χμμ δεν νομιζω!αν θελεις αιτιολογησε μου αυτο που λες!Κάθε ποστ που κάνεις για να αιτιολογήσεις τις σκέψεις και προφανώς τις πράξεις σου, είναι χειρότερο από τα προηγούμενα.
Είναι εντελώς απαράδεκτα όσα λες.
χμμ δεν νομιζω!αν θελεις αιτιολογησε μου αυτο που λες!Κάθε ποστ που κάνεις για να αιτιολογήσεις τις σκέψεις και προφανώς τις πράξεις σου, είναι χειρότερο από τα προηγούμενα.
Είναι εντελώς απαράδεκτα όσα λες.
εσυ φιλε μου πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?Αδικείς πολύ το σκυλί...
Με ρωτάς γιατί θεωρώ άδικο το ότι περιμένεις απο το σκυλί να σκεφτεί σαν άνθρωπος?εσυ φιλε μου πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?
Γιατι λοιπον εγω απο τα 300 ευρω το μηνα που παιρνω και σπουδαζω επαρχεια να δινω τα 75 σε ενα τσουβαλι προ πλαν για σκυλι το οποιο ενω ξερει κατι που με ενοχλει το κανει συνεχως?
δουλευομαστε ετσι? εχεις κολλησει σε ενα πραγμα και δεν βλεπεις ολα τα υπολοιπα. Οταν τα κανει εξω το επιβραβευω.Οταν το πιανω τι στιγμη που τα κανει του φωναζω,κατεβαζει τ αφτια φευγει μακρια και μετα δεν του δινω σημασια για καμια ωρα. κ επισης εχει τυχει να καθομαι και να το βλεπω παλι με κατεβασμενα αφτια και να περπαταει φοβισμενο....ε γυρναω πισω και εχει κατουρησει.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ?Με ρωτάς γιατί θεωρώ άδικο το ότι περιμένεις απο το σκυλί να σκεφτεί σαν άνθρωπος?
Δεν σου το λέω να σε θίξω αλλά ανάλυσε αυτό που έγραψες και θα καταλάβεις ότι δεν φταίει σε κάτι ο σκύλος αλλά ο άνθρωπος που ζει μαζί του...
τι να πω ειναι τοσες πολλες οι εκδοχες που δεν ξερω προς τα που να κινηθω.Μα λες πραγματικά να θέλει να σε τσαντίζει; giotis, δεν μπορεί να ξεχωρίσει ότι αυτό που κάνει δεν πρέπει να το κάνει. Αν καταλάβαινε όπως λες, κόβω το κεφάλι μου ότι δε θα έκανε τίποτα που να μη θέλεις. Για μένα, η μικρή θέλει να σε κερδίσει, να την προσέχεις ουσιαστικά.
Κόψε την τιμωρία, νοιώθει άσχημα που σε αποχωρίζεται.
Βάλε crate ή πάρκο και άσε την δίπλα σου να παίζει. Θα γίνει το δωμάτιό της, η φωλίτσα της.
Και σκέψου μήπως τον τελευταίο καιρό περνάς εσύ δύσκολα και σου κάνει καμώματα για να σου τραβήξει τη σκέψη σε κάτι άλλο;
οτι νομιζεις! το τραγικο ειναι οτι σου σηκωνεται κ η τριχα...λες και κανω τπτ εγκληματικο!giotis λυπάμαι, αλλά θα το αποφύγω να σου απαντήσω αυτή τη στιγμή.
Δεν θα είναι καθόλου ψύχραιμη απάντηση.
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα λεγόμενά σου και μου σηκώνεται η τρίχα.
Γι'αυτό άστο καλύτερα...
Βρε Gioti για διάβασε τα όσα λες και θα καταλάβεις ότι είσαι παράλογος. Δηλαδή εσύ τι νομίζεις ότι καταλαβαίνει τι δεν θέλεις να κάνει και το κάνει για να σου την σπάσει; Άνοιξε βεντέτα μαζί σου; Όχι Gioti δεν καταλαβαίνει τι θέλεις, έχει μπερδευτεί, κάπου το έχασες στην εκπαίδευση τουαλέτας και πρέπει με υπομονή να το ξαναβρείς. Για ενα να είσαι σίγουρος. Ότι γίνεται και σε εκνευρίζει δεν το κάνει με πρόθεση να σου σπάσει τα νεύρα.δουλευομαστε ετσι? εχεις κολλησει σε ενα πραγμα και δεν βλεπεις ολα τα υπολοιπα. Οταν τα κανει εξω το επιβραβευω.Οταν το πιανω τι στιγμη που τα κανει του φωναζω,κατεβαζει τ αφτια φευγει μακρια και μετα δεν του δινω σημασια για καμια ωρα. κ επισης εχει τυχει να καθομαι και να το βλεπω παλι με κατεβασμενα αφτια και να περπαταει φοβισμενο....ε γυρναω πισω και εχει κατουρησει.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ?
μα γ αυτο ακριβως το λογο ανοιξα το θεμα!!! οι γνωσεις που εχω με βοηθησαν να κανω το σκυλο μου να σταματησει να τα κανει μεσα στην ηλικια 7-8 μηνων, να με ακουει και να παιρναμε καλα.τον τελευταιο καιρο ομως ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ τι στραβωσε και γ αυτο ειπα να γραψω εδω!Αυτό που φταίει είναι ότι σου λείπει ο κώδικας επικοινωνίας των σκύλων και επιπλέον δεν μπορείς να κατανοήσει κάποιες συμπεριφορές του σκύλου σου και να τις μεταφράσεις καταλλήλως!
Μα ειμαι αδυναμος ιδιοκτητης και γ αυτο ζηταω τη γνωμη σας...Αν ημουν δυνατος θα ανοιγα θεματα οπως πχ "πως να αντιμετωπισετε το κατουρημα στο σπιτι" και οχι "τι να κανω που μου κατουραει μες το σπιτι".....Δεν ειχα σκυλο ποτε ουτε καμια επαφη με καποιον που ειχε,οτι εχω κανει το χω κανει διαβαζοντας τον τελευταιο ενα χρονο.Τα περί "αχαριστίας", "ανέσεις", "τρώει καλύτερες τροφές" κτλ δείχνουν έναν αδύναμο ιδιοκτήτη που ρίχνει τις ευθύνες και τα λάθη του στον σκύλο και γενικά στην κατάσταση που επικρατεί!