Ανάλογα το σκυλί και τον άνθρωπο, αλλα στης περισσότερες περιπτώσεις δυστηχώς δεν γίνονται και τα δύο. Δηλαδή και γύμναση του αναβάτη (5-10χλμ ΔΕΝ ειναι γυμναστική) και εκτόνωση του σκύλου (μπορεί ένας σκύλος να ακολουθεί ποδηλάτη με 20-30χλμ/ω για 30χλμ χωρίς στάση?).Η βόλτα με ποδήλατο είναι πολύ χρήσιμη γιατί αφετέρου γυμνάζει τον αναβάτη αλλά εκτονωνει και τον σκύλο σε λογικό διάστημα..
Eνταξει δεν ειπαμε να κανουμε ουτε το σκυλο ποδηλατη, ουτε κι εμας ποδηλατες καλα καλα!!!Ανάλογα το σκυλί και τον άνθρωπο, αλλα στης περισσότερες περιπτώσεις δυστηχώς δεν γίνονται και τα δύο. Δηλαδή και γύμναση του αναβάτη (5-10χλμ ΔΕΝ ειναι γυμναστική) και εκτόνωση του σκύλου (μπορεί ένας σκύλος να ακολουθεί ποδηλάτη με 20-30χλμ/ω για 30χλμ χωρίς στάση?).
Ανάλογα το σκυλί και τον άνθρωπο, αλλα στης περισσότερες περιπτώσεις δυστηχώς δεν γίνονται και τα δύο. Δηλαδή και γύμναση του αναβάτη (5-10χλμ ΔΕΝ ειναι γυμναστική) και εκτόνωση του σκύλου (μπορεί ένας σκύλος να ακολουθεί ποδηλάτη με 20-30χλμ/ω για 30χλμ χωρίς στάση?).
Αν την παλέψεις με τα χέρια ναι χαχακ η χαφ ροστ μπριζολα ,γυμναστικη ειναι!
Πρόσεχε τις πατούσες του γιατί εγώ μια φορά τον γύρισα με εγκαύματα τριβής.... Τα χιλιόμετρα δεν ήταν περισσότερα απο όσα κάναμε συνήθως αλλά το έδαφος ήταν χώμα με αρκετές πέτρες τύπου χαλίκι και είχε πολλές ανηφόρες / κατηφόρες. Η κτηνίατρος μου είχε πεί οτι πιθανόν να έγινε λόγο της αδυναμίας να ελέγξει την ταχύτητά του στις κατηφόρες οπότε και τα πατούσια του γλιστρούσαν και λόγο "σπινιαρίσματος" στις ανηφόρες.Την μικρη σκοπευω να την τρεχω χωμα+δασος. Ειχα ενα πλανο να την παρω στο μακρινο μελλον σε κανενα ηπιο DH (αν δω οτι της αρεσει κ σταματησω κι εγω να τσακιζομαι στις καταβασεις), αλλα δεν ξερω αν κανει το τρεξιμο στον κατηφορο.....?
Καταλαβαίνω ότι μπορεί να κουράζεσαι αλλά τα 2χλμ δεν ειναι γυμναστική. Στα 2χλμ δεν έχει καν ζεσταθεί το σώμα σου. Εχοντας αυτό υπόψειν κατα πόσο πιστεύεις ότι τα 2χλμ ειναι αρκετά για εκτόνωση του σκύλου?Για μένα προσωπικά και 2 χιλιόμετρα να κάνω γυμναστική είναι.. Και μια σκάλες να ανέβω αντί το ασανσέρ είναι γυμναστική.. Και τα 40 λεπτά που περπατάω βόλτα με τον σκύλο γυμναστική είναι...
Μάλλον δεν θες να καταλάβεις τι λέω...Καταλαβαίνω ότι μπορεί να κουράζεσαι αλλά τα 2χλμ δεν ειναι γυμναστική. Στα 2χλμ δεν έχει καν ζεσταθεί το σώμα σου. Εχοντας αυτό υπόψειν κατα πόσο πιστεύεις ότι τα 2χλμ ειναι αρκετά για εκτόνωση του σκύλου?
η αποσταση, ο σκύλος (αλλο ενα γιορκι αλλο ενας ποιμενικός), το έδαφος, η κλιση του εδαφους! Είναι πολλά στη μέση.παιδες,ακομη κ τα δυο χλμ θα μπορουσαν να ειναι τρελη γυμναστικη.πολλες φορες η αποσταση παιζει μικρο ρολο,αλλα μην κολλατε τωρα στα χλμ...απο εκει που κολλουσαμε στα εκατοστα δειτε τωρα ε?με τα κωλοσκυλα πηραμε λεβελ απ!!!!
Εγώ και μόνη μου το σκέφτομαι σοβαρά πριν βγω.... Με το σκύλο θα έβγαινα μόνο Αύγουστο μεσημέρι και αυτό μετά από πολύ σκέψη....* Βγαίνει κανείς σε λεωφόρους με ποδήλατο+σκύλο, για παράδειγμα λεωφ.Βουλιαγμένης ή Ποσειδώνος?
Ελεύθερη με "δίπλα" αλλά μόλις δω ότι κουράζεται της βάζω το λουρί για να μη μένει πίσω (την ψιλοτραβάω).BiggBilly την τρεχεις με λουρι ή ειναι ελευθερη?
Ελάτωμα προτύπου είναι καημένε...φλίτσο*!:cuniaoo:γκελυ εσυ εχεις νιντζα,τι να το κανεις το λεβελ απ!μπιγκ μπιλυ,εσυ δεν εχεις μαλλια οποτε ακολουθω πιστα ο,τι κ αν πεις!ρισπεκτ στην φαλακρα ρε!η φαλακρα ειναι εξελιξη!!!!