Βrit ή Pro Plan?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Sara, μήπως να μας φέρεις όταν κατέβεις μερικά τέτοια σακιά? χε χε χε. Γιατί εδώ στο ελλαδιστάν τέτοια δεν έχουμε.

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Η καλητερη τροφη ειναι h orijen ακουσε με αυτη παρε !!!!!Χμ μην μαγειρευεις στον σκυλο καλυτερα θα ειναι με την τροφη που προτεινα.....Και μην ακους βλακειες γι γαριδακια και τετοια αλλες ειναι καλες αλλες μετριες και αλλες πολυ καλες, χαλια ειναι ελαχιστες!!!!!:)
Aν δεν την βρεις πηγαινε στην blue(δεν ειμαι σιγουρος γι το πως γραφεται)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ποια εννοείς? Την Blue Buffalo ή την Blue Diamond? Τις έχει η ίδια εταιρεία και έχει γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκάνδαλο στην Αμερική με τις μολυσμένες τροφές που πουλάει. Επενέβη στο τέλος το FDA (Food & Drug Administration) για να αποσύρουν τις τροφές τους και έχει βγάλει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προειδοποίηση γι' αυτές τις φερόμενες ως ανώτατης ποιότητας τροφές. Συμφωνώ όμως ότι η Orijen είναι καλή.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η καλητερη τροφη ειναι h orijen ακουσε με αυτη παρε !!!!!Χμ μην μαγειρευεις στον σκυλο καλυτερα θα ειναι με την τροφη που προτεινα.....Και μην ακους βλακειες γι γαριδακια και τετοια αλλες ειναι καλες αλλες μετριες και αλλες πολυ καλες, χαλια ειναι ελαχιστες!!!!!:)
Aν δεν την βρεις πηγαινε στην blue(δεν ειμαι σιγουρος γι το πως γραφεται)
Το εξηγεις λιγο αυτο; Γιατι να μην μαγειρευει στο σκυλο του και γιατι ειναι καλυτερη η τροφη που προτεινεις;

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Γιατι η τροφη τον καλυπτει με το παρα πανω !:)Γιατι μερικοι λενε μαγειρευουν στον σκυλο και ριχνουν η αποφαγια η μαγειρευουν γι να μην χαλανε λεφτα πολλα (και λενε μαγειρεουμε ειναι καλυτερα ενω το κανουν γι τους λογους που ανεφερα )

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
Καλησπέρα και από εμένα... Το ίδιο θέμα αντιμετώπιζα και εγώ σχετικά με την ξηρά τροφή μου για το δικό μου κατοικίδιο...Δοκίμασα αρκετές τροφές όπως Royal Canin , ProPlan , Hill's , Eukanuba. Απ' αυτές τις τέσσερις κατέληξα να του δίνω μόνο Royal Canin!!! Αυτό που μπορώ να καταλάβω απ΄όλες όσες δοκιμάσαμε είναι πως τελικά τροφή επιλέγουμε σίγουρα με ότι μας συνιστά και ο κτηνίατρος (με μέτρο) αλλά και με ότι μπορεί ο 4άποδος / η μας να "κρατήσει" στον οργανισμό του / της. Με την πρώτη δηλαδή τα κόπρανα ήταν έτσι όπως προβλέπεται , ελάχιστα και φυσιολογικά με τις υπόλοιπες τροφές εκτός του ότι τις τρώγαμε και απ ευθείας σαν τα μωρά να "αποβάλουμε" όλο σχεδόν το φαΐ δεν υπήρχε και όρεξη , μιας και έπεφταν πολύ αλμυρά.

Εν ολίγην δεν πιστεύω πως υπάρχει ανάλογη τροφή για το κάθε κατοικίδιο , αλλά τροφή για τον εκάστοτε αντίστοιχο οργανισμό.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ναι, vergilakos, αλλο αποφαγια και αλλο μαγειρεμενο φαγητο για το σκυλο. Αυτο που ειναι αλεσμενο μεσα στην κροκετα μπορεις να το μαγειρεψεις για το σκυλο, βγαινει πιο φτηνο και ξερεις και τι κρεατα βαζεις μεσα, το μονο βεβαια ειναι οτι χρειαζεται περισσοτερο χρονο και κοπο απο το να ανοιγεις μια σακουλα.

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Ναι, vergilakos, αλλο αποφαγια και αλλο μαγειρεμενο φαγητο για το σκυλο. Αυτο που ειναι αλεσμενο μεσα στην κροκετα μπορεις να το μαγειρεψεις για το σκυλο, βγαινει πιο φτηνο και ξερεις και τι κρεατα βαζεις μεσα, το μονο βεβαια ειναι οτι χρειαζεται περισσοτερο χρονο και κοπο απο το να ανοιγεις μια σακουλα.
Ισως αλλα οταν εχεις σκυλι εχεις εξοδα παιρνεις την καλυτερη τροφη χαλας ποσα λεφτα και εισαι μια χαρα πλουσιο σε ολα :)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αυτό που λες τι σχέση έχει με αυτό που είπες παραπάνω "να μην του μαγειρεύει"? Αν έχει χρόνο και όρεξη να μαγειρεύει το παιδί, ναι, να του μαγειρεύει.

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
το καλύτερο ως τροφή για τον σκύλο είναι η μαγειρευτεί τροφή αν κάποιος δεν μπορεί όμως να μαγειρεύει άλλες τροφές για αυτό άλλες για το σκύλο με για του με χαρά του καλά θα κάνει...από την άλλη η orijen είναι για εμενα η καλύτερη τροφή που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή ένα σκαλοπάτι πιο κάτω είναι η acana και πιο πίσω έρχονται οι royal canin,pro plan και μετά αυτές που λέω εγώ του super market freskies k.a....επίσης τηνorijen πρέπει να την προσέχετε στην δοσολογία διότι είναι παρα πολύ νόστιμη και μπορεί ο σκύλος με λάθος δοσολογία να σας γίνει χοντρούληs :p

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
η μαγειρευουν γι να μην χαλανε λεφτα πολλα
Επειδη ουσιαστικα μεχρι 1μιση ετους η σκυλα μου ετρωγε μαγειρευτο,καθε αλλο παρα ''οικονομικος'' τροπος διατροφης ειναι.
Κιμας(μοσχαρι-χοιρινο),κοτοπουλο,μοσχαρι,λαχανικα(καροτα,φασολακια,μπροκολο,κολοκυθια),ρυζι +ρευμα,καθαρισμα κουζινας,χρονος.
Για βαλτα αυτα ολα μαζι.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως οποιος μπορει να μαγειρεψει ΣΩΣΤΑ ,να το κανει.

Η κροκετα ειναι οικονομικοτερη λυση.

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
Εννοείς για κάτι τροφές ή μάλλον κιμά που πουλάνε στα σούπερ μάρκετ για σκύλους /γάτες;