Βρεγμένη ή στεγνή!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
γυνετε ενας σκυλος να μην θελει το νερο?? ο σκυλος του θειου του βαζει νερο πινει πινει και μετα το πεταει κατω!!
Δεν ειναι οτι δεν θελει το νερο. Ειναι μια κακη συνηθεια που καποια στιγμη ανεπτυξε ο σκυλος. Να το βαζει καπως σταθερα να μην μπορει και να το ξεχασει...

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Για να καταλαβω, είπαμε οτι δεν πρεπει να τρωει κ μετα να πινει νερο ? Δλδ να του το παίρνω για καποια ωρα ?

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Δεν ειναι οτι δεν θελει το νερο. Ειναι μια κακη συνηθεια που καποια στιγμη ανεπτυξε ο σκυλος. Να το βαζει καπως σταθερα να μην μπορει και να το ξεχασει...
αμα δν μπορει να το ριξει σημαινει οτι δν θα μπιρει και να πιει

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Για να καταλαβω, είπαμε οτι δεν πρεπει να τρωει κ μετα να πινει νερο ? Δλδ να του το παίρνω για καποια ωρα ?
Κατά την ταπεινή μου άποψη ο σκύλος πάντα πρέπει να έχει νερό διαθέσιμο, ειδικά μετά από φαγητό.
Δηλαδή αν του το πάρεις για καμία ώρα θα την έχει ήδη χονέψει την τροφή; Μου φαίνεται κάπως..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.892
Συμφωνώ με την προλαλήσασα αν και γενικώς έχω διαβάσει άλλα...Πιστεύω ότι εφόσον λογω περιορισμού χρόνου ή δεν ξέρω εγώ οτιδήποτε άλλο τα ταίζουμε ξηρά τροφή το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους έχουμε άφθονο νερό.
Εμένα ο μικρος έχει ένα καλό που μπορεί αν τον σώσει στο μέλλον, αφού τρώει δεν πάει στο νερό και μια ώρα μετά πίνει τον άμπακα!

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Σκέφτηκα να ανοίξω άλλο θέμα, αλλά τελικά αυτό είναι σίγουρο in-topic.Αρκετά ενδιαφέρον πιστεύω και δίνει επιπλέον απαντήσεις και επεξηγήσεις!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cgNAjt9Rufk

Υ.Γ( Έχω κατηγορηθεί πολλές φορές για copy-paste από μύθους του copy-paste ;) , απλά θεωρώ προσωπικά ότι το οπτικοακουστικό (χρώματα, εικόνες, βίντεο, συνεντεύξεις ) δίνουν πιο πολύ ζωή στο ''θέμα'' και κατ' εμέ πάντα ''σερβίρεται'' καλύτερα :) :) :)

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Σκέφτηκα να ανοίξω άλλο θέμα, αλλά τελικά αυτό είναι σίγουρο in-topic.Αρκετά ενδιαφέρον πιστεύω και δίνει επιπλέον απαντήσεις και επεξηγήσεις!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cgNAjt9Rufk

Υ.Γ( Έχω κατηγορηθεί πολλές φορές για copy-paste από μύθους του copy-paste ;) , απλά θεωρώ προσωπικά ότι το οπτικοακουστικό (χρώματα, εικόνες, βίντεο, συνεντεύξεις ) δίνουν πιο πολύ ζωή στο ''θέμα'' και κατ' εμέ πάντα ''σερβίρεται'' καλύτερα :) :) :)
Το ανέφερα πιό πριν ,καλά έκανεσ που το ανέβασες .

Σε καμία περίπτωση δεν παίρνουμε το νερο από τον σκύλο μετά το φαί .Αν παρατηρήσετε θα δείτε ότι μετά την κατανάλωση της ξηράς τροφής ,κάνουν κινήσεις σαν να ξερένεται ο λαιμός τους και λογικό είναι .Να τους πάρεις και το νερό ?Μαρτύριο για το ζωντανό .

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog