καλησπερα σε ολο το φορουμ...
ξαναεχω προβλημα με το σκυλο μου και δεν μπορω να καταλαβω τι εχω κανει λαθος και κανει πραγματα που με δυσαρεστουν συνεχως.
Πιστευα οτι οσο θα μεγαλωνει (12,5μηνων πλεων) θα καταλαβαινει τι θελω οπως και εγω τι θελει και θα ειμασταν ολοι καλα...
του εχω δωσει παραπανω απο οσα του αξιζουν οπως 2 βολτες την ημερα και το απογευμα σε αλανα 1 ωρα παιχνιδι,εκπαιδευση απο μενα κτλ,
ενα καναπε ολο δικο του,ποιοτηκες τροφες και καμια φορα μαγειρευτο,πολλα παιχνιδακια και κοκκαλα για να μην βαριεται οταν μενει μονο του
και πολλα αλλα.
Το αποτελεσμα...
1. την τελευταια βδομαδα να κατουραει μες στο σπιτι οταν λειπω κ αφου 2 ωρες πριν εχει βγει βολτα..
στην αρχη δεν ειπα τπτ,λεω μπορει να του ρθε και να μην κρατηθηκε.τη δευτερη του γυρισα την πλατη οταν ηρθε κοντα μου και το αγνοουσα,
την τριτη το μαλωσα,την τεταρτη τιμωρια στο μπαλκονι κτλ [που δεν εχει και κανενα νοημα γτ δεν καταλαβαινει τπτ μ αυτο].
καθισα και του μιλησα σαν να μιλαγα σε ανθρωπο μπας και καταλαβει αλλα τπτ...συνεχιζει να κατουραει καποια
φορα που λειπω και χθες οταν μπηκα να κανω μπανιο βγηκα κ ειχα κατουρα.
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ 1 ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
[δοκιμασα να το δενω στον καναπε και δεν κατουραει ετσι,αλλα δεν μ αρεσε αυτη η λυση και δεν το ξαναεκανα και δεν θελω ουτε crate,θελω να εχω ελευθερο σπιτι χωρις να κατουραει οπως παλια]
2. δεν μ χε φαει ΠΟΤΕ τπτ και τον τελευταιο μηνα 2 μαξιλαρια και μια καλη μου μπλουζα.
3. οταν ειναι ελευθερο σε ενα τεραστιο κτημα κοντα στο σπιτι μου με χορτα αν βρει κοπρανα σκυλου παει και τριβει την πλατη του
και γινεται κυριολεκτικα σκατα.δλδ τι αλλο θα δω...
μια συμβουλη για το 1 και το 3 κυριως για το 1 γιατι δεν ξερω που θα με οδηγισει αυτη η κατασταση.
Last edited: