πόση αποσταση υπάρχει από το ποδήλατο ως το σκύλο? δλδ σε πόση αποσταση από το σκελετό ειναι ασφαλές να τρέχει?
Επαναφερω το θεμα γιατι εχω κολλησει ακριβως εδω!
Την εχω πιασει την μικρη στο ποδηλατο, ολα τελεια (ουτε ερεθισματα της κεντριζουν το ενδιαφερον: σκυλια, γατες, προβατα, αμαξια, μηχανακια....τα συναντησαμε ολα, ορκιζομαι οτι τα ειδα μονο εγω, γιατι η τρελλη ουτε γυρισε το κεφαλι) βγαζει αποσταση (γυρω στα 3 χλμ για την ωρα) χωρις καν να δειχνει οτι καταλαβε κατι απο κουραση, ουτε απο λαχανιασμα........ αλλα εχω ενα θεμα ρε παιδια:
Ειναι κολλημενη πανω μου, σε σημειο να μην μπορω να κατεβασω το πεταλι....... ενταξει στο δρομο περπαταει κ με ακουμπαει...... δεν το διορθωσα ποτε, το εβρισκα χαριτωμενο........αλλα στο ποδηλατο ειναι προβλημα! Με ενα ζωο 50κιλων κ 60φευγα ποντων διπλα μου, το σωμα της βρισκεται εμποδιο σε ολο τον κυκλο του πεταλιου..... φυσικα ουτε απο κλωτσια παιρνει πρεφα, καθως καθε φορα που την κλωτσαγα με το πεταλι, κολλαγε περισσοτερο πανω μου...... κατι σαν δραση αντιδραση ενα πραγμα......
επισης ακομα κ οταν γυρισα το τιμονι τοσο που αρπαξε το λαστιχο στα μουτρα δεν συγκηνηθηκε.....
Μπορει να ακουγεται αστειο, αλλα δεν εχω την παραμικρη ιδεα πως να κρατησω το σκυλο μακρια απο το ποδηλατο..... οποτε εχουμε θεμα......
Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη!!!!
Ριχτε ιδεες......
Υ.Γ. Σε μια στιγμη απελπισιας μου, δοκιμασα να την κοντραρω απο το στηθολουρο ωστε να μην μπορει να βρεθει διπλα στην μπροστινη ροδα, να μην μπορει να την φτασει δλδ, οπου μαζι κ με την χρηση του "παμε-τρεξε" (εντολες που ξερει) με τραβαγε στο χαλαρο -με εσπρωχνε κι ολας ταυτοχρονα προς το πλαι!!! οποτε η χρηση πεταλιου δεν ηταν αναγκαια.... παρ ολα αυτα δεν νιωθω ασφαλεια ξεροντας οτι δεν μπορω να κατεβασω το πεταλι αν χρειαστει γιατι θα κλωτσησω το σκυλο........