί να σκεφτεί σαν άνθρωπος?

Δεν σου το λέω να σε θίξω αλλά ανάλυσε αυτό που έγραψες και θα καταλάβεις ότι δεν φταίει σε κάτι ο σκύλος αλλά ο άνθρωπος που ζει μαζί του...
Γιατι λοιπον εγω απο τα 300 ευρω το μηνα που παιρνω και σπουδαζω επαρχεια να δινω τα 75 σε ενα τσουβαλι προ πλαν για σκυλι το οποιο ενω ξερει κατι που με ενοχλει το κανει συνεχως?

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Με ρωτάς γιατί θεωρώ άδικο το ότι περιμένεις απο το σκυλί να σκεφτεί σαν άνθρωπος?
Δεν σου το λέω να σε θίξω αλλά ανάλυσε αυτό που έγραψες και θα καταλάβεις ότι δεν φταίει σε κάτι ο σκύλος αλλά ο άνθρωπος που ζει μαζί του...
δουλευομαστε ετσι? εχεις κολλησει σε ενα πραγμα και δεν βλεπεις ολα τα υπολοιπα. Οταν τα κανει εξω το επιβραβευω.Οταν το πιανω τι στιγμη που τα κανει του φωναζω,κατεβαζει τ αφτια φευγει μακρια και μετα δεν του δινω σημασια για καμια ωρα. κ επισης εχει τυχει να καθομαι και να το βλεπω παλι με κατεβασμενα αφτια και να περπαταει φοβισμενο....ε γυρναω πισω και εχει κατουρησει.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ?

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μπερδεμένη είναι.
Μην κοιτάς πόσα δίνεις για τον σκύλο. Είναι η επιλογή σου και η παρέα σου. Τα αξίζει και μόνο για το χαμόγελο που σου χαρίζει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.835
20.180
giotis λυπάμαι, αλλά θα το αποφύγω να σου απαντήσω αυτή τη στιγμή.
Δεν θα είναι καθόλου ψύχραιμη απάντηση.
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα λεγόμενά σου και μου σηκώνεται η τρίχα.
Γι'αυτό άστο καλύτερα...

cgri1976

Well-Known Member
αυτο που μπορω να σου πω εγω απο την πολυ πολυ μικρη μου πειρα...ειναι να κανεις υπομονη.....σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εγω με το προηγουμενο σκυλι μου ειχα παρα πολλα προβληματα.....απλα το εβαλα πεισμα και ειπα οτι "ε οχι...δεν τα παραταω και δεν θα στεναχωριεμαι...θα το κανω σκυλι θελει δεν θελει"!!! ----->παρακαλω πολυ μην παρερμηνευτει το παραπανω
καθε φορα που θα σου κανει μ@λ@κι@, πες απο μεσα σου οτι ειναι ακομα κουταβι και κανεις μια καινουργια αρχη.. να τηρεις αυτα που κανεις μεχρι στιγμης και αυτα που γνωριζεις και αυτα που σου εχουν πει ειδικοι και καποια στιγμη θα σταματησει να σου κανει μ@λ@κιες...
αυτο εκανα και εγω τοτε και καποια ωραια μερα ολα ειχαν φτιαξει.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μα λες πραγματικά να θέλει να σε τσαντίζει; giotis, δεν μπορεί να ξεχωρίσει ότι αυτό που κάνει δεν πρέπει να το κάνει. Αν καταλάβαινε όπως λες, κόβω το κεφάλι μου ότι δε θα έκανε τίποτα που να μη θέλεις. Για μένα, η μικρή θέλει να σε κερδίσει, να την προσέχεις ουσιαστικά.
Κόψε την τιμωρία, νοιώθει άσχημα που σε αποχωρίζεται.
Βάλε crate ή πάρκο και άσε την δίπλα σου να παίζει. Θα γίνει το δωμάτιό της, η φωλίτσα της.
Και σκέψου μήπως τον τελευταίο καιρό περνάς εσύ δύσκολα και σου κάνει καμώματα για να σου τραβήξει τη σκέψη σε κάτι άλλο;

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Μα λες πραγματικά να θέλει να σε τσαντίζει; giotis, δεν μπορεί να ξεχωρίσει ότι αυτό που κάνει δεν πρέπει να το κάνει. Αν καταλάβαινε όπως λες, κόβω το κεφάλι μου ότι δε θα έκανε τίποτα που να μη θέλεις. Για μένα, η μικρή θέλει να σε κερδίσει, να την προσέχεις ουσιαστικά.
Κόψε την τιμωρία, νοιώθει άσχημα που σε αποχωρίζεται.
Βάλε crate ή πάρκο και άσε την δίπλα σου να παίζει. Θα γίνει το δωμάτιό της, η φωλίτσα της.
Και σκέψου μήπως τον τελευταίο καιρό περνάς εσύ δύσκολα και σου κάνει καμώματα για να σου τραβήξει τη σκέψη σε κάτι άλλο;
τι να πω ειναι τοσες πολλες οι εκδοχες που δεν ξερω προς τα που να κινηθω.
Αυτο που εκανα και 2 μερες δεν εχει κανει τπτ μεσα ειναι οταν λειπω να τις παιρνω το νερο,γτ παρατηρησα οτι τα κανει αφοτου πιει νερο.θα το κανω καμια βδομαδα ακομα και μετα θα της το αφηνω να δουμε.

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
giotis λυπάμαι, αλλά θα το αποφύγω να σου απαντήσω αυτή τη στιγμή.
Δεν θα είναι καθόλου ψύχραιμη απάντηση.
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα λεγόμενά σου και μου σηκώνεται η τρίχα.
Γι'αυτό άστο καλύτερα...
οτι νομιζεις! το τραγικο ειναι οτι σου σηκωνεται κ η τριχα...λες και κανω τπτ εγκληματικο!
εισαι που εισαι off topic παντου οταν σε ρωταω κατι για να μπεις on δεν απαντας...

Last edited:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Να έχεις υπομονή μαζί της. Δεν το κάνει επίτηδες. Πρόσεξε μην τις δημιουργήσεις προβληματισμούς απο το πουθενά.
Το νερό κακώς το παίρνεις. Βάζε την σε παρκο με πάνα και μπωλ νερού να δεις τι καλό κοριτσάκι που θα είναι. Θα την βγάζεις για βόλτα μόλις γυρνάς και θα ξεκαθαρίσει ότι όταν γυρνάει ο μπαμπάς πάμε για τσίσα. Κι ας έχει κάνει μια θάλασσα μέσα. Δώσε της χρόνο.
Νομίζω ότι πρέπει να την ανεβάσεις δυο σκάλες παραπάνω ή να κατέβεις εσύ στον κόσμο της. Θα σε διδάξει πολλά, αν με καταλαβαίνεις.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
για να την ανεβασει σκαλες , πρεπει να το κανει μαζι της.. αρα υποχρεωτικα να σκεφτει σαν σκυλι..
το σκυλι, δεν ξερει ουτε ποσα ξοδευεις , ουτε ποσα τραβας...
ποτε δεν θα καταλαβει...

δεν καταλαβαινω γιατι δεν θες ενα crate , αν δεν μπορεις να ανταπεξελθεις οικονομικα, φτιαξε ενα..
μονο καλα αποτελεσματα μπορει αν εχεις στο σκυλο..
και αφου τα πηγαινατε καλα ολον αυτον τον καιρο.. και τα ειχατε μαθει..
καπου το χασες το παιχνιδι.. εγω αυτο καταλαβαινω,...
κανε επαναληψη , ολα παο την αρχη.. σαν να μην ξερει τιποτα.. προσεκτικα και σταθερα..

υποψιαζομαι οτι την παραχαιδεψες.. και σου κανει κολπα.. σοβαροτητα και ψυχραιμια και ολα φτιαχνουν!
γιατι απελπιζεσαι? οπως της τα εμαθες στην αρχη, ετσι θα της τα ξαναμαθεις..
πολλες φορες χαλαρωνουμε και δεν το παιρνουμε χαμπαρι... δεν ειναι τιποτα κακο.. cool..
και μην ξεχαν οτι
α) οι σκυλοι δεν σταματανε ποτε να μαθαινουν..
β) καθε μερα με τον σκυλο σου μπορει να ειναι μια νεα εκπληξη δεν προσδιοριζει αν ειναι ευχαρσιτη η μη..

ολα αυτα.. ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ δεν συμβαινει κατι παθολογικο με τον σκυλο και τα ουρηματα του.

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.778
7.974
δουλευομαστε ετσι? εχεις κολλησει σε ενα πραγμα και δεν βλεπεις ολα τα υπολοιπα. Οταν τα κανει εξω το επιβραβευω.Οταν το πιανω τι στιγμη που τα κανει του φωναζω,κατεβαζει τ αφτια φευγει μακρια και μετα δεν του δινω σημασια για καμια ωρα. κ επισης εχει τυχει να καθομαι και να το βλεπω παλι με κατεβασμενα αφτια και να περπαταει φοβισμενο....ε γυρναω πισω και εχει κατουρησει.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ?
Βρε Gioti για διάβασε τα όσα λες και θα καταλάβεις ότι είσαι παράλογος. Δηλαδή εσύ τι νομίζεις ότι καταλαβαίνει τι δεν θέλεις να κάνει και το κάνει για να σου την σπάσει; Άνοιξε βεντέτα μαζί σου; Όχι Gioti δεν καταλαβαίνει τι θέλεις, έχει μπερδευτεί, κάπου το έχασες στην εκπαίδευση τουαλέτας και πρέπει με υπομονή να το ξαναβρείς. Για ενα να είσαι σίγουρος. Ότι γίνεται και σε εκνευρίζει δεν το κάνει με πρόθεση να σου σπάσει τα νεύρα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αυτό που φταίει είναι ότι σου λείπει ο κώδικας επικοινωνίας των σκύλων και επιπλέον δεν μπορείς να κατανοήσει κάποιες συμπεριφορές του σκύλου σου και να τις μεταφράσεις καταλλήλως!

Ο σκύλος δεν κάνει τίποτα εκδικητικά!Δεν είναι φτιαγμένος για κάτι τέτοιο!Ούτε είναι ύπουλος για να σε κοροϊδεύει!

Τοποθέτησε τις σκέψεις σου σε νέες βάσεις, μάθε πως σκέφτεται ο σκύλος, αναγνώρισε τα δικά σου λάθη, μην συνερίζεσαι, μην ρίχνεις την ευθύνη στον σκύλο επειδή είναι αχάριστος, τρώει καλύτερες τροφές, ανέσεις κτλ!
Όλες αυτές οι σκέψεις είναι λάθος!
Ξαναδούλεψε τον σκύλο σου, μην αναλώνεσαι με το να σκέφτεσαι και προπαντός μην τσαντίζεσαι και ξεσπάς επάνω του!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!

Ο σκύλος θέλει δουλειά!
Τα περί "αχαριστίας", "ανέσεις", "τρώει καλύτερες τροφές" κτλ δείχνουν έναν αδύναμο ιδιοκτήτη που ρίχνει τις ευθύνες και τα λάθη του στον σκύλο και γενικά στην κατάσταση που επικρατεί!

Φιλικά με όλο τον σεβασμό στα λέω για να σε τονώσω γιατί είναι λάθος να σκέφτεσαι έτσι γιατί στο τέλος από αυτές τις σκέψεις θα κουραστείς!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
giotis, μπραβο σου για οσα κανεις και για οσα παρεχεις στο σκυλακι σου. Το ποσο αγωνα καταβαλεις για να τα πετυχεις αυτα, το ξερεις μονο εσυ και κανενας αλλος. Ισως προσπαθεις και στερεισαι περισσοτερο απο πολλους απο εμας. Ο σκυλος βεβαια, δεν ειναι ανθρωπος για να συνειδητοποιησει και να εκτιμησει και αναλογα να ανταποκριθει λογω αυτων των παροχών.

Η αποψη μου ειναι οτι περα απο αυτα που ηδη θεωρεις αυτονοητα να τα κανεις, πρεπει να βρεις τροπους να ξεκολλησει το σκυλι απο αυτες τις μη επιθυμητες συμπεριφορες. Αυτο θα γινει ακουγωντας συμβουλες, και βαζωντας και το δικο σου μυαλο να δουλεψει και να βρει ''λύσεις''. Αλλαζωντας καποια πραγματα στην καθημερινοτητα πχ, ή εφαρμοζωντας καποιον περιορισμο κλπ...

Last edited by a moderator:

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Αυτό που φταίει είναι ότι σου λείπει ο κώδικας επικοινωνίας των σκύλων και επιπλέον δεν μπορείς να κατανοήσει κάποιες συμπεριφορές του σκύλου σου και να τις μεταφράσεις καταλλήλως!
μα γ αυτο ακριβως το λογο ανοιξα το θεμα!!! οι γνωσεις που εχω με βοηθησαν να κανω το σκυλο μου να σταματησει να τα κανει μεσα στην ηλικια 7-8 μηνων, να με ακουει και να παιρναμε καλα.τον τελευταιο καιρο ομως ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ τι στραβωσε και γ αυτο ειπα να γραψω εδω!
Συνεπως δεν μ λεει κατι το να μου γραφεται οτι μου λειπει ο κωδικας και οτι δεν εχω μαθει να καταλαβαινω το σκυλι μου κτλ γιατι πολυ απλα ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΩ και φανηκε τωρα,γ αυτο ανοιξα θεμα για να με βοηθησετε!

Τα περί "αχαριστίας", "ανέσεις", "τρώει καλύτερες τροφές" κτλ δείχνουν έναν αδύναμο ιδιοκτήτη που ρίχνει τις ευθύνες και τα λάθη του στον σκύλο και γενικά στην κατάσταση που επικρατεί!
Μα ειμαι αδυναμος ιδιοκτητης και γ αυτο ζηταω τη γνωμη σας...Αν ημουν δυνατος θα ανοιγα θεματα οπως πχ "πως να αντιμετωπισετε το κατουρημα στο σπιτι" και οχι "τι να κανω που μου κατουραει μες το σπιτι".....Δεν ειχα σκυλο ποτε ουτε καμια επαφη με καποιον που ειχε,οτι εχω κανει το χω κανει διαβαζοντας τον τελευταιο ενα χρονο.

Λοιπον ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!νομιζω το εξαντλησαμε το θεμα!θα εφαρμωσω οτι ειναι εφικτο και θα σας πω σε κανα 2 βδομαδες

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.273
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK